Hiša MARICA 1 - Ljubljana

Trubarjeva 52, Ljubljana, Slovenia     Restaurant


Vino in kulinarika V vinoteki Hiše Marica nudimo vrhunska vina iz kleti Belica in široko ponudbo domačih dobrot ter drugih lokalnih specialitet. Postrežemo vas z domačim pršutom, šalamom, ki ju z izkušnjami, znanjem in ljubeznijo do tradicije izdelujemo pod streho naše domačije. Poleg doma pridelanih dobrot so v ponudbi hiše še okusna mortadelo italijanskega porekla ter domači siri iz doline Soče.






Hot-Horse

Celovška cesta 25, Ljubljana, Slovenia     Fast Food Restaurant, Burger Restaurant, Food & Beverage Company







illy Slovenija

Fajfarjeva ulica 33, Ljubljana, Slovenia     Cafe, Shopping & Retail, Food & Beverage Company


Espresso d.o.o., ekskluzivni distributer illycaffè za Slovenijo






IPub

Devova ulica 6, Ljubljana, Slovenia     Bar







IZKORISTI.me

Ljubljana, Slovenia     Shopping Service, Food & Beverage, Beauty Salon


Od zdaj naprej boste jedli in pili najceneje, kar je sploh mogoče. Ker verjamemo, da vam v teh časih ni lahko smo za vas pri dnevnih ponudnikih izposlovali največji popust, kar so ga sploh kdaj imeli. Cena seveda velja samo, če imate naš KUPON(ček). Ni vam potrebno plačevati ponudbe vnaprej, saj jo boste plačali direktno v lokalu. Tako vam denar NE PROPADE (kot je to primer pri klasičnih ponudnikih), če se zgodi da ponudbe ne izkoristite.






JOŠT

Tolstojeva ulica 63, Ljubljana, Slovenia     Local Business


Za lahek obrok in za razkošno pogostitev, grižljaj za razvajanje in nepogrešljiv del vsakega sendviča. Vendar Jošt ni samo to. Jošt je sir. In ko rečemo sir, se nam usta razlezejo v nasmeh. Zato se je Jošt odločil, da ne bo skrbel samo za polne želodčke, ampak tudi za široke nasmehe in bolj vesel svet.






K naravi

Celovška cesta 87, Ljubljana, Slovenia     Health Food Store, Shopping & Retail, Food & Beverage Company


Smo zagovorniki sožitja v vseh razsežnostih, tako da boste pri nas našli raznovrstne vegetarijanske in veganske izdelke. Z našo linijo VEGE&DOBRO na svoj račun pridejo vsi gurmanski ljubitelji polnega okusa. Od čičerikinega namaza, pšeničnega drobljenca, do vege klobasic in priljubljene vege pleskavice. Smo ena izmed treh trgovin v Sloveniji, kjer lahko najdete iBi namaze na osnovi sončničnih semen. Razvajate pa se lahko tudi z nakupom drugih izdelkov, ki so nepogrešljivi pri pestri in barvni vegansko-vegetarijanski prehrani. Poskrbljeno pa je tudi za ljubitelje naravne kozm...






K-Norma

Linhartova cesta 13, Ljubljana, Slovenia     Food & Beverage Company







Kafana Zadnji Dinar, Ljubljana

Cesta v Kleče 16, Ljubljana, Slovenia     Wine Bar, Dive Bar


Ponosno vam predstavljamo Prvo in pravo kafano v Ljubljani, Kafana Zadnji Dinar. Z veliko željo, da ohranimo tradicijo in njen del prinesemo tudi v Slovenijo, tradicijo, ki ima na Balkanu dolgo zgodovino in je že desetletja sinonim druženja, zabave, dobre kapljice, odlične hrane in glasbe, ki boža ušesa in ogreje vaše srce. Iskreno upamo, da nam bo to uspelo! Kmalu vabljeni v našo kafano!






Kalček

Šmartinska 152, Ljubljana, Slovenia     Health Food Store


Ekološke trgovine Kalček ponujajo največjo, najbolj celovito in najbolj raznovrstno izbiro ekološko pridelanih in predelanih živil z več kot 3700 ekološkimi izdelki v ponudbi. V ekoloških trgovinah Kalček boste našli biološka živila in druge izdelke, pridelane na naravi in človeku prijazen način, brez kemikalij, brez umetnih gnojil, brez konzervansov in brez gensko spremenjenih surovin. Naša ponudba je celovita predstavljena v dveh velikih samopostrežnih ekoloških trgovinah v Ljubljani na Celovški 268 in v BTC Cityju, v mestni trgovini v centru prestolnice na Trubarjevi 15 ...






Kavarna Mango

Mesarska cesta 10, Ljubljana, Slovenia     Tea Room, Internet Cafe, Restaurant


Caffe,beers and burgers






Kino Bežigrad

Linhartova cesta 11, Ljubljana, Slovenia     Movie Theater, Diner, Bar







Kotányi Slovenija

Tržaška 132, Ljubljana, Slovenia     Food & Beverage Company, Shopping & Retail


Ustanovljeno 1881.






KraljŽara.si

Trubarjeva 52, Ljubljana, Slovenia     Food & Beverage Company, Shopping & Retail


Spletna prodajalna žarov www.kraljzara.si






L11 cafe

Kržičeva ulica 3, Ljubljana, Slovenia     Bar


This is a place to meet friends over a cup of best coffee in city, cheer for your favorite sport team/sportsman/sportswoman over a glass of beer and simply have fun. L11Cafe is dogs and mobile-friendly :)




"Trouvez votre restaurant en un clic"