Suzie's steak pub

Kounicova 10, Brno, Czech Republic     Steakhouse







THE ERIN'S FLAG Irish Pub

Biskupská 3, Brno, Czech Republic     Bar







Tripoli

Starobrněnská 331/1, Brno, Czech Republic     Neighborhood, Restaurant, Cafe







TUKAN London Pub Masarykova

Masarykova 412/32, Brno, Czech Republic     Family Style Restaurant, Pub, Bar & Grill


Jsme restaurace v rodinném duchu. Naše speciality které bychom Vám doporučili jsou Žebra, Burgery a Steaky. Z nápojů nabízíme 6 druhů točených piv, Cider Strongbow, Guinness, točená limonáda, velký výběr Rumů a Skotské Whisky, míchané nápoje a Shootery. Restaurace je pro cca 100 osob. Užijte si příjemný zážitek.






Turbomošt

Náměstí Svobody, Brno, Czech Republic     Food & Beverage Company







Tři ocásci

Tř. kpt. Jaroše 18, Brno, Czech Republic     Bar, Cafe, Family Style Restaurant


Tři ocásci sou družstvo. Sociální družstvo! Provozujeme férovou kavárnu, bar a veganskou pohošťovnu a cukrárnu. Připravujeme kafe s přesahem i příběhem. Pečeme dle starých českých receptů i aktuálních cukrářských trendů. Vaříme veganské speciality a připravujeme soucitné variace na tradiční i exotickou kuchyni. Stavíme se za lidská práva, chceme informovanou a sebevědomou občanskou společnost a hledáme ekonomické alternativy, které slouží lidem víc, než penězům. #fairtrade #bio #local #seasonal #vegan #hateFree #solidaritaJeNašíZbraní Z...






U 3 opic

Palackého třída 77, Brno, Czech Republic     Restaurant, Beer Bar







U Alberta

Pellicova 10, Brno, Czech Republic     Beer Garden, Restaurant, Pub







U Bílého beránka

Štefánikova 16, Brno, Czech Republic     Restaurant


Naše pohostinství se nachází v přízemí nárožního secesního domu postaveného v roce 1906 na tehdejší ulici Neugasse, tepně spojující střed Brna s Královým Polem a okolními vesnicemi. V prostorách původního hostince „U Bílého beránka“ se točilo pivo už za Rakousko-Uherské monarchie.






U dobré kozy

Štefánikova 40, Brno, Czech Republic     Pub, Restaurant, Wine Bar


Nabízíme: Příjemné posezení u dobrého piva, kvalitních moravských vín v nekuřáckých interiérech (s oddělenou kuřárnou), nebo na letní venkovní zahrádce,kde máte možnost ochutnat různé grilované pochutiny. Předností našeho zařízení je tančírna - sál pro cca. 30 lidí vhodný pro pořádání soukromých oslav a kulturních akcí, jako jsou menší koncerty, přednášky, projekce soukromá ale i projekce sportovních přenosů , taneční zábavy.soukromé oslavy,atd.






U Dřeváka Beer&Grill

Dřevařská 22, Brno, Czech Republic     Steakhouse, Pub, Burger Restaurant


U Dřeváka Beer&Grill






U Dřevěného orla - steakový a pivní bar

Orlí 3, Brno, Czech Republic     Pub, Beer Bar, Steakhouse


V PŘÍPADĚ ZÁJMU O REZERVACI NÁS KONTAKTUJTE NA EMAILU DREVENYOREL@GMAIL.COM NEBO NA TEL: 530 50 84 50 DĚKUJEME ------------------------------------------------------------------- O NÁS VÍTEJTE V NAŠEM BARU U DŘEVĚNÉHO ORLA Pivní a steakový bar U Dřevěného orla naleznete přímo v samém srdci Brna . Nenápadný vchod z ulice Orlí (suterén obchodní galeri ORLÍ) Vás zavede do hlubokých sklepních prostor ze 14. století , ve kterých se nachází náš stylový bar. Zaměřujeme se zejména na širokou nabídku piv, steaků a chuťovek k pivu za příznivé ceny. Čepuj...






U Dřevěného Vlka

Zelný Trh 1, Brno, Czech Republic     Pub, Bar & Grill







U Honzáků

Šromova 1a, Brno, Czech Republic     Restaurant







U Hovězího pupku

Vídeňská 55, Brno, Czech Republic     Bar & Grill, Pub


Nekuřácká restaurace s příjemnou letní zahrádkou, kde si i kuřáci přijdou na své. Pořádáme firemní akce, promoce, rodinné oslavy, svatby a večírky. A proč ten název? Naší specialitou je Hovězí pupek – na tři dny jej naložíme do červeného vína spolu s vybranými bylinkami a kořením, a poté jej osm hodin konfitujeme v kachním sádle. I ostatní jídla pro Vás připravujeme se stejnou péčí a láskou k jídlu.




"Trova il tuo ristorante, in un clic"