Restaurant Da Gabriele

Vischmarkt 31, Harderwijk, Netherlands     Italian Restaurant


Aan een van de mooiste plekjes in het hart van oude Harderwijk ligt ons restaurant waar wij u graag willen verwelkomen om te genieten van een typisch Mediterrane sfeer. Een bijzonder restaurant op drie niveaus met plaats voor zo'n 100 gasten en aperitiefbar in een 400 jaar oude gewelvenkelder. Trendy, romantisch en bovenal Italiaans; drie steekwoorden om ristorante Da Gabriele te beschrijven. De verschillende etages, intieme erkertjes, sfeervolle verlichting en natuurlijk de voortreffelijke gerechten maken dat uit eten gaan hier synoniem staat aan ultiem genieten.






Tommy's

Vijhestraat 3, Harderwijk, Netherlands     Restaurant, Bar


Op de tap vind je een keur aan speciale bieren en de wijnkast is goed gevuld met bijzondere wijnen, die overigens allemaal per glas te bestellen zijn. De menukaart is een combinatie van snel en simpel fingerfood en snacks voor bij de borrel en traditionele gerechten in een modern jasje. Tommy's is er ook voor de allerjongsten. De menukaart houdt volop rekening met de wensen van de kleintjes en in de serre is er genoeg ruimte voor de hele familie. Ook in de grote binnentuin die aan de oude stadsmuur grenst is het heerlijk vertroeven. In de winter brandt er een knisperend houtvuurtje en zodra de...






Van Der Valk Hotel Harderwijk

Leuvenumseweg 7, Harderwijk, Netherlands     Hotel Resort, Meeting Room, Restaurant


Gelegen in de Veluwse bossen, maar op steenworp afstand van de A28, ligt Van der Valk Hotel Harderwijk. Het luxe 4 sterren hotel biedt zowel de zakelijke, als de toeristische gast een warm welkom. Kom binnen, beleef en geniet!






Walhalla

Hoge brug 10, Harderwijk, Netherlands     Restaurant, Bar, Beach


Walhalla de strandidylle van Harderwijk Een plek waar je samenkomt en elkaar ontmoet. Het eiland waar je vrij kunt zijn en naar hartenlust kunt buitenspelen, zwemmen, eten en drinken. Je kan er genieten van live muziek en worden verrast door diverse culturele evenementen. Een oase van ruimte en rust in het centrum van Harderwijk. Walhalla is als vakantie binnen handbereik. Een recept voor puur geluk!




"Trova il tuo ristorante, in un clic"