N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark

Esze Tamás u. 3., Pécs, Hungary     Bar & Grill, Pub, Performance & Event Venue







Nana bistro&bar

Király u.2, Pécs, Hungary     Bar, Restaurant







Napsugár Pizzeria-Étterem

Szabadság u. 26, Pécs, Hungary     Pizza Place







Natur Ételbár

Hunyadi út 20., Pécs, Hungary     Live & Raw Food Restaurant


Áraink: Turmixok: 200 ft/dl Torták: 690-tóll Ételek: - Levesek: 590ft - kis adag: 890ft (min. 20 dkg) - nagy adag:1290ft(min. 35 dkg) - Sütemények:690ft Az áraink forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.






Neked Csak Szofi

Rákóczi Út 73/A, Pécs, Hungary     Restaurant, Local Service


… ahol a tardicionális konyha találkozik napjaink gasztronómiai újdonságaival …. … ahol a régi idők hangulata ötvöződik a modern letisztult formákkal …. … ahol az idősebb és fiatalabb generáció is szívesen időzik …..






Next Step Coffee Pécs

Kórház Tér, Pécs, Hungary     Coffee Shop, Breakfast & Brunch Restaurant


A kávé ivás szertartás is lehet, finom kávé és megfelelő környezet alapvetően szükségesek hozzá; Mi próbáljuk biztosítani mindkettőt vendégeink számára. Megújult, kibővített üzlettérrel-, étel és italkínálattal várunk Mindenkit. Házi sütemények-, tarte-ok-, pohárkrémek-, kekszek-, macaron-, croissant egyaránt megtalálhatók hűtőpultunkban, továbbá - sós ételeink is többféle változatban készülnek ( frittata, panini, quiche, …) . Felkerült kínálatunkba a grillezett tortilla, ami akár egy könnyed ebédnek is tökéletes. Az olaszos ízvilág...






No.1 Kürtős fagyi Pécs

Ferencesek utcája 50., Pécs, Hungary     Ice Cream Shop







Ocean's

Citrom utca 7., Pécs, Hungary     Asian Fusion Restaurant, Sushi Restaurant


Sushi? Kimchi? Whatever you are missing from Asian cuisine are all available here at Ocean's! Fresh, Health, and Yummy - these are all you can expect from our menu selections with a very reasonable price range!






Oliva

Citrom utca 12, Pécs, Hungary     Mediterranean Restaurant, Hungarian Restaurant







Palacsinta Öntöde

Ferencesek utca 8, Pécs, Hungary     Diner, Hungarian Restaurant


Palacsintáink hagyományos módon készülnek, 28 cm-es serpenyőkben. Tészta összetevők: édes palacsinta: búzaliszt, tej, tojás, ásványvíz, vaníliacukor, sós palacsinta: búzaliszt, tej, tojás, ásványvíz, só,






Pécs Plaza

Megyeri út 76., Pécs, Hungary     Shopping Mall, Restaurant, Performance & Event Venue


Technikai paraméterek: Pécs Plaza 20 000 négyzetméteres összterületéből 15 122 négyzetmétert üzleteink foglalnak el. 840 ingyenes parkolóhely áll az érkezők rendelkezésére. 10 termes multiplex mozi. 2331 négyzetméteres hipermarket. Játékterem, sportolási lehetőségek, vendéglátó egységek nyújtanak szórakozási lehetőséget. Az üzletközpont úgy van kialakítva, hogy a mozgássérültek számára is kényelmes legyen. A Plaza rendszeres hétvégi rendezvényeivel várja a kikapcsolódni vágyókat.






Pécsi Radler

Alkotmány u. 94, Pécs, Hungary     Food & Beverage Company







Pécsi Sör

Alkotmány utca 94., Pécs, Hungary     Brewery, Product/Service, Food & Beverage Company


A Pécsi Sörfőzde filozófiájának megfelelően egy különleges minőségű, és kiemelkedő beltartalmú sört hívott életre, amelyeken megtestesül a több mint 160 éves tradíciónk és tapasztalatunk, az egyediségre való törekvés, a klasszikus sörkultúra ápolásának igénye. A Pécsi Sört nyílt kádas eljárással készítjük egy 1923-as receptúra alapján. Az erjedés optimális folyamatához a főzetet megfelelő és állandó 8,5 Celsius fokos hőmérsékleten tartjuk! A hét napos fő erjedési folyamat után a sört évszázados módszer segítségével, a gravitá...






Pécsi Sörház (HIVATALOS)

Xavér utca 19., Pécs, Hungary     Dance & Night Club, Pizza Place


The oldest Club in Pécs, located near the city center. Perfect entertainment, huge events, university parties. Open on every Tuesday and Saturday.






Pécsi Szalon

Alkotmány utca 94., Pécs, Hungary     Food & Beverage Company


A Szalon sör minőségéhez hozzájárul a főzéséhez használt mecseki karsztvíz, a kiváló árpamaláta és az ízesítéshez használt világhírű hallertaui komló. A fogyasztói elismerések mellett minőségének másik elismerése, hogy a legnagyobb európai minőségi megmérettetésen, a Monde Selection sörversenyen több aranyérmet nyert.




"Trova il tuo ristorante, in un clic"