Den Gamle Kro

overgade 23, Odense, Denmark     Locanda, Ristorante


Velkommen til Den gamle Kro Besøg en af landets smukkeste restauranter, der er beliggende i et gammelt bindingsværkshus fra 1683 midt i byens centrum. Den hyggelige gårdhave er overdækket af et rullende glastag, og med den velbevarede svalegang og dejlige gårdmiljø, er den en af kroens velbesøgte attraktioner. Gildestuen og Munkestuen byder på smukke antikviteter, kobbertøj og smukke kakkelovne foruden den velbevarede bindingsværk. Vinkælderen har med sine hvælvinger og vine bag smedejernslågerne en dejlig atmosfære til velkomster og kaffe. Den gamle Kro tilbyder et stor...






Det fynske spisekammer

Holkebjergvej 100, Odense, Denmark     Food & Beverage Company


Food Fyn, der er en del af erhvervsorganisationen Udvikling Fyn, har sammen med en masse fynske fødevareproducenter etableret webshoppen Det fynske spisekammer, hvor du kan få friske råvarer og lækre fynske specialiteter leveret direkte til din dør. Du kan finde både produkterne, de fynske producenter og kulinariske oplevelser.






Det Grønne Køkken & Thai Take Away

ørbækvej 75, Odense, Denmark     Restaurant


Velkommen til den officielle side for Det Grønne Køkken & Thai Take Away Odense. Vi ønsker at tilbyde en alternativ den klassiske restaurantmenu! Vores ønske er at bringe smag oplevelser fra hele verden. Vores ønske er at give dig muligheden for at sammensætte den hele unikke tallerken, præcis som kun du ønsker den.






Domino's Pizza - Odense NV

Rugvang 40, Odense, Denmark     Food Delivery Service, Pizza Place, Fast Food Restaurant







Eydes

Kongensgade 31A, Odense, Denmark     Gastropub, Cafe


Eydes som i sin tid husede byens biograf, blev i midt 90'erne lavet om til de lokaler, som man ser idag. De første år blev stedet drevet som en pub med et begrænset udvalg af mad under navnet Eydes Kælder. Ved årtusindeskiftet overtog Allan Gram Eydes kælder i Odense, og man begyndte at satse mere på madoplevelsen. Idag er Eydes en kombination af de meget hyggelige engelske pub omgivelser, kombineret med et bredt udvalg af gode retter. Eydes er idag et af Odenses mest populære spisesteder med ca. 8.000 spisende gæster hver måned. Vi håber at vi får fornøjelsen af at byde dig ve...






Falafelhuset

Odense, Denmark     Food Truck, Food & Beverage Company


Vi tilbereder dejlig mad fra de varme lande. Vi handler alle vores varer fra lokale samarbejdspartnere, og tilbyder lækker hjemmelavet falaffel.






Fish And Chips Ohoy

Seebladsgade 21, Odense, Denmark     Food Truck, Fish & Chips Restaurant


Hos Fish and Chips Ohoy, er der fokus på lækre råvarer og høj kvalitet. Vores Fish and Chips består af sprøde grovfritter, crispy torskestykker samt en super lækker hjemmelavet sauce tartare .






Frederik VI's Hotel

Rugårdsvej 590, Odense, Denmark     Hotel, Restaurant


I mere end 185 år har der været kro, hotel, uddannelses- og konferencecenter i de smukke bygninger i Korup. Her finder du de ideelle faciliteter til møder, konferencer, undervisning, private fester, receptioner, mv., inkl. overnatningsmuligheder for op til 122 personer i 62 værelser og en 4-stjernet restaurant.






Fredo's Coffee Right

Brandts Passage 31 G, Odense, Denmark     Coffee Shop, Cocktail Bar, Wine Bar







Froggys Café

Vestergade 68, Odense, Denmark     Gastropub, Cafe, Bar







Fyens Væddeløbsbane

Prins Haralds Alle 51b, Odense, Denmark     Sports Promoter, Stadium, Arena & Sports Venue, Buffet Restaurant







Gastroteket

Nørregade 39, Odense, Denmark     Restaurant


Gastroteket er restaurant og delikatessebutik under samme tag. I butikken sælger vi kød, charcuterivarer og delikatesser fra steder, hvor vi har mødt producenter med noget på hjerte. De samme kvalitetsvarer nyder du i vores restaurant, ved forskellige madarrangementer og når du bestiller mad ud af huset. Hver fredag holder vi fredagsvinbar, hvor du kan købe fredagens vine og nyde en tapasanretning til. I starten af 2016 åbner vi aftenrestaurant torsdage, fredage og lørdage. I køkkenet er det også tanken, at der under chefens ledelse arbejder udsatte unge, som dermed lærer ...






Golden Palace

Wichmandsgade 10, Odense, Denmark     Food & Beverage, Wedding Planning Service, Performance & Event Venue







Goma

Kongensgade 66-68, Odense, Denmark     Japanese Restaurant


På GOMA serverer vi efter det traditionsrige begreb Kaiseki Style. Et særligt japansk køkken, der byder på små vellavede og velsmagende retter. Så hos os kan en aften byde på én servering eller en næsten uendelig række af serveringer, og du kan opbygge måltidet efter appetit og det, du ønsker at slippe. Vi er i øvrigt ofte blevet spurgt om, det er ok bare at kigge forbi til en dessert. Det er mere end bare ok.






H.J. Hansen Vin A/S

Vestergade 97-101, Odense, Denmark     Shopping & Retail, Specialty Grocery Store, Restaurant Wholesaler


Vi har sikret sig os et bredt udvalg af kvalitetsvine & spiritus fra hele verdn via et tæt samarbejde med udvalgte nøgle­leverandører i bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien & Chile. Ikke blot de traditionelle vinlande er således i fokus. Vi følger konstant den vinmæssige udvikling i hele verden, både med hensyn til vinproduktion og trend/tendenser i ind- og udland. På den måde er vi hele tiden på forkant med den nyeste udvikling og kan løbende hjemtage nye spændende produkter – uden på nogen måde at slække på vores meget skrappe kvalitets­krav.




"Find your restaurant in one click"