Lørups Vinstue

Claus Bergs Gade 5, Odense, Denmark     Wine Bar


Lørups Vinstue er stedet hvor alle gode byturer starter. Vi har billige priser, hurtige terninger, alt det gode musik som man kan synge med på, rødternede duge og plads til alle. Vi har åbent alle ugens dage og helt til kl. 03:00 fre/lørdag, så kom forbi og HYG DIG TYK.






Lommer's Sandwich Og Salat

Overgade 39, Odense, Denmark     Diner, Cafe







Marcellos Odense

Kongensgade 10, Odense, Denmark     Restaurant, Other, Cafe







MASH

Vestergade 11, Odense, Denmark     Steakhouse







Molotov - Burgers & Cocktails

Gråbrødre Plads 4, ST, TV, Odense, Denmark     Bar, Bar & Grill







Mr. Torp

Vintapperstræde 47, Odense, Denmark     Restaurant


Det er blot en lille café med glade og hjertevarme retter til os som elsker at spise rigtig mad - håndlavet mad, frisk mad. os som ved, hvor vigtigt det er at spise ordenligt - ikke bare for krop og sjæl, men også for den varme som sidder helt inderst inde i kroppen, jeg taler om den varme man finder ved at spise hos os, sammen med sine venner, bekendte eller sin familie. så vil der opstår magi.






Nelle's

Rosenbæk Torv 1, Overgade 21b, Filosofgangen 30 C og Storms Pakhus., Odense, Denmark     Coffee Shop, Wine Bar, Restaurant







Noé Vinbar

Kongensgade 31 B, Odense, Denmark     Wine Bar, Restaurant


Noé Vinbar er et sted, hvor vi vil skabe historier, udfordre gæsten og lade dem fange øjeblikket. Noé er et vinkoncept, hvor gæstens oplevelse, smag og nørderi er i fokus. Vi er også et sted, der skal kunne skabe en fest fredag og lørdag aften. Der skal hygges, smages og nydes så fuglene synger og dansen begynder.






nouvelle

Pogestræde 31A, Odense, Denmark, 5000, Odense, Denmark     Ristorante per colazioni e brunch, Caffè







Odense Marcipan A/S

Toldbodgade 9-19, Odense, Denmark     Food & Beverage Company


ODENSE Marcipans husregler på facebook: ODENSE Marcipans facebookside er for alle med interesse for marcipan, chokolade, nougat, bagning, kager, desserter og meget andet. Alle gruppens medlemmer er mere end velkommne til at deltage i debatten, uploade billeder og videoer af egne kreationer. Det er et oplagt sted at udveksle erfaringer og tips, ris og ros hvad enten det er til hinanden eller rettet til ODENSE Marcipan. Det er således både et sted for kommunikation fra bruger til bruger, men også til og fra ODENSE Marcipan. Vi svarer som udgangspunkt på indlæg mellem kl. 9 – 16 på ...






Odense Spiseguide

Dronningensgade 23, Odense, Denmark     Food & Beverage







Olivia Brasserie

Vintapperstræde 37, Odense, Denmark     European Restaurant


Vi lægger stolthed i alt fra den gedigne brunch til de rustikke aftenretter. Råvarerne er af højeste kvalitet både til vores frokostretter, vores hjemmebagte kager og vores aftenretter.






Onkel P Café

Klaregade 10, 5000 Odense C, Odense, Denmark     Coffee Shop, Restaurant


Onkel P Café er en baggårdscafé og kaffebar som drives i samarbejde med tøjforretningen Onkel P. Vi serverer kaffe og kolde forfriskninger, alt imens at vi tilbyder en autentisk og rolig atmosfære.






Oriental Barbecue House - Running Sushi

Slotsgade 20, Odense, Denmark     Buffet Restaurant, Barbecue Restaurant, Cantonese Restaurant


Mogolian barbecue, stor salat bar, mange forskellige varm rette, 89 kr frokost 138 kr for aften buffet(fredag og lørdag 148 kr aften buffet med enten fri isbar eller Irish kaffe Running sushi 208kr ( fredag og lørdag 228) når man bestille running sushi, kan man også få stor aften buffet sushi take away, Mad ud af huset (Diner Transportable) 98 kr per person






Paradis is Odense

Mageløs 1, Odense, Denmark     Ice Cream Shop


Vores varemærke er frisk og cremet is, som produceres hver dag af vores isproducenter. Vi benytter frisk frugt og kun de bedste råvarer i vores produktion, og det giver en fantastisk smag. Vores is er cremet fordi den er frisklavet og ikke tilsættes unødig luft og tilsætningsstoffer. Vores sorbet is er uden mælk og 100% veganske. Vores andre is er også fedtfattige, da de er lavet på mælk.




"Find your restaurant in one click"