Pop's Place

Cankarjevo Nabrežje 3, Ljubljana, Slovenia     Restaurant


Burger Bar & Craft Beer, located in the heart of Ljubljana, Slovenia. Locally sourced beef, aged in house, and custom blended. Visit us and experience amazing, modern American cooking.






Presni užitki

Ljubljana, Ljubljana, Slovenia     Food & Beverage Company


Presni užitki so predlogi za brezgrešno sladkanje. Recepti so brez alergenov (mleko, jajca, gluten). Sladice so veganske in nizko maščobne. Pomembno pa nama je tudi, da pri pripravi sladic ne izgubljamo ogromno časa v kuhinji. Najine presne sladice se naredi zares hitro!






Presnica

Prešernov trg 2, Ljubljana, Slovenia     Smoothie & Juice Bar, Health Food Store, Cooking School


Presnica.com je namenjena vsem vam, ki ste se odločili, da želite jesti zdravo in se pri tem ne odpovedovati gurmanskim užitkom. Na strani www.presnica.com najdete številne recepte za pripravo zelenih in sadnih smoothijev, odličnih sladic in raznovrstnih presnih jedi. Skrbno pripravljene presne jedi lahko odlično dopolnijo katerikoli jedilnik. Želimo vam ponuditi izdelke visoke kakovosti po zelo ugodnih cenah. V spletni trgovini lahko kupite številne pripomočke, suha živila za pripravo presnih in nepresnih dobrot, superživila, semena za kaljenje in kalilnike, vodne filtre, knji...






Restavracija Gaudi

Nazorjeva ulica 10, Ljubljana, Slovenia     Vegetarian/Vegan Restaurant


Smo veganski kotiček v centru Ljubljane z občutkom za tiste, ki ne smejo glutena in kjer kuhamo po ajurvedskih principih. V kuhinji ne uporabljamo jajc, česna in čebule. Imamo dobre dnevne juhice, quiche, zdrave sladice in sveža vsakodnevna kosila iz eko naravnih sestavin. Ponujamo tudi stalne jedi. Dobrodošli.






Restavracija in pizzerija Oliva

Litijska cesta 38, Ljubljana, Slovenia     European Restaurant


Najlepše stvari se zgodijo v prijetni družbi in ob dobri hrani. Davnega leta 1988 je arhitekt Štefan Šček predlagal ime za eno prvih pizzerij na Slovenskem. in tako je Oliva dobila ime, ki ga ponosno nosi še danes. Ljubljana je danes na Litijski cesti 38 bogatejša za zrelo Olivo, ki je postala tudi restavracija. Dejansko pa je Oliva mnogo več, razvila se je v pravi kulinarični center, ki se razprostira v dveh nadstropjih, z restavracijo, gostinskim lokalom, ločeno sobo za poslovna kosila, bogato vinoteko, prostorno zunanjo teraso in otroškim igriščem. S svojo edinstveno ponudbo s...






Robin Food

Celovška cesta 111b, Ljubljana, Slovenia     Food Wholesaler, Shopping & Retail, Food & Beverage Company


Odgovornost vseh nas je, da s svojimi poslovnimi in tudi osebnimi odločitvami pozitivno vplivamo na okolje in kot odgovorni prebivalci planeta varujemo in ohranjamo naravne vire na vsakem koraku. Naš cilj je boljši svet, svet brez zavržene hrane.






Rodizio do Brasil Ljubljana

Trg Mladinskih delovnih brigad 1, Ljubljana, Slovenia     Brazilian Restaurant, Steakhouse







Shintai Shiatsu School Panacea

Vodnikova cesta 106, Ljubljana, Slovenia     Salute/bellezza, Scuola, Ristorante giapponese







Slovenska Hiša - Figovec

Gosposvetska cesta 1, Ljubljana, Slovenia     Restaurant


Slovenska Hiša - Figovec lokalno - slovensko - domače Dobrodošli gostje, nasvidenje prijatelji!






Solatni bar

Šmartinska 152, Ljubljana, Slovenia     Salad Bar







Stari Tisler Gostisce

Kolodvorska ulica 8, Ljubljana, Slovenia     Restaurant, Inn







Subway franšizni seminarji

Dunajska cesta 115a, Ljubljana, Slovenia     Fast Food Restaurant, Sandwich Shop, Business Service







Super Babi

Dunajska cesta 190, Ljubljana, Slovenia     Barbecue Restaurant, Buffet Restaurant, Health Food Restaurant







Supernova Ljubljana

Jurčkova cesta 223, Ljubljana, Slovenia     Shopping Mall, Beauty Store, Restaurant


Nakupovalno središče Supernova navduši s sodobno arhitekturo in izjemno prostornostjo, ki zagotovita edinstveno nakupovalno izkušnjo – sproščeno in prijetno raziskovanje ponudbe vrhunskih in priznanih blagovnih znamk. S pestrim dogajanjem za vse generacije predstavlja stičišče zabave in druženja. Svet v malem, kjer se vsak počuti dobrodošlega.






Taman Organic

Nazorjeva ulica 3, Ljubljana, Slovenia     Restaurant


Na Nazorjevi ulici, umaknjenem kotičku Ljubljane, a vsemu na dosegu roke, leži del narave v mestu. Je prostor, kjer ne boste dobili le odlično pripravljene hrane, temveč začutili lokalno vzdušje ter se prepustili objemu naravnega in domačega. Take away restavracija Taman je tako mesto, kjer se je in počuti odlično. Obiščite naš urbani vrt v središču prestolnice in okusite organsko. Naše poslanstvo je ljudem pokazati, da je z ekološkimi in organskimi sestavinami mogoče pripraviti okusne obroke in jesti pestro, ne glede na način prehranjevanja ali življenjski stil. Zdrava ...




"Trouvez votre restaurant en un clic"