Nammalv

Vidus iela 1, Sigulda, Latvia     Restaurant


ŅAMMA ir ekspresrestorāni Siguldā, Ķekavā, Jelgavā un Kuldīgā. Katru dienu piedāvājam gardas brokastis, pusdienas un vakariņas. Pie mums nobaudīsiet mājas virtuves ēdienus plašā izvēlē, desertus, suši, krāsnī ceptas picas un uz vietas pagatavotu konditoreju. Viesus lutinām ar svaigi spiestām sulām un aromātisku kafiju. Īpaši steidzīgajiem Siguldā ēdienus piegādājam uz mājām. Visos ekspresrestorānos Ņamma ēdienus, dzērienus, picas un suši mēs piedāvājam arī līdzņemšanai. Svētku reizēs iepriecināsim Jūs ar īpašiem ēdieniem un svinīgi ...






Restorāns Kaupo

Jaunbeites, Sigulda, Latvia     Restaurant


RESTORĀNS " KAUPO" PIEDĀVĀ : - banketu zāli, kur var izvietot līdz 50 viesu, ar svētku galdu klāšanu; -āra terasi ar grillu; -pagrabstāvā kamīnzāli ar divām saunām un džakūzi; -biljarda zāli -Neatkarīgi no Jūsu izvēlētās vietas varam vienoties par kāzu, bēru, kristību, dzimšanas dienu, uzņēmuma ballīšu, sporta spēļu, konferenču u.c. galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, pilīs, privātmājās u.c. sabiedriskās vietās.






Siguldas Kebabs

Dārza iela 29, Sigulda, Latvia     Ristorante, Distributore nel settore ristorazione, Pub







Siguldas saldējums

Pils iela 1, Sigulda, Latvia     Ice Cream Shop, Commercial & Industrial


Siguldas saldējums ir ģimenes uzņēmums, kas radīts, lai vairotu prieku, iestātos par veselīgu uzturu un aktīvu dzīves veidu. Mēs gatavojam saldējumu, kura pamatā ir rūpīgi izstrādātas, pārbaudītas receptes, kas sastāv no īpaši izmeklētām, dabīgām izejvielām. Katrs saldējums ir roku darbs, kas spēs iepriecināt gan vismazāko kārumnieku, gan liks kavēties nostalģiskās atmiņās pieaugušajiem.






Tirdzniecības centrs "Šokolāde"

Strēlnieku iela 2, Sigulda, Latvia     Shopping Mall







ZULŪ

Pulkveža Brieža iela 113, Sigulda, Latvia     Burger Restaurant, Fast Food Restaurant, Sushi Restaurant







Čili Pica Sigulda

Sigulda, Sigulda, Latvia     Pizza Place





"Trova il tuo ristorante, in un clic"