RADION Amsterdam

Louwesweg 1, Amsterdam, Netherlands     Dance & Night Club, Restaurant, Cafe


De grote zaal biedt een podium aan diverse disciplines, zoals clubavonden, toneel- en dansvoorstellingen, filmavonden, debatten & lezingen en andere creatieve bijeenkomsten. Voor de programmering van de clubavonden wordt met een aantal vaste partners gewerkt, waarbij de vooruitstrevende muzikale invulling wordt aangevuld met een creatieve randprogrammering. De expo-zaal biedt plek aan toffe culturele initiatieven zoals exposities, seminars, modeshows en indoor (food)markten.






Ram's Roti Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 107 F, Amsterdam, Netherlands     Acehnese Restaurant







Ramada Apollo Amsterdam Centre

Staalmeesterslaan 410, Amsterdam, Netherlands     Hotel, Restaurant







Rembrandt District

Thorbeckeplein 5, Amsterdam, Netherlands     Public Square / Plaza, Arts & Entertainment, Food & Beverage


Gezellig, Veelzijdig, Gastvrij. Het Rembrandtplein, het Thorbeckeplein en de omliggende straten zijn door de vele gevarieerde horecagelegenheden het populairste uitgaansgebied van Amsterdam-Centrum. Hier kan je van ‘s morgens vroeg tot laat in de avond volop genieten van de terrassen rondom de pleinen. Typisch Amsterdamse cafés, een keur aan restaurants, hotels, trendy discotheken en clubs, bioscopen en theaters maken het avond- en nachtleven tot een unieke ervaring. Het is een ongedwongen ontmoetingsplek voor jong en oud, voor zowel Amsterdammers als toeristen. Het verkeers-luwe gebied...






Renato's Osteria

van der Helstplein 17, Amsterdam, Netherlands     Italian Restaurant


Eenvoud, kwaliteit & gedrevenheid, dát is waar Renato’s Osteria voor staat. Wij serveren wijn, anti pasti en huisgemaakte pasta's.






Restaurant à Deauville

Strawinskylaan 3003, Amsterdam, Netherlands     Modern European Restaurant, European Restaurant







Restaurant BurlesQue

Regulierdwarsstraat 47-49, Amsterdam, Netherlands     Restaurant







Restaurant CHANG-I

Jan Willem Brouwersstraat 7, Amsterdam, Netherlands     Chinese Restaurant, Asian Fusion Restaurant


Restaurant Chang-i opende haar deuren in Amsterdam Oud-Zuid in 2006 en is intussen een gerenommeerd, gewaardeerd en één van de beste Aziatische restaurants van Amsterdam. Chang-i gelooft in kwaliteit, oog voor detail, mooie ambiance en perfecte service. Alom bekend en een vaste stek voor buurtbewoners en bezoekers van Het Concertgebouw door de perfecte ligging direct naast de Artiesten-ingang van Het Concertgebouw. Het Chang-i team werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat iedere gast, die persoonlijke aandacht krijgt, waar het in de echte gastvrijheidsector om gaat.






Restaurant GENKI

Reguliersdwarsstraat 26, Amsterdam, Netherlands     Sushi Restaurant


Genki is Japanese for “Good & Healthy” which is also the essence of our restaurant. Good quality food and service combined with a trendy atmosphere will allow you to enjoy a good and healthy dinner to the fullest. In our restaurant we offer the finest Japanese delicacies. Simply order à la carte or dine for a fixed price. We would like every guest to be able to taste as much as possible. Our staff will assure you a pleasant stay at our restaurant.






Restaurant H24

Hartenstraat 24, Amsterdam, Netherlands     Restaurant, Cocktail Bar


Van Harte staat garant voor een keuken met allure en een ongedwongen service. Van Harte heeft een heerlijke lunch- en dinerkaart. Deze vormen een selectie van diverse smaken van bijzondere producten. Team van Harte ontvangt u graag in dit rijksmonument waarin het interieur een balans heeft tussen klassieke en moderne elementen die voor een tijdloze uitstraling zorgen. Wij wensen u een plezierige en smakelijke avond! Wij zijn zeven dagen in de week open voor lunch, diner of om gezellig te borrelen. Van Harte is ook uitstekend geschikt om te eten met een select gezelschap. Zo hebben we een pr...






Restaurant I-Dock

IJDok 4, Amsterdam, Netherlands     Restaurant, Bar, Marina


I-Dock restaurant, bar & marina terrace is een fantastische plek in het centrum van Amsterdam om te genieten, te werken en af te spreken. Wij willen jou een warme, veilige, gezellige en comfortabele thuishaven bieden voor elk moment van elke duur. I-Dock wil jou een memorabel verblijf bieden met persoonlijke, authentieke en welgemeende aandacht. Wij zijn trots op onze rol om jou en de mensen die belangrijk voor je zijn te mogen ontvangen. Je wordt ontvangen als vriend, en wij willen graag dat onze vrienden zich goed voelen. We zijn vrijwel de hele dag open en vanaf 07:00 uur kun je bij ons ...






Restaurant I-Grec

Jean Desmetstraat 121, Amsterdam, Netherlands     Greek Restaurant


Bij Restaurant I-Grec proef je authentieke Griekse gerechten. Deze variëren van typisch Griekse hapjes tot langzaam gegaard zuiglam, gegrilde vis of een pita gyros. Niet alleen de gerechten maar ook de sfeer, de Griekse bediening en het uitzicht over het water, geven je het gevoel even in Griekenland te zijn.






Restaurant Isola Bella

Thorbeckeplein 7, Amsterdam, Netherlands     Italian Restaurant, Pizza Place







Restaurant Klein Kalfje

Amsteldijk Noord 355, Amsterdam, Netherlands     Restaurant, Bar


Restaurant Klein Kalfje een uitstekend restaurant waar u culinair kunt genieten in een sfeervolle ambiance. Door onze jarenlange ervaring, diversiteit en flexibiliteit zijn wij uitstekend in staat feesten, partijen, bedrijfsborrels of recepties tot in de puntjes te verzorgen. We beschikken over voldoende gratis parkeer gelegenheid en zijn ook goed bereikbaar voor wandelaars en fietsers.






Restaurant Mesken

Sumatrastraat 35-39, Amsterdam, Netherlands     Mediterranean Restaurant, European Restaurant, Kebab Shop


RESTAURANT MESKEN Restaurant Mesken is een gezellig restaurant in Amsterdam-oost. Wij bieden onze gasten de gelegenheid elke dag bij ons aan te schuiven voor de beste Turkse maaltijden in Amsterdam. Turks eten doet Amsterdam bij Mesken!OPENINGSTIJDEN Dagelijks onbeperkt ontbijt: 09.00 - 15.00 uur Dagelijks onbeperkt diner: 18.00 - 22.00 uur Ma. t/m Do.: 09.00 - 01.00 uur Vri. t/m Za.: 09.00 - 03.00 uur Zo. 09.00 - 01.00 uur




"Trova il tuo ristorante, in un clic"