Pivovar Podlesí

Podlesí 139, Pribram, Czech Republic     Restaurant







Pizzařství Fastfood

legionářů 378 - vedle Fortuny, Pribram, Czech Republic     Restaurant, Grocery Store, Shopping & Retail


Specializujeme se na burgery s vydatnou porcí vyzrálého masa, do křupava upečené pizzy, vynikající tortilly a čerstvé zeleninové saláty. Nabízíme chlazené i teplé nápoje. Můžete si u nás posedět v příjemném prostředí nebo si objednat jídlo kamkoliv chcete a my Vám ho rádi přivezeme. Po Příbrami je rozvoz zdarma.






Pizzeria La Colore

Náměstí 17. listopadu 297, Pribram, Czech Republic     Pizza Place, Italian Restaurant


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online ,,v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.






Pod lípou U Skopčáka

Fibichova 674, Pribram, Czech Republic     Pub, Restaurant







Restaurace Na Hradbách Příbram

Plzeňská 134, Pribram, Czech Republic     Ristorante


Původně Plzeňská restaurace, která se dne 2.10.2017 přestěhovala do nových prostor poblíž náměstí T.G.M. na Plzeňskou ulici č.134. Restaurace přímo v centru Příbrami s českou kuchyní, čepovaným plzeňským pivem a pochoutkami k němu. V teplých dnech dvě terasy. Jedna s výhledem na náměstí T.G.M. druhá do nádvoří. Dětský koutek i salonek pro školení!






Restaurace Na Vršíčku - stylová hornická hospoda

Husova 65, Pribram, Czech Republic     Restaurant







SNACK BAR Příbram

Legionářů 378, Pribram, Czech Republic     Dance & Night Club, Restaurant







Středověký hostinec U Pletánků

Zdabořská 61, Pribram, Czech Republic     Restaurant


Stylový středověký hostinec






Taste Coffee

tř. Osvobození 318, Pribram, Czech Republic     Restaurant, Coffee Shop


Kavárna v Příbrami.






U Císaře Rudolfa II.

Slunná 551, Pribram, Czech Republic     Restaurant, Pub


Hostinec U Rudolfa II. je jediným místem na Drkolnově v Příbrami, kde vám načepujeme výbornou krušovickou desítku přímo z tanku nebo další sudová piva z Královského pivovaru Krušovice. Výjimečnou kvalitu našich piv dokládá Certifikát garance kvality udělený společností Heineken. Kromě obvyklého hostinského sortimentu a výborné kuchyně vyhlášeného kuchaře můžete ochutnat také speciality jako pětiletou brandy Gruzignac nebo letité rumy z Latinské Ameriky. Naše ceny vás příjemně překvapí.






U Starýho kozla

Legionářů 378, Pribram, Czech Republic     Pub, Restaurant, Sports Bar


Vítáme Vás v naší kompletně zrekonstruované restauraci U Starýho kozla, která se nachází v prostorách zimního stadionu. Jsou zde stavebně oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky a pro naše nejmenší hosty velký dětský koutek. Pro rodiče s malými dětmi máme k dispozici dětské židličky a přebalovací pult. Sportovním fanouškům nabízíme sledování sportovních přenosů. Rádi Vám zde uspořádáme firemní a vánoční večírky, svatby, soukromé či narozeninové oslavy. Naše restaurace klade důraz na typickou českou kuchyni, samozřejmostí je bo...






U Šimků

Rybníky 40, 263 01 Dobříš, Pribram, Czech Republic     Restaurant, Pub


Nabídka jídel české kuchyně a alkoholických i nealkoholických nápojů. K dispozici je sál s kapacitou 150 míst a salónky pro 20 a 25 osob s kulečníkem.






YESBez - bezobalový obchod

Dlouhá 94, Pribram, Czech Republic     Beauty, Cosmetic & Personal Care, Food & Beverage, Environmental Service







ZEMAN maso-uzeniny

Jinecká 315, Pribram, Czech Republic     Food & Beverage, Food & Beverage Company


Rodinnou tradici řeznictví Zeman započal v roce 1897 Alois Schneider. Historie řeznictví Zeman lze datovat už od roku 1897, kdy započíná rodinnou tradici řeznického řemesla tehdy ještě ani ne dvacetiletý Alois Schneider. Na něho navazují další generace. V roce 1948 je bohužel z důvodu znárodňování soukromé podnikání zastaveno. Rodina ale naštěstí řeznický cech neopouští a proto v roce 1991 mohou na tuto tradici navázat bratři Robert a Josef Schneiderovi, kteří otevírají svou první prodejnu a výrobnu uzenin v Plzni. Postupně se rozrůstají prodejny ...






Zmrzlina Ryneček

Mariánská 117, Pribram, Czech Republic     Ice Cream Shop, Specialty Grocery Store





"Trova il tuo ristorante, in un clic"