Smör

Läntinen Rantakatu 3, Turku, Finland     Scandinavian Restaurant







Street Bar 95

Satakunnantie 95, Turku, Finland     Bar & Grill, Pub, Arts & Entertainment


Street Bar 95 on rento ja viihtyisä ravintola, jossa nautitaan live musiikista, karaokesta, urheilusta sekä hyvästä seurasta ja ruuasta. Live musiikkia on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin sekä liven jälkeen mahdollisesti yökaraokea. Perjantaisin klo 19 bingo ja streetvisa. (kesätauolla) Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona musisoidaan Streetjamien tahdissa. Streetjameissa iltaa juontaa jami-isäntä ja lavalla nähdään housebändin lisäksi jamittelemaan uskaltautuneita asiakkaita. Joka kuukauden kolmanteen keskiviikkoon taasen virittäydytään tanssien tahdissa. Tans...






Sushi Panda Turku

Linnankatu 13, Turku, Finland     Sushi Restaurant


Tilaa herkulliset sushit kuljetuksella kotiin tai työpaikalle! Voit myös noutaa tilauksen itse tai syödä paikan päällä. Arkisin klo 11-15 vaihtuva lounas.






TÃ¥rget

Linnankatu 3, Turku, Finland     Restaurant, Cocktail Bar, Wine Bar


Me Tårgetissa panostamme hyvään palveluun, tuoreisiin ja lähituotettuihin raaka-aineisiin sekä laadukkaisiin viineihin. Meille on mukava tulla ruokailemaan, viettämään iltaa tai nauttimaan lounasta yksin tai seurassa. Kesäisin myös aurinkoinen ja viehättävä 150-paikkainen terassi omalla ulkobaarilla! Tervetuloa viihtymään! iltaisin Tårgetin sali muuntautuu loungeksi, jossa viikonloppuisin DJ huolehtii musiikista. Täällä viihdyt varmasti kauemminkin. Lauantaisin avataan myös Piazzan cocktail-puoli, jossa viihtyvyys ovat ehdottomasti Turun parhaimmistoa.






Teatro

Köydenpunojankatu 14, Turku, Finland     Restaurant, Bar, Performance & Event Venue


Erilainen tapahtuma- ja kohtaamispaikka Turun Logomossa - tule ja ylläty! Avoinna iltapäivästä myöhään yöhön tapahtumailtoina.






Teerenpeli Turku

Eerikinkatu 8, Turku, Finland     Restaurant, Pub







The WaterLoo

Puutori, Turku, Finland     Live Music Venue, Pub, British Restaurant







Trattoria

Eerikinkatu 11, Turku, Finland     Italian Restaurant







Tres Restaurant

Eerikinkatu 15, Turku, Finland     Restaurant


Modernimmalla twistillä espanjalaishenkinen rento hyvänruuan ravintola. Varaukset: tres@tresrestaurant.net / 044 2307141






Turun Eines Oy

Verstaskatu 12, Turku, Finland     Azienda di cibo e bevande


Turun Eines Oy on toiminut Turussa 1970-luvulta lähtien. Olemme erikoistuneet valmistamaan lihapiirakoita, sekä erikoislihapiirakoita joissa täytteeseen on lisätty makuvivahteita, mm salamia, pekonia, juustoja, ja nakkeja. Tavoitteemme on kehittää jatkuvasti uusia maukkaita makuelämyksiä. Valitsemme vain hyvät ja tasokkaat raaka-aineet.






Turun Kauppahalli, Ã…bo Saluhall, Turku Market Hall

Eerikinkatu 16, Turku, Finland     Shopping & Retail, Sushi Restaurant


Turun kauppahalli on vuonna 1896 avattu kauppahalli Turun ydinkeskustassa. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtiprofessori Gustaf Nyström. Kauppahalli on 118,5 metriä pitkä, 30 metriä leveä ja 13 metriä korkea. Kauppahallin eteläsivulle rakennettiin 1977 lisärakennus, jossa on yrittäjien huolto- ja toiminnalliset tilat. Hallin pääsisäänkäynnit sijaitsevat sen päädyissä Eerikin- ja Linnankadulla. Lisäksi molemmilla sivuilla on 7 sisäänkäyntiä. Tänä päivänä Turun Kauppahalli on varustettu viimeisimmällä kiinteistötekniikalla ja sen yli kolmekymmentä yritystä p...






Turun torin Jäätelökioski

Kauppiaskatu 8, Kauppatori, Turku, Finland     Ice Cream Shop







Vaakahuoneen Paviljonki

Linnankatu 40, Turku, Finland     Recreation Spot, Restaurant, Live Music Venue


Vaakahuoneen Paviljonki on ainutlaatuinen ravintola Turussa. Samalta, katetulta terassialueelta löydät elävää musiikkia, tanssia, erikoiskahvilan, pizzerian, à la carte-ravintolan ja seisovan Saaristolaispöydän.






Vegas Night Club

Eerikinkatu 19, Turku, Finland     Dance & Night Club, Bar, Restaurant







VENN

Eerikinkatu 11, Turku, Finland     Ristorante, Vino/liquori





"Encuentra tu restaurante con un clic"