Purpur Tampere

Frenckellin aukio 4, Tampere, Finland     Theme Restaurant


Purpur on Ville Haapasalon georgialainen ravintola, joka sijaitsee Tampereen keskustassa, Frenckellinaukiolla. Listaltamme löydät gruusialaisia herkkuja ja viinejä. Tervetuloa maistamaan!






Pyynikin Brewhouse

Verkatehtaankatu 2, Tampere, Finland     Restaurant


Local craft beer. Craft brewery restaurant. Local craft food as well. In the heart of Tampere. Paikallista olutta, Tamperelainen panimoravintola aivan keskustassa. Myös herkullista ruokaa.






Pyynikin näkötorni

Tampere, Finland     Restaurant, Landmark & Historical Place


Pyynikin näkötorni on Tampereen Pyynikinharjulle vuonna 1929 valmistunut näkötorni. Apulaiskaupunginarkkitehti Vilho Kolhon suunnittelema 26 metriä korkea torni sijaitsee 152 metrin korkeudella merenpinnasta Pyynikinharjun laella. Torni on rakennettu Ahvenanmaalta louhitusta punagraniitista, jota on tuotu aikoinaan Ahvenanmaalta Tampereelle suurin määrin. Sen juurella toimii munkeistaan tunnettu Pyynikin Munkkikahvila.HistoriaPyynikinharju on maailman suurin jääkauden aikainen soraharju. Harju suojeltiin jo 1830-luvulla, kun puiden hakkuu alueella kiellettiin. Vuonna 1868 ravintoloits...






Ratinan Maistelulaiva

Ratinan rantatie, Tampere, Finland     Restaurant, Beer Garden


Pyynikin ravintolalaiva Tampereen Ratinassa. Olutta, ruokaa, ohjelmaa, laivatunnelmaa ja terassioleilua. Myös ryhmille. Avoinna ke-la, säävarauksella.






Ravinteli Huber

Aleksis Kiven katu 13, Tampere, Finland     Steakhouse, Bar & Grill, Bar







Ravintola Härlem

Lentovarikonkatu 1, Tampere, Finland     Restaurant







Ravintola Hook Tampere

Kehräsaari 101, Tampere, Finland     Bar & Grill, Diner







Ravintola Kaisla Mustalahti

Paasikiventie 2, Tampere, Finland     Marina, Bar, Restaurant


Kesän makuja Mustalahdessa Kaisla on avoinna arkisin klo 11 -> Viikonloppuisin klo 12 -> Olemme auki säävarauksella. Mustalahti tarjoaa ravintola Kaislan ja Café &pizzeria Ankkurin lisäksi tanssipaviljonki Reuharin, risteilypalveluita sekä vakituisille ja vieraileville aluksille tarkoitetun 40-paikkaisen vierasvenesataman, jonka palveluja ovat mm. wc-, suihku- ja saunatilat. Kesäkauden aikana Mustalahden tapahtumasatama tulee toimimaan aktiivisesti monella rintamalla. Satama-alueella koetaan veteraaniautoilijoita ja -moottoripyöräilijöitä ja livemusiikkia! Tervetuloa!






Ravintola Kajo

Rautatienkatu 12-, Tampere, Finland     Restaurant







Ravintola Kokkipoika

Rantatie 27, Tampere, Finland     Restaurant, Caterer







Ravintola Mallashovi

Satakunnankatu 22, Tampere, Finland     Pub, Restaurant


Mallashovissa asioit mutkattomasti. Rento pubi-ilmapiiri, maistuvat juomat, pientä purtavaa, mukava henkilökunta ja lukuisat seurapelit takaavat että viihdyt. Ravintolan keskeisen sijainnin Tampereen Satakunnankadulla, Finlaysonin kupeessa kruunaa "oma" bussibysäkki aivan ulko-oven edessä. Pysäkiltä pääsee bussilla suoraan Hatanpään sairaalaan tai vaihtoehtoisesti Kaupin sairaalasta Mallashoviin. Tervetuloa tutustumaan!






Ravintola Ohranjyvä

Näsilinnankatu 15, Tampere, Finland     Restaurant, Pub


Legendaarinen ruoka- ja seurusteluravintola Tampereen keskustassa on palvellut nälkäisiä ja janoisia asiakkaitaan vuodesta 1965 lähtien! Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään! Arkisin lounasta 11.00 - 15.00. Katso lounaslista nettisivuiltamme. Hinnat alkaen 6.50€






Ravintola Periscope

Vuolteenkatu 1, Tampere, Finland     Restaurant







Ravintola Peyton Place

Teekkarinkatu 17, Tampere, Finland     Pool & Billiard Hall, Pub, Restaurant


Ravintola Peyton Place tarjoaa hyvät biljardi mahdollisuudet viidellä pöydällä. Tietovisa Perjantaisin klo 20.30 alkaen. Lauantaisin Viihdevisa klo 20.30. Karaokea viikonloppusin alkaen klo 22.00. Live musiikkia myös, tulevia bändejä julkaistaan facebookissa ja omilla kotisivuillamme http://www.ravintolapeytonplace.fi/. Muista katsoa. Tervetuloa viihtymään kanssamme.






Ravintola Puisto

Koskikatu, Tampere, Finland     European Restaurant





"Finden Sie Ihr Restaurant mit einem Klick"