Losen

Rating 4.2 (average of 204 opinions)

LOSEN - Larkollens triveligste møtested.

Losen


LOSEN er et serverings- og møte sted for fastboende, ferierende og tilreisende i Larkollen. Med sin lokale tilhørighet vil vertskapet videreføre gamle Larkollen tradisjoner ved å skape et spennende og trivelig serveringssted, som skal betjene et blandet publikum fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld gjennom hele året.

En gjennomarbeidet og variert kafémeny inneholdende nystekte brødvarer, kortreiste og lokale råvarer, retter med lokal tilhørighet og en liten historie, skal gi gjestene en opplevelse og en atmosfære som frister til gjentagelse.
Med et moderne utvalg av tidsriktige kaffe-drikker, og andre leskende drikker,
vil tilbudet være komplett. Ut over ettermiddag og kveldstid, samt i helgene vil LOSEN være både serverings, bespisnings og møtested for sine gjester.

Gjennom året vil forskjellige temaer bli fokusert spesielt, være seg underholdning, bespisning, temapresentasjoner, foredrag, sportshendelser eller sesongrelaterte aktiviteter.

Med sin unike beliggenhet i Larkollen sentrum, og med en fantastisk nærhet til Larkollsundet og fyret, vil LOSEN med sin utendørsservering på godværsdager og sommeren spesielt, være en idyllisk opplevelse for mange. Med de mulighetene som finnes for forlengelse av utendørssesongen, vil grunnlaget for en sund, økonomisk og forsvarlig drift være til stedet.

Fra gammelt av har Larkollen og Larkollsundet hatt en spesiell kvalitet som har ført seilskuter inn og ut av en trygg havn. Sjøen har vært næringsgrunnlaget for mange opp gjennom tidene, og losene som gjorde fantastiske bragder, ofte med livet som innsats, bodde i umiddelbar nærhet til sjøen. LOSEN er derfor etablert på historisk grunn her på Myra, som stedet heter fra gammelt av. Ved siden av LOSEN har vi Losstua fra tidlig 1700 tallet som huset en av de siste kjente losene her i Larkollen. Forhenværende los Julius Kristian Jensen født 1839 bodde med sin kone Karoline og deres datter Marta i Losstua til sin død 76 år gammel den 15. april 1915.


Lenge leve LOSEN

Larkollen, mars 2011

Line Øra og Martin Mathisen
Vertskap LOSEN

    Pub, Diner, Arts & Entertainment

    Breakfast, Coffee, Dinner, Drinks, Lunch

   
          Catering service
          Suitable for groups
          Suitable for children
          Outdoor tables
          Reservations
          Takeaway
          Booking is NOT mandatory


   69264500

   www.losen.no

      Facebook page

      Støtvigveien 2, Larkollen, Norway

  Internal parking, Parking with valet parking

   
Monday
Closed
Tuesday
11:00-16:00
Wednesday
11:00-16:00
Thursday
11:00-16:00
Friday
11:00-19:00
Saturday
09:00-19:00
Sunday
11:00-16:00   
          


Leave a comment


Other in the area"Find your restaurant in one click"