Tribeca - Pub & Charcoal Grill

Palas nr. 7, Iasi, Romania     Pub, Restaurant, Live Music Venue


Vino să descoperi gustul autentic al mâncării americane gătite direct pe cărbune @Tribeca Pub & Charcoal Gril! Te așteptăm în singura locație de tip Pub & Charcoal Grill din Iași să descoperi adevaratul gust al burgerilor, coastelor și steakurilor americane, bucură-te alături de prieteni de o selecție completă de băuturi celebre într-o atmosferă de loft newyorkez cu multe evenimente tematice și seri cu muzica live.






Unique Spa Center

Str. Ciric nr 19A, Iasi, Romania     Health/Beauty


O singura vizita la Unique SPA Center te va convinge sa consideri acest loc absolut linistitor oaza ta de calm si escapada binemeritata din haosul orasului. La Unique SPA Center, organismul tau va primi portia de revigorare si relaxare.Tratamentele din cadrul acestui centru stimulează circulatia, ard caloriile si remodeleaza corpul stimulind scaderea in greutate, totodata reduc nivelul stresului, ajuta la detoxifierea si curatirea corpului si formarea unui nou stil de viata. Sunt oferite şi servicii de estetica faciala si corporala de echilibrare functionala si psihologica a organismului.






Vitaly

Str Strapungere Silvestru nr 28, Iasi, Romania     Food & Beverage Company


UN MOD DE VIAȚĂ ȘI O DECLARAȚIE DE AUTENTICITATE Tradiția, bunul gust și exigența sunt atributele internațional recunoscute ale gastronomiei Italiene. Dincolo de ele există un principiu suprem pe care și-l au în comun toate produsele care se respectă: conceptul unei vieți sănătoase și rafinate. CALITATE ȘI TRADIȚIE LA PREȚURI DE PRODUCĂTOR Sunt cuvinte de care s-a facut abuz nejustificat în comunicarea de brand din România. Vitaly Wine and Food aduce acest principiu de lifestyle pe piața românească într-o formă inovatoare și își propune din start să demonstreze ...






Vivo - Fusion Food Bar Iasi

Strada Zimbrului nr. 5, Iasi, Romania     American Restaurant, Burger Restaurant







Wowffles

Strada Anastasie PANU nr. 31 (Parcare Hotel Moldova spre Palas), Iasi, Romania     Food Stand, Restaurant, Food Truck


Wowffles este primul și unicul Waffle Shop din Iași. Desertul belgian este acum la tine în oraș și este făcut direct în fața ta. Bazat pe o rețetă belgiană originală.




"Find your restaurant in one click"