Ravintola Kallio, Rauma

Kalliokatu 25, Rauma, Finland     Restaurant, Arts & Entertainment







Ravintola Kapteeninhuone / Hovi Sales

Kalliokatu 25, Rauma, Finland     Steakhouse


Ravintola Kapteeninhuoneessa kulinaristisia nautintoja yli 20 vuoden taidolla ja kokemuksella. Ravintola Kapteeninhuoneen merihenkinen miljöö luo mieluisan tunnelman hyvän ruoan ystäville. Nauti vuodenaikojen vuorovedessä vaihtuvan ruokalistan tinkimättömistä makuaarteista tai herkuttele lounaalla makusi mukaan. Tervetuloa nauttimaan!






Ravintola La Bamba

Posellinkatu 6, Rauma, Finland     Pizza Place, Buffet Restaurant


La Bamba on uudistunut syksystä 2014 alkaen uusien omistajien vallatessa paikan. Meiltä löydät mahtavan buffettilounaan tiistaista perjantaihin 10:30-14:00. Lounaaseen kuuluu loistava salaattibuffet, seisova pöytä jossa ruoat vaihtelevat päivittäin, kolmea eri pannupizzaa, itse tehtyä leipää sekä ihana jälkiruoka, tee ja kahvi. Juomina vesi, maito ja mehu. Tervetuloa nauttimaan ihanasta ruoasta tunnelmallisessa ravintolassa hyvän palvelun kera!:)






Ravintola Mr Jones

Valtakatu 5, Rauma, Finland     Bar & Grill, Pub


Aivan kaupungin sydämessä toimii kaupungin suosituin seurustelu- ja ruokaravintola Mr Jones, joka tarjoaa Amerikkalais-tyyppisen ruokalistan yhdistettynä pubimaiseen rentoon ilmapiiriin. Mr. Jones on jo monen vuoden ajan ollut kaupungin suosituin ravintola, jossa voi tuntea varsin kansainvälisen ja leppoisan tunnelman. Mr. Jones sopii erinomaisesti myös yksityistilaisuuksiin, sillä ravintolasta löytyy kabinetti ja muita eri kokoisia tiloja sekä kookkaat saunatilat.






Ravintola Savila

Vanhankirkonkatu 1, Rauma, Finland     Family Style Restaurant, Steakhouse, Seafood Restaurant







Ravintola Stairs to Heaven

Kyläsepäntie 14, Uotila, Rauma, Finland     Restaurant, Bar, Karaoke


Ravintola Heaven viihdyttää jokaista ystävällisellä ja henkilökohtaisella palvelulla. Meillä a la carte, lounas, catering- ja lounas-palvelut, karaoke, bändi-illat. Biljardi.






Ravintola Tifosi

Kauppakatu 3, Rauma, Finland     Barbecue Restaurant







Ravintola Villa Tallbo

Petäjäksentie 178, Rauma, Finland     Buffet Restaurant, Diner, Steakhouse


Ravintola Villa Tallbo on vuonna 1992 perustettu lounas, juhla- ja kokouspalveluiden tarjoaja. 1900- luvun alussa rakennetun huvilan tunnelmallinen miljöö tarjoaa puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Pihapiirissä myös Juhla- ja kokoustalo jossa on yhtenäistä jopa 240:lle hengelle. Ravintola Wähä Tallbo palvelee Vanhan Rauman sydämessä. Päivisin tarjolla maittavia lounaita ja tilauksesta mahdollisuus myös yksityistilauksiin.






Reksaari

Karttu, Rauma, Finland     Sports & Recreation, Tour Agency, Restaurant







Seitsemän meren baari

Monnankatu 4, Rauma, Finland     Bar


Seitsemän meren baari on Raumalla sijaitseva anniskeluravintola joka tarjoaa asiakkailleen perinteistä ja viihtyisää illanviettoa. Karaokea PE ja LA alkaen 21:00 Näytämme kaikki lukon pelit suorana






Selin Pızza-kebab

pyyvahe 1, Rauma, Finland     Pizza Place







Street Bar

Valtakatu 4, Rauma, Finland     Bar, Irish Restaurant, Modern European Restaurant







Sydvest

Kuninkaankatu 6, Rauma, Finland     Restaurant







Tokio Sushi Rauma

Kiviniemenkatu 2, Rauma, Finland     Restaurant







Tullin Kaffe

Kuninkaankatu 50, Rauma, Finland     Restaurant





"Trova il tuo ristorante, in un clic"