Turquoise Restaurant

Theodor D. Sperantia, nr. 96, Bucharest, Romania     Turkish Restaurant, Bar & Grill


Turquoise Restaurant is a fusion between authentic Turkish cuisine and Mediterranean flavors, served in an ethnic ambiance. Turquoise Restaurant opened in the winter of 2017 with a vision of creating a finest authentic Turkish cuisine experience. Ever since, our unique decor and friendly servers have hosted many pleasant evenings, lunches and brunches. Our menu is very healthy and we only use the finest locally sourced ingredients. We offer a Lunch menu, Dinner menu and Takeaway. So come on in and experience our delicious Turquoise Turkish Restaurant. Our Restaurant is located at: Theodor...






Unirea

Str. Copilului 14-18, Bucharest, Romania     Food & Beverage Company


Unirea, o marca româneasca de tradiție, iși propune, odată cu lărgirea gamei de produse, să ducă mai departe tradiția prăjiturilor de casă. Noua gama de produse include ingrediente de bază de prăjiturit precum si kit-uri pentru prăjituri de făcut acasă.






Upstairs Rooftop

Sevastopol Street no.24 7th floor, Bucharest, Romania     Restaurant, Bar


Upstairs, a chic all year rooftop bar located where East meets West, where Thai, French, US and international influences can be experienced in a stylish mélange of cultures, events and goodies, is now opened in order to offer you a lifetime experience. Words are hard to describe the amazing view over the „Little Paris”, the electric and dramatic roofbar interior or the glamour and stylish nightview, so that is why we are waiting for you at anytime. Let’s have a new beginning, together!






Vin la Domenii

Str. Constantinescu Alexandru nr. 2 colţ cu Str. Lt. Gh. Stâlpeanu, Bucharest, Romania     Wine Bar, Italian Restaurant


Pe un colţ de stradă în zona Domenii, s-a deschis în vară un magazin la intersecţia gusturilor şi a pasiunilor. O curte mică şi umbroasă cu 4 mese cu câte 4 scaune...te introduce treptat într-un univers al desfătării şi al opţiunilor. Vin ' la Domenii s-a născut din pasiunea pentru discuţiile lungi la un pahar de vin cu...denumire de origine controlată, de oameni care ştiu să-l aprecieze şi să gândească în viitor cu optimism, vin recomandat de un somelier autentic! - The Institute






Vu's Rooftop Restaurant

Splaiul Unirii, nr 6, bl B3A, Etaj 8, Bucharest, Romania     Lounge, Restaurant







YoYo Coffee

Bucharest, Romania     Coffee Shop, Restaurant, Event Planner


Nastrusnicie urbana purtand la bord cel mai cool espressor cu cea mai savuroasa cafea. Ni se mai spune si cafea cu du-te-vino pentru ca suntem tot timpul pe drumuri.






Zamon

Str. Smârdan nr. 29, Bucharest, Romania     Ristorante, Circolo ricreativo







Zexe Sofia nr.1

Strada Sofia, Nr.1, Bucharest, Romania     Romanian Restaurant, Modern European Restaurant, European Restaurant







Zoom In Club & Zoom Out Lounge & Zoom Cafe

Str. Coltei nr. 44, Sector 3, Bucharest, Romania     Caffè, Ristorante


“ZOOM In Café”este o cafenea chic din centrul capitalei, unde poti servi un frape delicios, dar si masa de pranz(paste, salate, sandwich-uri) in timp ce iti verifici e-mail-ul. Dispune de o capacitate de cca 70 persoane. “ZOOM Out Lounge” este terasa ce s-a deschis la etajul 6 al locatiei - fiind singura terasa din Bucuresti cu o priveliste de 360° asupra centrului Bucurestiului. “ZOOM In Club” este situat la subsolul locatiei, cu o capacitate de cca 250 persoane.






ZorbasTaverna

Bulevardul Pache Protopopescu, numarul 27, Bucharest, Romania     Greek Restaurant, Bar, Arts & Entertainment





"Trouvez votre restaurant en un clic"