Fl∆t L73

Lidická 73a, Brno, Czech Republic     Arts & Entertainment, Bar







FOOD DRINK / BRNO

Jakubské náměstí 3, Brno, Czech Republic     Food & Beverage Company, Tour Guide







FoodPark - food events

Malá Amerika, Hybešova 1, Brno, Czech Republic     Shopping & Retail, Specialty Grocery Store, Restaurant


V loňském roce jsme vyrostli z pravidelného potravinového trhu. A to na pořadatelskou agenturu. Ta se soustředí na témata různých akcí a festivalů, na kterých FoodPark hostuje. Podporujeme regionální výrobce a prodejce. Jsme zárukou kvalitních výrobku a jídla na akcích.






Forky's Brno

Jakubské náměstí 1, Brno, Czech Republic     Vegetarian/Vegan Restaurant, Health Food Store, Fast Food Restaurant


100% rostlinné (plant) bistro & shop VEGAN cruelty free #respectforlife #eatdiferrent #forkys






Fresh Freaks Bistro Brno

Lidická 46, Brno, Czech Republic     Gluten-Free Restaurant


Přátelské bistro u lužáneckého parku, kde najdete celodenní snídaně, palačinky, lívance, denně čerstvou nabídku teplých jídel, polévek, plněných wrapů, burgerů, salátů , domácích dezertů a limonád. Kávu máme z brněnské pražírny Penerini, čepujeme piva z malých pivovarů a cider Magners. Pejsci a děti jsou u nás vítáni. Otevřeno je každý den :)






Fryends

Česká 31, Brno, Czech Republic     Restaurant







Funky Donuts

Lidická 28, Brno, Czech Republic     Candy Store, Food & Beverage Company


"Já koblížek dělanej, na másle smaženej, na vokně chlazenej, čokoladou politej, pěkně kulatej, v Brně mi bude hej! Do světa nepudu, pěkně si tu pobudu." S láskou připravované donuty pro Vás zdobíme hravými příchutěmi a polevami z kvalitní belgické čokolády. Mléko odebíráme z domácí farmy Němcovi a mícháme s čerstvým ovocem, nebo belgickou čokoládou. Milkshake dostanete v tradiční skleničce na mléko + barevné papírové brčko. Průměr donutu minimálně 11cm.






Gamer's Pub Brno

Vídeňská 170/12, Brno, Czech Republic     Cafe, Bar


Gamer's pub je místo které vytvořily fanoušci her, komiksů. anime, filmů pro fanoušky stejných zájmů. V našem Pubu si vychutnáte atmosféru, koktejly a zábavu v podobě deskových her, online přenosů z herních akcí, hraním na konzolích PS4 a Xbox one či pravidelnými turnaji v hrách jako Hearthstone či Tekken a spoustě dalších. Společně budujeme nejen skvělý podnik ale především pevnou komunitu. Spolupracujeme s: Czech Arcade - česká komunita hráčů bojových her a pořadatelé turnajů v bojových hrách. Learn 2 Play - pořadatelé herních turnajů






Gỗ Brno - Pravá vietnamská kuchyně

Běhounská 115/4, Brno, Czech Republic     Pho Restaurant


Konečně pravá vietnamská kuchyně v centru Brna. Máte rádi vietnamské klasiky jako polévku Phở, vietnamské bagety Bánh Mì a nebo misku plnou rýžových nudlí s opékaným hovězím masem Bún Bò Nam Bộ? Nenechte si ujít náš krásný interiér, příjemnou obsluhu, výborné jídlo a pohled do naší otevřené kuchyně. Navštívit nás můžete na Běhounské 4 (blízko náměstí Svobody).






Gill's Coffee Shop & Espresso bar

Veveří 456/9, Brno, Czech Republic     Cafe, Bar


Espresso Bar s pražírnou vlastní kávy.






Grandhotel Brno

Benešova 605/18, Brno, Czech Republic     Hotel, Restaurant


The Grandhotel Brno is a 4-star hotel in the centre of Brno, the second largest city of the Czech Republic. The hotel offers 105 rooms which are all equipped with air conditioning.






H3 restaurant

Husitská 3, Brno, Czech Republic     Family Style Restaurant


Naše restaurace je situovaná v blízkosti centru Brna. Hledáte-li vhodné místo s výbornou, převážně českou kuchyní a kvalitní vstřícnou obsluhou, jste na správné adrese. Restaurace H3 nabízí příležitost k odpočinku, rodinným oslavám, svatbám, ale i rautům, podnikovým večírkům a mnoha jiným událostem. To vše s možností výběru kuřácké a nekuřácké části restaurace. Naše suroviny na přípravu pokrmů jsou vždy čerstvé, nikoli mražené, pečlivě si vybíráme dodavatele a dbáme na kvalitu všech výrobků. Proto jsou naše pokrmy velmi chutné a...






Happy Birthday Pub Brno

Kounicova 10, Brno, Czech Republic     Pizza Place, Beer Bar







Havana Club Bar Dominikánská 1 Brno

Dominikánská 1, Brno, Czech Republic     Cocktail Bar







Havana restaurant

Masarova 9, Brno, Czech Republic     Cuban Restaurant, Family Style Restaurant


Denně si u nás vyberete z více než 100 druhů steakových a exotických jídel, čerstvých ryb, humrů i krevet, které pro Vás připravují odborně vyškolení kuchaři. V naší restauraci můžete vidět a ochutnat nejširší nabídku rumů v České republice. Máme jich pro Vás na více než 1800 druhů. Bohatá je také nabídka originálních kubánských, dominikánských a jihoamerických doutníků.




"Trova il tuo ristorante, in un clic"