RFSL:s Café

Kopparbergsvägen 16 vån 2, Västerås, Sweden     Cafe, Community Organization, Restaurant







RibHaus

Slakterigatan 6-10, Västerås, Sweden     Burger Restaurant







Skerike Golfklubb

Kävsta, Västerås, Sweden     Golf Course & Country Club, Community Organization, Restaurant







Spicy Hot

Sturegatan 20A, Västerås, Sweden     Asian Fusion Restaurant


VI ÄLSKAR MAT som är god och nyttig. På spicy hot lagas alltid maten på beställning. Det går snabbt som attan och alla våra råvaror är färska. Du väljer själv om du vill ha det lite starkare eller om du helt enkelt litar på oss. Inga konstigheter!






Sundbyholms Kött & Fisk Brunnby Gård

Brunnby Gård, Västerås, Sweden     Deli, Company, Food & Beverage Company


I våra gårdsbutiker erbjuder vi våra kunder ett stort urval delikatesser som passar både till vardag och till fest. Merparten av vårt sortiment är producerat på Hammartorps gård, där vi har eget rökeri för kött och fisk. Till samtliga våra produkter använder vi råvaror av högsta kvalitet för att nå bästa resultat, bl a använder vi i svenskt kött i merparten av våra produkter. Hos Sundbyholms Kött & Fisk, både i Eskilstuna och Västerås, handlar du direkt av producenten.






Texas Longhorn

Smedjegatan 3, Västerås, Sweden     Steakhouse, American Restaurant, Bar & Grill







The Bishops Arms Västerås

Stora torget, Västerås, Sweden     Pub, Gastropub, Beer Garden







The Steam Hotel

Ångkraftsvägen 14, Västerås, Sweden     Hotel, Spa, Restaurant


Vi bygger inte ett hotell. Vi bygger inga 18 våningar vid Mälarens strand, vi bygger inga 227 rum, inget 800 kvm stort spa, inga rooftop restauranger, inga konferensrum med plats för 550 gäster, inga barer, inga utomhusterasser med pooler. Vi bygger en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för människor som inte nöjer sig med bra. Ett hotell för människor som söker det spektakulära. Från Ess group – grundarna av Europas främsta sparesort Ystad Saltsjöbad och Sveriges bästa mötesanläggning Falkenberg Strandbad. The Steam Hotel – ny k...






Theme Events

Kranbyggargatan 3, Västerås, Sweden     Event, Food & Beverage Company


Matlagning har länge varit ett stora intresse för oss och vi älskar att göra det tillsammans med andra då det skapar glädje och förenar människor på ett sätt som få andra aktiviteter lyckas med. Att laga och äta mat tillsammans är relationsbyggande och stärker grupper helt utan teoretiska föreläsningar eller stela floskler. Tillsammans med våra partners har vi en gedigen och bred erfarenhet av allt i från matlagning till ledarskap, teambuilding, och projektledning. Alla delar vi samma intresse för mat och matlagning och vi är övertygade om att olika typer av aktiviteter...






Torggatan1

Torggatan1, Västerås, Sweden     Bar & Grill, European Restaurant, Scandinavian Restaurant







Vardasrum - En liten restaurang

Smedjegatan 3, Västerås, Sweden     European Restaurant


Vägg i vägg med SF:s moderna biografkomplex Filmstaden ligger Vardasrum. Här har vi skapat en liten och intim mötesplats som våra gäster uppskattar för både små och stora tillfällen; hit kommer såväl kompisgänget som mormor och morfar med barnbarn. Och förstås alla som älskar bio! Vardasrum passar nämligen perfekt när du bara vill titta förbi på en kaffe eller något att äta – före eller efter filmen, men lika mycket om du bara vill göra ett mysigt restaurangbesök. Vardasrum kan även reserveras för privata luncher och affärsmöten.






Västerås Dinner Club

The Västerås Dinner Club, Sigurdsgatan 25, Västerås, Sweden     Restaurant, Education, Organization


Vi tänker att när du går till en restaurang bör du veta vad du äter, var det kommer ifrån och hur det tillagas. Vår ambition är att ge västeråsaren en ny sorts restaurangupplevelse. På Västerås Dinner Club fokuserar vi helt på kvalitet framför kvantitet varje gång för en unik matupplevelse. Vi har 12 platser i vår restaurang, mitt i händelsernas centrum. En riktig ”Chefs table” där du sitter direkt i köket och kan titta på hur en tiorätters meny förbereds, tillagas och serveras till dig av kocken själv. Menyn inspireras alltid av årstiden och dess råvaror.






Västerås Officersmäss

Flottiljgatan 73, Västerås, Sweden     Scandinavian Restaurant







Västmanlands Teater

Slottsgatan 11, Västerås, Sweden     Performance Art Theatre







Veggoköket

Slakterigatan 6-10, Västerås, Sweden     Vegetarian/Vegan Restaurant, Foodservice Distributor, Specialty Grocery Store


Hos oss är alla varor och allt vi tillverkar 100% vego, det innebär att hela vårt sortiment är ägg- och mjölkfritt. Vi försöker även ha så mycket ekologiskt som möjligt i vår verksamhet. I vårt hantverkskök tillverkar vi bland annat bönkebab, grillspett, tårtor, matlådor, burgare, bakelser och mycket mer. På grund av utökat sortiment så är det säkrast att göra en beställning på det man önskar sig.




"Encuentra tu restaurante con un clic"