Futurefood Veganhouse

Sørhauggata 145, Haugesund, Norway     Kitchen/Cooking, Vegetarian/Vegan Restaurant







Haugesund Pizzeria

Haraldsgata 178, Haugesund, Norway     Restaurant







Haugesund Spiseriet

Haraldagata 87, 5528, Haugesund, Norway     Restaurant







Henriettes kjøkken As

Breidablikgata 171 5525 HAUGESUND, Haugesund, Norway     Restaurant, Coffee Shop


Vi tilbyr salatbar, påsmurt og baconpannekaker. Middag fra kl. 11 fra buffet. Mulighet for takeaway Vi kjører også ut overtidsmat til bedrifter. Hjertelig velkommen!






Ida Maries mat

Smedasundet, Haugesund, Norway     Food & Beverage Company


www.idamariesmat.blogg.no Jeg heter Ida Marie og er utdannet kokk :) Jeg tok fagbrevet mitt på "Lothes mat og vinhus" i Haugesund og har etter det jobbet flere år innen restaurant, matbar, kurs og catering. Jeg har holdt en rekke matkurs innen alt fra enkel husmannskost og god hverdagsmat, til avansert gourmet. Det å lære og inspirere andre til å lage enkel og god mat er noe jeg virkelig brenner for! Les bloggen min for oppskrifter og tips innen matlaging! :) Følg meg gjerne også på instagram, og del dine matbilder med meg :) #idamariesmat http://www.instagram.com/idamariesmat - ...






IL FORNO

Smedasundet 91, Haugesund, Norway     Pizza Place, Italian Restaurant, Barbecue Restaurant


IL FORNO betyr ”Ovnen” I våre restauranter baker vi i en unik steinovn fra Italia. For at du skal kunne nyte den originale smaken, importerer vi mange av råvarene direkte fra Italia. Du får f.eks. kun ekte mozzarellaost på pizzaen. Alle våre sauser er egenproduserte etter tradisjonsrike oppskrifter. Hos oss får du alt du forventer av en italiensk restaurant... Vi har alle rettigheter!






India Gate Haugesund

Torg gt 2, Haugesund, Norway     Indian Restaurant







JaFs Indre Kai Haugesund

Kaigata 1, Haugesund, Norway     Fast Food Restaurant







Jåblom Bakst AS

Karmsundgaten 60, Haugesund, Norway     Cupcake Shop, Bakery, Diner


Jåblom Bakst er et konditori som lager cupcakes og kaker til alle anledninger. Registrert hos Mattilsynet Org nr: 91706 8372 ÅPNINGSTIDER I CUPCAKE VOGN PÅ KARMSUNDGATA SENTER/MENY: Lørdag: 12-18 Søndag:13-17






Karmsundgata Senter

Karmsundgaten 60, Haugesund, Norway     Shopping & Retail, Restaurant


Karmsundgata Senter er ditt kjøpesenter rett utenfor Haugesund sentrum. Meny daglivarebutikk, Mood hårstudio, Nille og Gulating Ølutsalg finnes her. 1-2-3 bensinstasjon, Yummy Thai Food og Pressverket Grilled Cheese Sandwich på parkeringsplassen. Åpningstidene varierer fra butikk til butikk:. Se http://www.karmsundgaten.no/p/butikker_89.html for åpningstidene for den enkelte butikk.






Los Tacos Haugesund

Strandgata 155, Haugesund, Norway     Fast Food Restaurant, Mexican Restaurant







Lothes Mat & Vinhus

Skippergata 4, Haugesund, Norway     Continental Restaurant


Restauranten har utsikt over Smedasundet fra de fleste bordene. Vi bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Med utgangspunkt i dette setter vi opp en 6-retters meny, som du står fritt å velge i fra. Priser fra kr 569,- til kr 819,-






Lunch & Middag Sentralen

Spannavegen 144, Haugesund, Norway     Salad Bar, Burger Restaurant







McDonald's - Karmøy

Vormedalveien 20, Haugesund, Norway     Fast Food Restaurant


McDonald´s kom til Norge i 1983, og siden starten i Nedre Slottsgate i Oslo har vi na etablert 72 restauranter fra Kristiansand i sor til Steinkjer i Nord. Hos oss far du den umiskjennelige smaken av Big Mac, uforglemmelige gode fries, maten, leken og opplevelsen som barna elsker i Happy Meal, den perfekte sote avslutningen pa et maltid i McFlurry pluss en rekke andre favoritter for store og sma.






Naturbakst AS

Haraldsgata 81, Haugesund, Norway     Diner, Breakfast & Brunch Restaurant, Wholesale Bakery


ÅPNINGSTIDER BAKERI/KAFE Mandag-fredag kl. 07-18 Lørdag kl. 07-16 Søndag kl. 09-16 Vår historie strekker seg helt tilbake til 1901 da Olai Hauge begynte i lære som baker. 110 år senere er det 3. og 4. generasjon bakere/konditor som står bak driften av Naturbakst AS - i Haraldsgata 81, samme adresse som Olai Hauge hatt sitt bakeri. Vi baker på gamlemåten og med råvarer av høyeste kvalitet. Så enten du er ute etter en nybakt frokost, lunsj, en god kopp nykvernet kaffe, eller kake har Naturbakst noe for deg. Velkommen!




"Trouvez votre restaurant en un clic"