Restaurant ERA Pejë

Restaurant ERA ndodhet mbi gjimnazin "Bedri Pejani" në Pejë, 10 metra para se te mberrini tek kisha katolike ktheheni djathtas dhe vazhdoni rrugen drejte edhe 1400 metra. Rruga eshte e tera e asfaltuar. Ju mirepresim!

Restaurant ERA Pejë


Family Style Restaurant

    European Restaurant, Family Style Restaurant

    Breakfast, Coffee, Dinner, Drinks, Lunch

   
          Suitable for groups
          Suitable for children
          Outdoor tables
          Reservations
          Booking is NOT mandatory


   +49755645

      Facebook page

      12 Qershor 1999,Maja e zezë, Pejë, Kosovo

  Internal parking, Parking in the street

   
Monday
08:00-00:00
Tuesday
08:00-00:00
Wednesday
08:00-00:00
Thursday
08:00-00:00
Friday
08:00-00:00
Saturday
08:00-00:00
Sunday
08:00-00:00   
          


Leave a comment
"Find your restaurant in one click"