Restaurant Odeon

Aleea Rozelor, Iasi, Romania     Servizio catering, Ristorante per colazioni e brunch, Ristorante con barbecue


Restaurant Odeon, cu o vechime de aproape 17 ani pe piața ieșeană te servește cu bunătăți, la cele mai mici prețuri. Savurează delicatesele noastre gătite dintr-o gamă variată de Gustări calde, Ciorbe, Pizza, Omlete, Grătare, Garnituri sau Meniuri de Post. Te asteptăm in restaurant sau comandă online de pe site-ul nostru,






Restaurant Panoramic Iasi

Str. Piaţa Unirii nr. 5, Hotel Unirea, etaj 13, Iasi, Romania     Restaurant


Restaurantul Panoramic reprezinta o atractie turistica in sine. Situat la etajul 13, la o inaltime de 55 de metri, este unicul loc de unde poate fi admirata panorama incantatoare a Iasului. Restaurantul Panoramic este locatia perfecta unde puteti savura un pranz de afaceri sau o cina romantica. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri si reprezinta un cadru excelent pentru evenimente mondene, nunti si petreceri de botez, banchete sau aniversari.






Restaurant Titanic

Horpaz , Iasi str Latcu Vodă nr 90, Iasi, Romania     Restaurant


Restaurant Titanic organizeaza nunti,botezuri,zile onomastice si petreceri private intr o locatie de vis. Servicii complete! Bucatarie,ospatari,bucatari aranjamente florale,decoratiuni sali si bar! Intalnirile au loc doar cu rezervare. info si contact la nr 0757151482,0744182856.






Restaurant Via Margherita : restaurant - terasă - livrări

str. Costache Negri, nr. 60 , lângă Moldova Mall, Iasi, Romania     Restaurant, Caterer, Beer Garden


Noi echipa Via Margherita iubim mâncarea şi ne plac multe tipuri de bucătării din toată lumea ! Dar cea italiană este ... ! Cum să spunem atfel decât fiind noi înşine : face ziua frumoasă , aduce zâmbetul pe chipuri , cucereşte inimi şi naşte conversaţii admirative oriunde am fi ! Exact ca şi frumoasa Italie !






Restaurant&Pizzerie Nordica

E583 km 40 spre Targu Frumos, Iasi, Romania     Restaurant







Ristretto

Bul. Carol I 48, Iasi, Romania     Italian Restaurant, Health Food Restaurant, Wedding Planning Service


Celebrăm iubirea, pasiunea și prietenia dintre oameni. Am creat astfel cadrul ideal pentru momente unice, suntem aici pentru a revolutiona parametrii gastronomici și pentru a îmbina elementele artei culinare exclusiviste în arome construit cu pasiune, asociate cu peste 100 de tipuri de vinuri din colecția Ristretto. ....................................................................... Două Saloane de Evenimente Speciale Salonul Raffaello & Fererro www.ristretto.ro






Salsa - Mexican Inspired

Strada Sfântul Lazăr, 27, Iasi, Romania     Mexican Restaurant, Food Delivery Service


Bienvenido, amigo! Descoperă noul Mexic și gustă din aromele inspirate din bucătăria mexicană la Salsa!






Starbucks Coffee, Palas Mall Iasi

Strada Palas, Iasi, Romania     Coffee Shop, Playground, Restaurant







Sushi Master Iași

Piata Voievozilor A9, Iasi, Romania     Sushi Restaurant


Japanese Restaurant






Terasa Corso

Str. Alexandru Lapusneanu nr.11, Iasi, Romania     Beer Garden, Coffee Shop, Pizza Place


Terasa Corso este un brand pur românesc care a creat istorie prin îmbinarea armonioasă dintre mâncărurile şi băuturile atent selecţionate de specialiştii noştri în arta gustului. Pasionaţi de frumuseţea naturii, vă invităm în cea mai mare grădina din centrul oraşului Iaşi pentru un moment de relaxare şi bună dispoziţie pe timpul verii şi pentru seri călduroase în anotimpul rece.






The Trumpets

Strada Palas, nr. 7 A, Iasi, Romania     Pub, Gastropub, Local Service


Hello, love! Listen closely: As soon as you leave work and you stop looking into the screen you will hear the indecently wicked sound of The Trumpets. Indulge your other senses, forget about your duties and remember all your friends! Fancy a pint? You have loads to cherish and plenty of good reasons to stay in this mighty decent British pub of Iași. The Trumpets este locul în care, lăsănd grijile la o parte, se amplifică simțurile și deschiderea către distracție. Auzul, gustul, simțul olfactiv și cel tactil, sunt celebrate în cadrul pub-ului pentru a-ți reda buna dispoziție dup...






Theo's Greek Taverna

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10-12, Iasi, Romania     Greek Restaurant, Bar & Grill


Theo's Greek Taverna aduce în centrul Iașului stilul culinar grecesc, unde legumele proaspete şi de bună calitate, carnea atent selecţionată cu tradiţie naturală, ierburile şi mirodeniile autentice şi uleiul de măsline grecesc se îmbină armonios cu plăcerea şi iubirea de a găti şi cu respectul cuvenit preparării mâncării. Vreţi să fiţi “nemuritori” precum grecii din insula Ikaria? La Theo's Greek Taverna regăsiți stilul de viaţă sănătos şi natural în bucatele încununate de fericirea de a vi le împărtăşi.






Time Out

Strada Carol I nr.4, Iasi, Romania     Lounge, Cocktail Bar, Gastropub







Torro Iasi

Str.Universitatii nr.16, Iasi, Romania     Restaurant







Treaz & Nu

Strada Palas, Iasi, Romania     Wine bar, Caffetteria


Construit dintr-o idee grozavă și nu liniștită, Treaz & Nu este primul local conceptual din oraș menit să-i gâdile pe iubitorii de vinuri și pasionații de cafea. Credem că pe lume există prea puțină cafea de specialitate și vinuri de calitate, pentru câte lucruri avem să ne spunem. Așa că hai să le-ncercăm pe toate!




"Find your restaurant in one click"