Ravintola Rok

Vuoreksen Puistokatu 95, Tampere, Finland     Ristorante







Ravintola Tampella

Kelloportinkatu 1, Tampere, Finland     Restaurant







Ravintola Vanha Monttu

Hämeenkatu 17, Tampere, Finland     Pub, Bar & Grill


Ei vaan kaikille vaan jokaiselle ja juuri Sinulle. Montun olemuksen ja rennon ilmapiirin takana on henkilökunta, jonka kunnianhimoinen tavoite on tehdä käynnistäsi ainutkertainen ja yksilöllinen. Jokaisen yksittäisen sanan, eleen ja palvelun takana on aina ihminen - haluamme kohdata Sinut ihmisenä, asiakkaana ja yhä uudelleen Montun ystävänä. Haluamme, että viihdyt ja nautit olostasi Montussa.






Ravintola Zarillo

Otavalankatu 9, Tampere, Finland     Tex-Mex Restaurant


Zarillo Western & Tex mex valmistaa maittavat hampurilaisannokset, pihvit, kanaruuat sekä erilaiset raikkaat salaattiannokset. Meiltä myös annokset mukaan. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä hervannassa kauppakeskus Duossa.






Robert's Coffee Tampere Stockmann

Hämeenkatu 4, Tampere, Finland     Coffee Shop, Restaurant


Tampereen Robert’s Coffee tarjoaa nautinnollisia kahvihetkiä laadukkaan kahvin, teen ja monipuolisten suolaisten sekä makeiden herkkujen ystäville. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat tuoremehut ja terveysjuomat virvoitusjuomien rinnalla smoothieita unohtamatta. Kahvilassamme on A-oikeudet täydentämässä nautinnollista hetkeä niin kiireen keskellä kuin viikonlopun rauhallisilla hetkillä ystävien kanssa. Voit ostaa meiltä mukaan kotiin tuoreesti paahdettuja espressopapuja, halutessasi jauhamme ne sinun kahvilaitteellesi sopiviksi sekä laadukkaita teelaatujamme. Kesällä palv...






RUBY & Fellas - Irish Pub and Kitchen

Hämeenkatu 15, Tampere, Finland     Pub, Restaurant







Salsallada - slider, tapas, cocktail

Näsilinnankatu 21 C, Tampere, Finland     Restaurant







Saunaravintola Kuuma

Laukontori 21, Tampere, Finland     Restaurant, Coffee Shop


Ravintola






Sitko Pizza&Bar

Näsilinnankatu 22, Tampere, Finland     Pizza Place, Bar


Sitkon pizzapohjat saavat makunsa talon omasta hapanjuuresta, laadukkaista jauhoista ja vanhoista italialaisista leivontamenetelmistä. Päälle on valittu parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet. Lopputuloksena on hemmetin hyvät pizzat! Nauti pizzat paikanpäällä tai tilaa ne kotiin Woltin tai Foodoran avulla. Rennossa ravintolassa on asiakaspaikkoja 75 hengelle sekä kabinetti 30 hengelle. Varauksia voi lähettää sitko@ravintolasitko.fi






Speakeasy Hervanta

Insinöörinkatu 30, Tampere, Finland     American Restaurant, Burger Restaurant, Chicken Joint


Amerikkalaistyyppinen siipiravintola.






Stefans Steakhouse Tampere

Kehräsaari, Tampere, Finland     Steakhouse, American Restaurant


Makuelämyksiä Stefan Richterin suunnitelemalta ruokalistalta. Kehräsaaren tunnelmallisessa miljöössä. Tammerkosken välittömässä läheisyydessä.






Suvilaiva Tampere

Laukontori, Tampere, Finland     Beer Garden, Restaurant


Suvilaiva palvelee kesäisin janoisia ohikulkijoita Ratinan suvannon edustalla. Laiva on auki säävarauksella joka päivä klo 10-02 – tervetuloa!






Tallipihan Kahvila-Café

Kuninkaankatu 4, Tampere, Finland     Deli, Tea Room, Restaurant







Tapas Bar & Sidreria INEZ

Pellavatehtaankatu 19, Tampere, Finland     Tapas Bar & Restaurant, Wine Bar, Gastropub


INEZ on Espanjan ja Portugalin juomien ja ruokien ympärille rakentuva rento tapasbaari. Juomissa pääpaino on cocktaileissa, SIDRA NATURAL-siidereissä, puna- ja valkoviineissä sekä CAVA-kuohuviineissä. Purtavaksi tarjoilemme pieniä ja suuria TAPAS-annoksia. INEZ on rento paikka jonne voi saapua viettämään iltaa ja pitämään hauskaa hyvän musiikin tahdissa. Kyseessä ei siis ole perinteinen, jäykkä ruokaravintola, vaan pikemminkin hyvä baari josta saa aitoa käsin tehtyä ruokaa ja juomaa.






Tillikka

Hämeenkatu 14, Tampere, Finland     Restaurant


Tillikka on yksi Tampereen perinteisimmistä ravintoloista Tammerkosken kansallismaisemassa. Tillikka näyttelee suurta osaa tamperelaisessa ruoka- ja juomakulttuurihistoriassa. Myös kulttuuri ja kulttuuripersoonat ovat aina olleet iso osa Tillikkaa, ja Tillikassa onkin nähty monet karonkat sekä spontaanit ja suunnitellut musisoinnit ja näytelmät. Ravintolatoimintaa Tillikan tiloissa on ollut vuodesta 1912 lähtien ja Tillikka-nimikin on jo yli 50 vuoden takaa. Pöytävaraukset 050 3090161 / varaukset@tillikka.fi




"Finden Sie Ihr Restaurant mit einem Klick"