Losen

Vote 4.2 (promedio de 204 opiniones)

LOSEN - Larkollens triveligste møtested.

Losen


LOSEN er et serverings- og møte sted for fastboende, ferierende og tilreisende i Larkollen. Med sin lokale tilhørighet vil vertskapet videreføre gamle Larkollen tradisjoner ved å skape et spennende og trivelig serveringssted, som skal betjene et blandet publikum fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld gjennom hele året.

En gjennomarbeidet og variert kafémeny inneholdende nystekte brødvarer, kortreiste og lokale råvarer, retter med lokal tilhørighet og en liten historie, skal gi gjestene en opplevelse og en atmosfære som frister til gjentagelse.
Med et moderne utvalg av tidsriktige kaffe-drikker, og andre leskende drikker,
vil tilbudet være komplett. Ut over ettermiddag og kveldstid, samt i helgene vil LOSEN være både serverings, bespisnings og møtested for sine gjester.

Gjennom året vil forskjellige temaer bli fokusert spesielt, være seg underholdning, bespisning, temapresentasjoner, foredrag, sportshendelser eller sesongrelaterte aktiviteter.

Med sin unike beliggenhet i Larkollen sentrum, og med en fantastisk nærhet til Larkollsundet og fyret, vil LOSEN med sin utendørsservering på godværsdager og sommeren spesielt, være en idyllisk opplevelse for mange. Med de mulighetene som finnes for forlengelse av utendørssesongen, vil grunnlaget for en sund, økonomisk og forsvarlig drift være til stedet.

Fra gammelt av har Larkollen og Larkollsundet hatt en spesiell kvalitet som har ført seilskuter inn og ut av en trygg havn. Sjøen har vært næringsgrunnlaget for mange opp gjennom tidene, og losene som gjorde fantastiske bragder, ofte med livet som innsats, bodde i umiddelbar nærhet til sjøen. LOSEN er derfor etablert på historisk grunn her på Myra, som stedet heter fra gammelt av. Ved siden av LOSEN har vi Losstua fra tidlig 1700 tallet som huset en av de siste kjente losene her i Larkollen. Forhenværende los Julius Kristian Jensen født 1839 bodde med sin kone Karoline og deres datter Marta i Losstua til sin død 76 år gammel den 15. april 1915.


Lenge leve LOSEN

Larkollen, mars 2011

Line Øra og Martin Mathisen
Vertskap LOSEN

    Pub, Diner, Arts & Entertainment

    Desayuno, Café, Cena, Bebidas, Almuerzo

   
          Servicio de catering
          Adecuado para grupos
          Adecuado para niños
          Mesas al aire libre
          Reservas
          Llevar
          La reserva NO es obligatoria


   69264500

   www.losen.no

      Facebook

      Støtvigveien 2, Larkollen, Norway

  Estacionamiento interno, Estacionamiento con valet parking

   
Lunes
Cerrado
Martes
11:00-16:00
Miércoles
11:00-16:00
Jueves
11:00-16:00
Viernes
11:00-19:00
Sabado
09:00-19:00
Domingo
11:00-16:00   
          


Deje su comentario


Otro en el área"Encuentra tu restaurante con un clic"