Featured Restaurants in CroatiaFeatured Restaurants in Croatia

Gornji Humac Nono Ban Resort

Nono Ban Resort

Na južnoj strani otoka Brača uz prometnicu Supetar-Bol u ugodnom ambijentu i udaljen od buke nalazi se restoran „Nono Ban“. S prekrasnom panoram... »

Sveti Filip i Jakov Konoba Kojo

Konoba Kojo

Novootvorena konoba Kojo poziva Vas da se u autohtono uređenom prostoru i opuštenoj atmosferi počastite tradicionalnim, uvijek svježim, dalmatinsk... »

Savudrija Villa Rosetta Salvore - Umag

Villa Rosetta Salvore - Umag

Villa Rosetta is a small and charming Hotel in Croatia, region of Istria, near Umag , in a small village called Zambratija ( Savudrija)

Karanac Tri mudraca

Tri mudraca

Jednom davno, davno bjahu 2 mudraca na Zapadu i jedan na Istoku. Mudrovali su oni tako, mudrovali svaki u svom kraju te im se putevi ukrstiše na dale... »

Dubrovnik Restaurant Mimoza

Restaurant Mimoza

Restoran nudi tradicionalne delicije, riblje i mesne specijalitete, jela sa roštilja,vegetarijanska jela, tjesteninu te tradicionalna jela ispod sać... »

Stankovci Gospodarstvo Roca

Gospodarstvo Roca

Nastavljajući dugogodišnju obiteljsku tradiciju rada u turizmu, odlučili smo da na vlastitom zemljištu izgradimo farmu za prirodni uzgoj svinja, k... »

Korcula Aterina

Aterina

U maloj kuhinji na zapadnoj strani starog grada nastaju slasne delicije od svježih, lokalnih namirnica. Povrće i riba temelj su jelovnika, praćeni ... »"Find your restaurant in one click"