Adventure Park Pejë

Shtepia alpike RANCH, Pejë, Kosovo     Performance & Event Venue, Theme Restaurant, Just For Fun


The first and the only


Devolli Corporation

Str."Zahir Pajaziti" Nn., Pejë, Kosovo     Food & Beverage Company


Faqja Zyrtare e Devolli Corporation


Devolli Princ Caffe

Zahir Pajaziti, M9, Pejë, Kosovo     Azienda di cibo e bevande


Është mirë të jesh i pari dhe më i miri!


Hotel Borea

Eliot Engel 93, Pejë, Kosovo     Restaurant, Hotel, CafeHotel Restaurant Panorama-Rugovë

Rugovë,Shtupeq i Madh,Km12, Pejë, Kosovo     Ristorante, Resort


Hotel Panorama gjendet ne Rugovë në fshatin Shtupeq i Madh në kilometrin e 12të Për rezervime kontaktoni +386 (0) 49 677 777


N'shpi

Rruga Enver Hadri, Pejë, Kosovo     Cafe, RestaurantPrince Caffe

M-9, Pejë, Kosovo     Food & Beverage Company


Njëra nga kompanitë më të mëdha në prodhimin e produketeve vendore “Devolli Corporation”, në vazhdën e risive që po i sjellë në sektorin e produkteve të kafesë “Princ”, ka zgjeruar asortimanin edhe me kafenë Instant.


Prince Quick

Zahir Pajaziti, M9, Pejë, Kosovo     Food & Beverage Company


Prince Quick është një shije instant e përbër nga sheqernat dhe kakaos me yndyrë të ulët, transformonë shijën e qumështit në një shije unike dhe të parezistueshme çokollate duke e bërë qumështin më argetues dhe më të pëlqyer për fëmijët


Restaurant ERA Pejë

12 Qershor 1999,Maja e zezë, Pejë, Kosovo     European Restaurant, Family Style Restaurant


Family Style Restaurant


Restaurant Univers - Peje

Fusha e Pejes, Pejë, Kosovo     Restaurant


Univers Restaurant Peje


Shtepia Alpike RANCH

rruga ranch, Pejë, Kosovo     Breakfast & Brunch Restaurant, Barbecue Restaurant, Steakhouse


Sezona e punes per musafir te restorantit. 10 Prill -30 Nentor
"Find your restaurant in one click"