Otto.K Bar Grill

Hallituskatu 13-17, Oulu, Finland     Pub, Bar & Grill


Otto.K on 100-paikkainen Bar & Grill, jossa yhdistyvät tyylikkäät cocktail elämykset, olut ja herkullinen amerikkalaistyylinen ruoka. Janon sammuttajana toimii myös kattava valikoima viinejä, siidereitä, alkoholittomia virvokkeita sekä erikoiskahveja.






Oulun Jäätelöpaikat

kauppatori, Oulu, Finland     Ice Cream Shop, Cafe


Kaupungin suurin jäätelö-valikoima Softiksia:Mansikka,päärynä,suklaa sekä vanilja ja eri sekoitusvaihtoehtoja ja joku uutuusmaku ;) Jäätelöpallo-makuja yli 20.Paljon erillaisia jäätelöannoksia lapsille sekä aikuisille. Erilaisia kylmiä sekä lämpimiä kahveja. Monen erimakuista teetä. Makeita vaihtoehtoja löytyy pikkumunkeista jätti-korvapuusteihin. Grillistä nakeista kerroshampurilaisiin. Pikkusuolaisia piirakoista paniineihin.






Oulun Toriburger

aittatori, Oulu, Finland     Diner







Pannukakkutalo Oulu

Aittatori 9, Oulu, Finland     Restaurant, Coffee Shop







ParkBuffet

Kirkkokatu 17, Oulu, Finland     Buffet Restaurant, Pizza Place


SYÖ JA JUO NIIN PALJON KUIN MIELESI TEKEE! Monipuolinen buffet (9,90€) Buffet valikoimastamme löydät joka päivä: Wingsejä, kebabia & kebab-kastiketta, nakkeja, ranskalaisia, riisiä, kaksi isoa salaattipöytää, limsahanat, maitoa, kahvia ja tietysti maittavia pizzoja (pizzan saa myös kysymällä gluteenittomana)! Arkipäivisin tarjoillaan vaihtuva liha-, keitto-, ja kasvisruoka






ParkBuffetin salaattibaari - Lila's Deli

Kirkkokatu 17, Oulu, Finland     Salad Bar, Cafe


Oulun keskustan monipuolisin salaattitiski ParkBuffetin salaattibaari (Lila's Deli) sijaitsee routuaarilla ParkBuffet ravintolassa. Sijaitsimme vuonna 2015 Oulun ideaparkissa, mutta sittemmin muutimme ydinkeskustaan. Löydät meidät rotuaarin aukiolla olevan "rotuaarin pallon" kohdilta toisesta kerroksesta! ParkBuffetin salaattibaari on palvelupiste, jossa asiakkaalle kootaan salaatti hänen toiveittensa mukaisesti. Salaatit kootaan tuoreista ja raikkaista aineksista asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit ottaa salaatin myös take away -pakettiin. Löydät meiltä myös erikoiskahvit. Parast...






Pizzeria Da Mario

Torikatu 24, Oulu, Finland     Pizza Place, Italian Restaurant







Pizzeria La Cucina

Satamatie 26, Oulu, Finland     Pizza Place







Pizzeria Napoli

Merikoskenkatu 9, Oulu, Finland     Pizza Place, Diner, Italian Restaurant


Viihtyisä ja tunnelmallinen ruoka-paikka.






Pizzeria Romeo

Hallituskatu 30, Oulu, Finland     Pizza Place







Pub Merikulma

Merikoskenkatu 2, Oulu, Finland     Restaurant, Pub







Puistokahvila Makia

Otto Karhin puisto, Oulu, Finland     Restaurant, Cafe, Park


Aamiainen ma-pe 7.30-10 ja la-su 9-13 Halutessasi voit tehdä pöytävarauksen Makiaan puhelinnummerosta 044 7886180. Viikonloppujen aamiaiselle emme ota pöytävarauksia.






Radisson Blu Hotel, Oulu

Hallituskatu 1, Oulu, Finland     Hotel, Convention Center, Restaurant


- Sijainti Oulun keskustassa, torin laidalla - Oulun lentoasemalle 14 kilometriä - 222 modernia huonetta - Ravintola Sassi - Tilausravintola Toivo sekä muunneltavat kokous- ja tapahtumatilat. - Langaton 100Mb laajakaistayhteys koko hotellissa - Saunaosasto, jossa saunat ja uima-allas - 13 kokoustilaa - EasyFit -liikuntakeskus alakerrassa (EasyFit-Keskusta)






Ravintola Crecian

Kirkkokatu 55, Oulu, Finland     Greek Restaurant


Crecian on viihtyisä Kreikkalainen taverna Oulun keskustassa. Tule tutustumaan aitoon Kreikkalaiseen kotiruokaan ja tunnelmaan sekä nauttimaan monipuolisesta tarjonnasta. Tarjoilemme Kreikkalaisen lounaan ma-pe kello 11-14. Tule tutustumaan lounaslistaamme. Kaikki ruokamme saat myös kätevästi kotipakettiin. Tarvittaessa isoille ryhmille kuljetus, sovittava erikseen. Mikäli sinulla on erityistoiveita ruokalistan suhteen, soita Andreakselle ravintolaamme. Tule tutustumaan Kreikkalaisen keittiön aarteisiin Ravintola Crecianiin Oulussa, Kirkkokatu 55. NYT OLEMME AVANNEET RAVINTOLAN MY...






Ravintola Istanbul Oriental

Kauppurienkatu 11, Oulu, Finland     Turkish Restaurant


Ravintola Istanbul Orientalin ruoat ovat kotoisin idän ja lännen kohtaamispaikasta; mausteiden kirjosta, valkosipulin, jogurtin ja vuohenjuuston aromeista, tuoreista raaka-aineista ja vuosisataisista valmistustaidoista.




"Encuentra tu restaurante con un clic"