Lounaskahvila Pian Herkkuhetki

Telkkistentie 2, Kuopio, Finland     Buffet Restaurant







Lounasravintola Aika

Inkiläntie 7, Kuopio, Finland     Restaurant


Tarjoamma herkullista lounasta mahtavissa Inkilänmäen maisemissa.






Mualiman Napa

Kuopion tori, Kuopio, Finland     Cafe, Bar, Restaurant







Muumi Pannarikahvila

Kauppakatu 36, Kuopio, Finland     Restaurant, Coffee Shop







Niinuska

Toukolanrinne 4, Kurkimäki, Kuopio, Finland     Arts & Crafts Store







Nilsiän pizzaria

Pisantie 2, Nilsiä, Kuopio, Finland     Pizza Place







Panza Kuopio

Ajurinkatu 26, Kuopio, Finland     Mexican Restaurant, Bar


Panza-nimeä kantava meksikolainen ravintola nojaa vahvasti Street Food-henkeen ja tarjoilee väli-amerikan makuja sekä lautasella että lasissa. ¡Viva Kuopio! We are a relaxed Mexican Street Food joint. Bienvenido! From 5pm we party and eat from the menu! ¡Viva Kuopio!






Peräniemen Kasino

Väinölänniemi 96, Kuopio, Finland     Restaurant, Arts & Entertainment, Bar


Kesä- ja Tilausravintola Kuopion keskustan läheisyydessä, Väinölänniemellä. Tilaisuuksia ja tapahtumia Vapusta Jouluun. Yritysjuhlat ja pikkujoulut jopa yli 200 vieralle, coctailtilaisuudet ja tapahtumat suuremmillekin ryhmille.






Pizzeria Valentino

Puijonsarventie 4b, Kuopio, Finland     Pizza Place, Bar & Grill


Pastat,Pizzat,Grilli .






Puijon Torni ja Puijon Maja

Puijontie 135, Kuopio, Finland     Restaurant, Geographical Place, Tour Agency







Puikkari Kuopio

Maaherrankatu 5, Kuopio, Finland     Locale notturno, Ristorante, Hotel


Puikkari on Kuopion ravintolakentän historiarikkain ja suurin paikka. Näiden seinien sisällä on todistetusti harjoitettu ravintolatoimintaa jo yli 130 vuotta yli 9 miljoonaa asiakkaalle. Tiloista on tarjoiltu n. 30 miljoona drinkkiä / juomaa sekä illoissa soitettu noin 40 miljoonaa biisiä jotka saavat väen parketille ilta toisensa jälkeen. Puikkarilla on myös merkittävä rooli alueellisesti, sillä täällä on puheiden mukaan saanut noin 80 000 parisuhdetta alkunsa ja sitä kautta syntynyt noin 100 000 kansalaista! Avoinna ohjelman & tapahtumien mukaan! Tsekkaa ohjelma www.puikkari...






Raikas Ravinto

Kauppakatu 49 C 54, Kuopio, Finland     Restaurant


Raikas Ravinto on smoothie-koju Kuopion Torilla. Raikas Ravinto tarjoaa terveelliset välipalavaihtoehdot, makunautinnoista tinkimättä.






Ravintola Apteekkari

Vuorikatu 24, Kuopio, Finland     Restaurant, Bar


Suosittu aikuisten ja nuorten aikuisten kohtauspaikka, Kuopion ydinkeskustassa. Ikärajat: Sunnuntai-Torstai K18, Perjantai-Lauantai K20






Ravintola Bierstube

Kasarmikatu 5-7, Kuopio, Finland     Restaurant, Pub


Bierstube on vuonna 1971 perustettu saksalaistyyppinen oluttupa, joka tarjoaa ruokaa ja juomaa kotoisassa ympäristössä. Ravintolassa on tarjolla yli 70 olutmerkkiä, laaja siiderivalikoima, kotoista ruokaa ja erittäin suositut Hot Wingsit. Bierstube sijaitsee Kasarmikadulla Kuopiossa, vain kivenheiton päässä torilta. Ravintolan lämpimässä, rauhallisessa ja leppoisassa ilmapiirissä voi keskustella huutamatta. Toisinaan ravintolassa saattaa myös törmätä spontaaneihin teatteri- tai musiikkiesityksiin.






Ravintola Ehta

Minna Canthin katu 16, Kuopio, Finland     Family Style Restaurant


EHTA - AITO RAVINTOLA AIDOILTA IHMISILTÄ AIDOILLE IHMISILLE Tarjoamme aidosti paikalla valmistettua tuoretta ruokaa, kevein haarukoin herkuteltavaa rehellistä nautintoa. Haluamme tarjota puhtaita makuja paikallisuutta kunnioittaen, kansainvälisiä vivahteita unohtamatta. Hyvä ruoka on suuri rakkautemme ja tämän tunteen haluamme välittää myös sinulle. Tarjoamme lounasta ma- pe klo 11-14. Ravintolassamme on viihtyisä leikkipaikka perheen pienimpiä vierailijoita varten.




"Trouvez votre restaurant en un clic"