Kriva kuća

Vojvode Putnika 38, Kragujevac, Serbia     Family Style Restaurant, Bar, Brewery


Pivnica restoran Kriva kuca nalazi se u Ulici vojvode Putnika 38. Ideja je da se u nasem gradu napravi ponuda vrhunskih domacaih piva u potpuno novom ambijentu sa odlicnom uslugom, mesto za izlazak i dobar provod. U nasoj ponudi je jedanest vrsti piva tri domaca proizvodjaca. Kabinet , kraft pivo,nudi razlicitost ukusa, aroma i boja. Rzavsko pivo je nefiltrirano i nepaserizovano koje mami svojom pitkoscu. Kruger i brent , pivo duge tradicije, svetlo, tamno i crveno sa cak 8% alkohola odlican je izbor za one koji vole jake ukuse. Kao u svakoj pravoj pivnici, u Krivoj kuci mozete naruciti hranu ...






Krofna Bar Kragujevac

GLAVNA 54, Kragujevac, Serbia     Restaurant







L'amour

Kralja Petra I 14, Kragujevac, Serbia     Ristorante







Ladja Francuska

Vojvode Mišića br. 1, Kragujevac, Serbia     Restaurant, Consulate & Embassy, Country







Lola Cafe

Miloja Pavlovića 12, Kragujevac, Serbia     Restaurant







LOVAC

Svetozara Markovića 17, Kragujevac, Serbia     Eastern European Restaurant







Maggidipastaaway

Kneza Miloša 20, Kragujevac, Serbia     Italian Restaurant







Mala Avala

Улица Авалска, Kragujevac, Serbia     Barbecue Restaurant







Meggle Srbija

Save Kovačevića 58, Kragujevac, Serbia     Food & Beverage Company


Kompanija Meggle postoji u Srbiji od 2011. godine, kada preuzima mlekaru Mladost iz Kragujevca. Meggle Srbija dnevno obradi 110 tona mleka i ima preko 2.500 dobavljača sirovog mleka. Kompanija Meggle ima dugu tradiciju i važi za jednog od najpoznatijih proizvođača mlečnih proizvoda u Evropi. Jozef Anton Meggle, deda današnjeg vlasnika Tonija Megle-a, osnovao je malu fabriku sira – Meggle, blizu Vaserburga (pored Minhena, u Bavarskoj), 1887. godine. Danas kompanija Meggle prerađuje 750 miliona litara mleka godišnje i zaposljava preko 2.600 ljudi, u 47 zemalja sirom sveta.






Moja Pekara

Kragujevac, Serbia     Bakery, Grocery Store, Barbecue Restaurant







NEK FOOD

karadjordjeva 41, Kragujevac, Serbia     Ristorante italiano, Ristorante fast food







Njam Njam Team

Save Kovacevica 42, Kragujevac, Serbia     Restaurant, Food Stand, Grocery Store







NOVA Odiseja

Dimitrija Tucovica 24, Kragujevac, Serbia     Restaurant


Odisey” je nastao maja meseca, sada već daleke 1988. godine. Otvoren u “gradu automobila”, opstao u “dolini gladi”, a godinama se šepurio u glavnoj ulici “ Fiatovog grada”. Uvek na istom mestu, a u četiri države. Osnovan u SFRJ, dočekivao i ispraćao goste u SRJ i SCG, konačno se skrasio u Srbiji. Države su se smanjivale, a Odisey bivao sve veći.






Oranica Woodland KG

Borivoja Glisica 25, Kragujevac, Serbia     Family Style Restaurant


Woodland ORANICA nije običan restoran. To je kuća. Naša. I Vaša. U samom srcu Šumadije, kuća u kojoj ćemo Vas od srca dočekati i ugostiti, a Vi ćete nam se, puna srca, uvek rado vraćati. Na samo nekoliko kilometara od centra, u najlepšem delu kragujevačkog izletišta Šumarice, na obali jezera ušuškanog u zelena polja i pitomu šumu, napravili smo objekat koji svojim autentičnim izgledom upotpunjuje bajkovitu sliku čitavog krajolika. Od prirodnih materijala, drveta i kamena, sa mnogo zelenila, cveća i maštovitih detalja, naš restoran je oaza u kojoj uživaju sva čula, a du...






Peoples bar Kragujevac

Ulica Kralja Aleksandra I Karadjordjevica 158, Kragujevac, Serbia     Cafe, Restaurant


Art caffe "People's" (ex "Supernova") se nalazi u glavnoj ulici, ispod Velikog parka. Karakterise ga ugodan i veoma ukusno dizajniran ambijent, dobra usluga, opustena atmosfera i veliki osmeh dobrodoslice. Ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pica je jako raznovrsna. MESTO ZA SVE KOJI VOLE DA UZIVAJU - ART CAFFE "PEOPLES"




"Trouvez votre restaurant en un clic"