La Placinte Iasi Official

Bd. Carol I nr. 4, Iasi, Romania     Comfort Food Restaurant







Legend

Strada Anastasie Panu, Iasi, Romania     Pub, Restaurant, Dance & Night Club


Legend este locul unde berea e mai rece decât ți-ai putea imagina, mâncarea este mai bună decât atunci când nu mai poți de foame, iar petrecerile sunt mai nebune decât orice-ai văzut înainte. De ce? Fiindcă trăim totul la superlativ. Despre asta este #Legend.






Little Texas Iasi

Stradela Moara de Vant 31, Iasi, Romania     American Restaurant, Hotel


Howdy! Descoperă savoarea preparatelor Tex-Mex și ospitalitatea Lumii Noi în singurul loc pur american din Iași. Welcome to Little Texas, the same good old Texas, but with a little twist. Enjoy our authentic Tex-Mex dishes in the cozy restaurant and take a relaxing nap in our four star comfy rooms. You'll be delighted. Little Texas - Trip Advisor Travellers' Choice 2012 / 2013 / 2014






Madison Palas

strada palat, nr 7A, Iasi, Romania     Lounge, Restaurant, Cafe


Madison Bistro & Lounge - simplu și în amânunt, atunci când totul se contopește într-o declarație de rafinament și confort, în toate formele sale. Petrecerea timpului liber reprezintă o formă de exprimare și, în același timp, un mod de evadare prin care dorim să ajungem într-un loc desenat, parcă de o mână dibace, întocmai să ne surescite toate simțurile. Aflat în inima orașului și cu o priveliște impresionantă spre Palatul Culturii și grădina interioară din Palas Mall, Madison Bistro & Lounge reprezintă locul ideal pentru fiecare moment al zilei.






Mado Iasi Iulius Mall

Iasi, Iulius Mall, etaj 2, Iasi, Romania     Restaurant







Mamma Mia - Restaurant & Catering

Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 10, Iasi, Romania     Caterer, Restaurant


Poftește la bunătăți!






McDonald's Gara

Piața Gării 1, Iasi, Romania     Fast Food Restaurant







Mcdonald's Khouribga

Espace Marjane, Iasi, Romania     Diner, Burger Restaurant, Fast Food Restaurant


Les Prix : http://adf.ly/bWr2W






McDonald's Romania

Piata Garii Nr. 4, Iasi, Romania     Fast Food Restaurant







Meat Up Steak House Iasi

Bulevardul Carol I, nr. 26-28 (langa Institutul Francez), Iasi, Romania     Restaurant







Mignon Café

Str. Lapusneanu, nr. 9-11, Iasi, Romania     Coffee Shop, Restaurant


Situata intr-o zona boema a orasului, pe o strada incarcata cu istorie si mister, unde zidurile fiecarei cladiri parca vor sa-si strige povestile, pe Str Lapusneanu, Mignon Café este o cafenea intima si selecta, cu influente frantuzesti. Influente accentuate de geamul imens si transparent care iti permite sa iei pulsul vietii cotidiene, pastrandu-ti totodata un spatiu intim, la adapostul caruia te poti delecta cu lucruri care iti aduc bucurie.






Moara de Foc

Str.Moara de Foc, nr. 1A, Iasi, Romania     Pizza Place, Romanian Restaurant, Breakfast & Brunch Restaurant


Un restaurant cu o ambianţa plăcută, unde poţi petrece seri de neuitat alături de prieteni sau persoană iubita. Tot aici puteţi face cele mai frumoase petreceri, de la cocktailuri, mese festive, conferințe sau evenimente private (nuntă, botez, petreceri aniversare).






Motorsport XSperience Cafe

Complex ERA, Iasi, Romania     Coffee Shop, Sports & Recreation







Oliv

str. silvestru, nr.4, Iasi, Romania     Health Food Restaurant, Restaurant Wholesaler


Culoarea are gust.






Oscar Restaurant

Lascar Catargi, nr 16, Iasi, Romania     European Restaurant


Situat pe una dintre cele mai vechi străzi din Iași, restaurantul Oscar aduce rafinamentul zilelor de altădată în prezent și te invită într-o călătorie culinară condimentată cu bun gust. Fiecare fel de mâncare îți trimite papilele gustative într-o călătorie prin toate colțurile lumii. De la preparate aduse de pe cele mai îndepărtate tărâmuri până la preparatele tradiționale, garantăm o experiență gastronomică de neuitat. Acest tablou, acest dans pasional al aromelor, este completat perfect de muzica live de pian ce ne răsfață simțurile în fiecare seară înce...




"Trova il tuo ristorante, in un clic"