Müüriääre kohvik

Karja 7, Haapsalu, Haapsalu, Estonia     Cafe


A romantic café in Haapsalu Old Town, beside the burg's wall. If you love to eat and drink, then it is the right place for you. We offer fresh salads, fresh-baked quiches, tasty sandwiches, tarts and cakes, that literally melt in your mouth.






MIIT street food

Karja 20, Haapsalu, Estonia     Cafe, Food & Beverage Company


MIIT on retrohõnguline foodtruck, mis on saanud mõjutusi erinevatest maailma paikadest. Menüü varieerub vastavalt hooajale ja üritustele. Selle suve tähed on kebab, bataadikud, juustuampsud ja vräpid. Meie menüüst leiab endale hamba alla nii lihasõber kui ka muidu sõber. Paikselt oleme me Haapsalu peatänaval, Karja 20 (RakserSport-i) maja ees. Lisaks vurab MIIT ringi ka erinevatel üritustel, Hoia end meie tegemistega kursis!






MULLiga ja MULLita

Karja 16a, Haapsalu, Estonia     Wine Bar


Meile meeldib vein, me armastame mulli!! Laias valikus erinevaid vahuveine, valgeid, roosasid ja punaveine. Maitsvad suupisted ja hubane õhkkond. Tule ja naudi!






Nurme bistroo

Nurme 1, Haapsalu, Estonia     Restaurant


Pakume lihtsaid ja koduseid toite. Samuti suupisteid, toitvaid einevõileibu, kooke, pirukaid ja saiakesi. Toidud valmistatame peamiselt Eestis kasvatatud või siin kasvanud toorainest. Meilt on võimalik tellida peo- või peielaudu kuni 40-le inimesele. Samuti on olemas toitude kohalekande teenus. Kuu viimasel reedel (september-mai) kell 19.00 koguneb bistroos kõigile huvilistele avatud Rändurite klubi. Klubiõhtud on tasuta.






Pizza Grande

Karja 6, Haapsalu, Estonia     Pizza Place, Food & Beverage Company


Teretulemast Pizza Grande Facebooki Lehele, siit leiad kõik vajaliku, et tellida pitsat, teha reserveeringut või lihtsalt olla kursis meie tegemistega!






Pubi Africa

Tallinna mnt 1, Haapsalu, Estonia     Pub, Restaurant







Q Catering - "Q Kohvik"

Haapsalu Kultuurikeskus Posti tn. 3, Haapsalu, Estonia     Restaurant, Cafe, Caterer


Q Cateringi osaks on pakkuda suurepärast teenust nii toitlustuses kui teeninduses teie poolt valitud kohas ja ajal. Lisaks Eestimaistele pidudele on olnud meid võimalus kohata Soomes, Peterburis, Moskvas, Gruusias, Brüsselis ja Bulgaarias.






Resto Krahw

Jaani 2, Haapsalu, Estonia     Restaurant







Restoran "KaksTeist"

Karja 12, Haapsalu, Estonia     Restaurant







Restoran Blu Holm

Sadama 9/11, Haapsalu, Estonia     Restaurant


Restoran "Blu Holm" serveerib parimaid sööke kaunis suvituslinnas Haapsalu. Meie restorani köögi eesmärgiks on pakkuda Teile erinevaid roogi, mis jätaks unustamatu elamuse pikaks ajaks. Vastavalt Teie soovidele valmistame suupisteid Teie koju või firmasse. Oodatud külalised on turismigrupid, kellele soovime pakkuda parimat ja kiireimat teenindust grupimenüü alusel. Samuti omame pikaajalist kogemust vastuvõttude ja erinevate tähtsündmuste läbiviimisel. Restoran "Blu Holm" on kauni vaatega merele. Restoranis on kokku 160 kohta. Oleme kujundanud kaasaegse interjööri, et saaksite n...






RootsituruKohvik

Karja 3, Haapsalu, Estonia     Coffee Shop, Restaurant







Spaahotell Laine

Sadama 9 / 11, Haapsalu, Estonia     Hotel Resort, Spa, Restaurant







Taksi Pubi

Posti 29, Haapsalu, Estonia     Diner, Pub


Taksi Pubi avas oma uksed 26.novembril 2011 a.






Talumehe kõrts

Karja 2, Haapsalu, Estonia     Pub, Diner







Teele kohvik- pagariäri

Metsa 53, Haapsalu, Estonia     Caffè, Mensa, Ristorante





"Trova il tuo ristorante, in un clic"