Tavo Pica

Vandžiogalos g. 11, Kaunas, Lithuania     Fast Food Restaurant, Pizza Place


Picos į namus Kaune: Dainavoje, Eiguliuose, Kalniečiuose, Žaliakalnyje, Sargėnuose, Vytėnuose, Domeikavoje, Giraitėje, Šilainiuose ir kt.






The Garden

Savanorių pr. 178, Kaunas, Lithuania     Ristorante


the garden – žalias sodas žaliame mieste. nauja vieta ilgiausioje gatvėje Lietuvoje. Savanorių 178. turbūt net nereikia sakyti, kad Kaune? pusryčiams, dienos pietums ar take away salotoms po darbo. kiekvieną dieną nuo 8 iki 19 val. modernus europietiškas ir gerai pažįstamas lietuviškas maistas. stlinga vieta renginiams ir šventėms.






Užkandžiai Jūsų šventėms

Ateities pl 30B, Kaunas, Lithuania     Grocery Store, Food & Beverage Company


gal planuojate mergvakarį ar bernvakarį?o gal tiesiog išvykstate su draugais i gamtą ar plaukti su baidarėm ir neturite laiko bei noro gaminti,mes jūsų paslaugoms. jei ruošiatės švęsti vaikų gimtadienį,pagaminsime simpatiškus vaikiškus užkandžius ir jei reikės pristatysime į namus ar šventės vietą.






Višta Puode

S. Daukanto g. 23, Kaunas, Lithuania     Breakfast & Brunch Restaurant, Pub


Višta Puode erdvių darbo laikas Svetainė: Sk. - Tr. 8:00 - 18:00 Kt. - Št. 8:00 - 23:00 Traktierius: Pr. - Sk. 12:00 - 23:00 Restoranas: Kt. - Št. 17:00 - 23:00 Sk. 12:00 - 18:00






Vičiūnų grupė

V. Krėvės pr. 97, Kaunas, Lithuania     Food & Beverage Company


„Vičiūnų“ įmonių grupė įkurta 1991 metais. Tai viena didžiausių ir ekonomiškai stipriausių Europoje krabų lazdelių ir kitų produktų iš surimio ir žuvies gamintoja. Grupė su „Viči“ prekių ženklu tiekia savo produkciją vartotojams į daugiau nei 57 pasaulio šalyse. „Vičiūnų“ įmonių grupę sudaro 80 įmonių 17 pasaulio šalių. Produkciją gamina 13 grupės fabrikų. Grupėje dirba 8000 žmonių.






YALLA

Laisvės al. 75, Kaunas, Lithuania     Restaurant







Šeimos kavinė

Vilniaus g. 58, Kaunas, Lithuania     Caffè, Ristorante


IŠALKOTE? Šeimos kavinė Jus kviečia kasdien mėgautis šviežiu, gardžiu maistu, ne tik kavinėje (Vilniaus g. 58), bet ir užsisakyti į namus ar į darbą Dienos pietūs (sriuba ir karštas patiekalas) 1 variantas 3,70 € 2 variantas 3,90 € Užsisakant tris ar daugiau pietų kompleksus(dienos sriuba + karštas patiekalas) dienos pietų kaina : 3,50 € *Kokie dienos patiekalai, prašome teirautis telefonu Užsakymai priimami nuo 9 iki 14 val. ...






Žalia Pupa

Laisvės al.78, Kaunas, Lithuania     Restaurant







Žiedų skonis

Universiteto g. 8 A, Akademijos mstl., Kaunas, Lithuania     Food & Beverage Company


Šiame puslapyje dalinsimės mūsų moksline veikla, naujasi receptais, idėjomis, kartu galėsite sekti fenologinį kalendorių, renginius ir mus. Norintiems prisijungti - prašom skambinti tel. 869881374 Živilė






Čilas

Kovo 11-osios g. 116, Kaunas, Lithuania, Kaunas, Lithuania     Pizza Place


Kruopščiai atrinkti produktai, originalūs padažų receptai, išskirtinis kepimo procesas. Viskas ko siekėm - išsiskirti kokybe iš galybės konkurentų. Ar mums pavyko - spręsti jums. PaČilinam ;) Tel. užsakymams: 868880408 Kovo 11-osios g. 116, Kaunas.




"Trova il tuo ristorante, in un clic"