U Matěje

Slévačská 744/1, Prague, Czech Republic     Dive Bar, Gastropub, Arts & Entertainment







U Matěje Hostinec a Bar

Křemencova 1738/17, Prague, Czech Republic     Czech Restaurant, Dive Bar


Vítáme Vás na stránkách proslulého Hostince U Matěje Kotrby – restaurace s dlouhou historií, výborným jídlem a pitím a to vše v samém centru Prahy. Dále zde pak naleznete informace o našem příjemném baru – Cocktail & Food Bar U Matěje, nabízejícím mnohé známé i méně známé cocktaily z kvalitního alkoholu, chutné pokrmy i bezva muziku pro všechny bez rozdílu věku.






U Mecenáše

Malostranské Náměstí 10 118 00 Praha, Prague, Czech Republic     Restaurant, Hotel


Nekuřácká restaurace s českou kuchyní nabízí víc jak 190 míst k sezení rozdělených do 4 místností, kde každá má svou osobitou atmosféru. Privátní salónek je zařízen ve stylu Rakouska-Uherska a čítá kapacitu 25 míst. U nás si každý najde své oblíbené místo. Součástí restaurace je i romantická zahrádka v typickém podloubí Malé Strany s výhledem na Pražský hrad a Kostel sv. Mikuláše.






U Medvidku

Na Perštýně 7, Praha 1, Prague, Czech Republic     Czech Restaurant, Brewery, Hotel







U Modré kachničky

Nebovidská 6, Prague, Czech Republic     Czech Restaurant


Stylová restaurace v srdci staré Prahy.Ve vkusném prostředí v retro stylu třicátých let se vrátíte o pár desetiletí zpět. Přesto budete mít pocit, že jste na správném místě ve správný čas.






U Modré Kachničky ll - Retro Restaurant

Michalská 16, Prague, Czech Republic     Czech Restaurant







U Motýla

Zenklova 62/232, Prague, Czech Republic     Restaurant







U NEMOŽNÝCH

LUBLAŇSKÁ 46/146, Prague, Czech Republic     Czech Restaurant, Sports Bar, Dive Bar







U Nevinné kočky

Vratislavova 18/34, Prague, Czech Republic     Wine Bar, Restaurant







U Parléře

Balbinova 22, Prague, Czech Republic     Restaurant


Vítejte v restauraci pojmenované podle jednoho z nejvýraznějších umělců evropské gotiky, česko-německého architekta a stavitele Petra Parléře. Restaurace U Parléře si dovolila použít jako logo erb tohoto významného architekta, aby vyjádřila obdiv a respekt nad jeho prací.






U Perónu

Nádražní 969/40, Prague, Czech Republic     Restaurant


Příjemná restaurace s moderní, otevřenou kuchyní a výbornou dostupností přesně na půl cesty mezi Smíchovským nádražím a Andělem. Dostanete se k nám metrem, autobusem, vlakem, tramvají, autem a lodí. Kapacita až 250 osob zaručí pohodlné zajištění jak velkých firemních akcí tak malých rodinných oslav. Pravidelně pro vás připravujeme tématické druhy kuchyně z celého světa. Ve stálé nabídce máte možnost ochutnat tradiční pokrmy české kuchyně - kolena, žebra. Tankové plzeňské pivo dostává tu nejlepší péči a pro znalce točíme nepasterizov...






U Petrů

Jindrova 280, Prague, Czech Republic     Family Style Restaurant, Inn


Dovolte nám Vás tímto pozvat k příjemnému posezení do naší stylové restaurace která uspokojí především milovníky zlatavého moku ,ale tak i rodiny s dětmi. Dále nabízíme možnost firemních akcí. Každou sobotu pořádáme country večery s živou hudbou. Výběr z ŠESTI druhů točených piv ( TANKOVÝ STAROPRAMEN 10°, ČERNÝ STAROPRAMEN, NEFILTROVANÝ STAROPTAMEN 12,°PILSNER 12°, VELEN 12° plus týdení speciál z cesty pivních znalců ). K jídlu nabízíme především domácí kuchyni ( hotová jídla ), ale i minutky a studená jídla. Od jara nabízíme pos...






U Pinkasů

Jungmannovo nám. 15/16, Prague, Czech Republic     Restaurant







U Pivoje

Františka křížka 18, Prague, Czech Republic     Czech Restaurant


U Pivoje je rodiny podnik s klasickou atmosferou tradicni pivnice..S nabidkou domaci kuchyne. Ve vsedni den nabizime hotova jidla a dalsi pochoutky k pivecku, ktere je u nas jako kren. Prijdte a ochutnejte.






U Posledního Kelta

Závist 1161, GPS 49°58'24.732"N, 14°23'57.839"E, Prague, Czech Republic     Buffet Restaurant, Bar & Grill, Hot Dog Joint





"Encuentra tu restaurante con un clic"