La Boheme

Šv.Ignoto g. 4/3, Vilnius, Lithuania     European Restaurant, Modern European Restaurant, Wine Bar


Vynas ir pokalbiai 18a. pastatas, 3 salės, 30 darbuotojų, 1 baras, 1 židinys, 4 gulimi čiužiniai, 137 rūšys vyno, 40 pavadinimų tapas, 100 žvakių. 100 senų draugų, 100 naujų draugų, 100 naujų meilių, 1000 susitikimų. Nepriklausoma muzika ir menas. Italijos, Ispanijos, Prancūzijos virtuvė. Vynas iš viso pasaulio. Uždari vakarėliai, gimtadieniai, konferencijos.






La Pasta Makaronų Namai

Ogmios miestas, Šeimos aikštė 3 (Verkių g. 29), Vilnius, Lithuania     Italian Restaurant


Itališkos virtuvės pasididžiavimas, t.y. makaronai, ravioliai, lazanija, Romos stiliaus picos, desertai, jau turi Vilniuje savo namus - Ogmios mieste!






La Pergola restoranas

Ligoninės g. 7, Vilnius, Lithuania     Mediterranean Restaurant


Restoranas “La Pergola” su nuostabia terasa yra ideali vieta Jūsų šventei ar tiesiog vakarienei su taure vyno, šaunioje kompanijoje. Jus apsups padavėjų dėmesys ir elegancija. Restoranas “La Pergla” yra vienas iš geriausių gurmanų restoranų Vilniaus mieste, turi platų asortimentą rinktinių vynų, mūsų somelje Jums parekomenduos geriausius vynus prie įvairių patiekalų. Mūsų restoranas yra nuošalyje nuo miesto šurmulio ir ritmo, čia Jūs rasite jaukumą ir ramybę ne veltui mūsų svečiai restoraną vadina “perlu apgaubtu kriaukle”, kur kriauklė yra dalis i...






Lasagna Mia

Vilnius, Lithuania     Restaurant







Leyla restaurant - Lebanese cuisine

Liejyklos gatvė 1, Vilnius, Lithuania     Lebanese Restaurant


Considered to be one of the healthiest cuisines in the world, Lebanese food is distinguished by its simple appearance, and yet complex processes, and freshness of ingredients. Our ingredients undergo rigorous research, where the best elements are sourced, examined and hand-selected to assure premium consistency in quality, taste and texture. All this to guarantee sustainable fineness and advanced delicacy. Some of the most commonly used elements in our cuisine are vegetables, grains, beef, chicken, and lamb, accompanied with plenty of herbs, bread, cheeses and nuts, seasoned by lots of m...






LOCAL T

Vilniaus g. 45, Vilnius, Lithuania     Restaurant


Local T arbatos restoranas orientuojasi į arbatos mėgėjų ir turistų poreikius. Mes siekiame išgauti geriausią ir skalsiausią arbatos skonį, todėl stengsimės išpildyti visas tam būtinas sąlygas - specialiai tam išvalytas vanduo, teisinga vandens temperatūra ir žinoma laikas, reikiamas gėrimui atsiskleisti. Taip pat, esame vieta, kur turistai gali užsukti ir ragauti vietinius skonius, tokius kaip ąžuolo gilių kava, tradiciniai lietuviški desertai ir žinoma Lietuviškos lauktuvės tėvynainiams.






MaD Dog

Vilnius, Lithuania     Hot Dog Joint, Bar







MEATBUSTERS

Kauno gatve 35 Vilnius, Vilnius, Lithuania     Fast Food Restaurant, Bar


MEATBUSTERS BURGERS AND BBQ RIBS






Naturela

Žalgirio g.92, Vilnius, Lithuania     Food & Beverage Company


"Naturela" kava auginama kavos plantacijų nepurškiant jokiais chemikalais. Dėl to kavos užauginama mažiau, tačiau ji yra tyra ir nepaliesta kenksmingų medžiagų. Kavos pupelių atranka vykdoma pagal aukštus standartus, naudojant BIO technologijas. Dėl to kiekvienas puodelis yra išskirtinai gardus ir kvapnus. Džiugu, kad ir Jūs galite pajusti tikros kavos skonį bei aromatą – kavos mėgėjų itin vertinamų ekologiškų kavos pupelių Naturela.






Neris: Eats, Brews, Grooves

Upės g. 9, Vilnius, Lithuania     Restaurant







No Forks

Vokiečių g. 9, Vilnius, Lithuania     Fast Food Restaurant


Fast & fresh mexican grill






Open Kitchen Vilnius

Tymo Turgus, Aukštaičių g. / Maironio g., Vilnius, Lithuania     Fast Food Restaurant, Grocery Store







P&B Baras

Vilnius, Lithuania     Restaurant







Pabo Latino

Trakų g. 3/2, Vilnius, Lithuania     Dance & Night Club, Pub, Latin American Restaurant







Panama Food Garden

Vykinto g. 17A, Vilnius, Lithuania     Family Style Restaurant, Bar & Grill, Seafood Restaurant





"Trova il tuo ristorante, in un clic"