Eugeniadotters Kafé & Bistro

Kungsgatan 76, Norrköping, Sweden     Coffee Shop, Caterer, Vegetarian/Vegan Restaurant


Eugeniadotters Kafé vänder sig till människor som letar efter en prestigelös, kulturellt egensinnig och välkomnande liten oas i form av ett kafé. Eugeniadotters bjuder in alla som vill äta eller fika mysigt, gott och nyttigt. Det riktar sig även genom sortiment, och till viss del genom det genomgående temat "återbruka", till kunder som har en önskan och övertygelse vad gäller vårt ansvar för våra djur och vår natur. Jag vill även belysa normer och underlätta för oss alla att vara "normutmanade" även i livsmedels- och kafébranschen. På mina menyer är normen växtbas...






Fika i Knäppingsborg

Skolgatan 1A, Norrköping, Sweden     Coffee Shop, Tea Room, Food & Beverage Company







Fiskmagasinet

Skolgatan 1 B, Norrköping, Sweden     Seafood Restaurant


Välkommen till en gourmetupplevelse utöver det vanliga med färska delikatesser från havet. Fiskmagasinet har blivit Norrköpings förstaval när det gäller fisk och skaldjursrätter. I vår butik med egen restaurang kommer såväl hemmakocken som uteätaren att få sina gourmetbehov mättade. Då vi på Fiskmagasinet jobbar med färska råvaror reserverar vi oss för tillgång och priser. Smaklig måltid






Gamla Bryggeriet

Sandgatan 1-3, Norrköping, Sweden     Scandinavian Restaurant


Välkommen till oss på Gamla Bryggeriet. Våra vällagade rätter tillagar vi från grunden med kvalitativa råvaror och har en betoning på ekologiskt och närproducerade råvaror efter säsong och tillgång. Hos oss lagar vi riktigt goda svenska klassiker som du kan avnjuta med trevligt sällskap i ombonad historisk miljö med en vacker vy över Motala ström för en smakupplevelse och resa ifrån dåtid till nutid!






Gubbens Trädgård Café

Saltängsgatan 15, Norrköping, Sweden     Coffee Shop, Diner


Gubbens Trädgård är ett sommarcafé i en härligt lugn miljö utmed strömmen mitt i Norrköping. Vid lite sämre svenskt sommarväder har vi ett mysigt glashus man kan sitta i som ger värme och atmosfär! Kom in och avnjut gott kaffe, väldoftande fikabröd, nybakta glassrån och varma våfflor - eller varför inte spendera lunchen hos oss med en härlig lunchtallrik?






Haga Bowling

Hagagatan 6, Norrköping, Sweden     Bowling Alley, Restaurant







Härlig Pasta

Drottninggatan 19, Norrköping, Sweden     Restaurant







Highlander Inn

St, Persgatan 94, Norrköping, Sweden     Restaurant







HUGO Stekhus - Klubb - Bowling

Slottsgatan 118, Norrköping, Sweden     Dance & Night Club, Restaurant, Bowling Alley


Norrköpings främsta nöjespalats






Il cibo Norrköping

Olai kyrkogatan 29, Norrköping, Sweden     Italian Restaurant







Knäppingen

Västgötegatan 19-21, Norrköping, Sweden     Restaurant, Brewery, Pub







Kvarterskrogen Asken

Skolgatan 1, Norrköping, Sweden     Gastropub, Bar







Kvarterskrogen Durkslaget

Korsgatan 13, Norrköping, Sweden     Beer Garden, Restaurant


Durkslaget öppnade sina portar 1997. En gång i tiden fanns här en mjölkaffär, Lainers bar och Valborgs hembageri. Det i en byggnad, uppförd 1902 och med Werner Nothun som arkitekt. Durkslaget är även känd för att vara IFK:s supporterklubbs stamställe. En modern kvarterskrog som ligger mellan Idrottsparken och det händelserika Industrilandskapet i centrala Norrköping.






Lilla krogen

Kungsgatan 72, Norrköping, Sweden     Restaurant


Vi är en mysig kvarterskrog som erbjuder både lunch och traditionell a la carte! Vi erbjuder riktigt goda viner och har stort ölsortiment. Självklart ordnar vi större tillställningar. Ring oss på 011-121204 eller besök oss på www.lillakrogen.nu för mer information.






Louis De Geer konsert & kongress

Besöksadress: Dalsgatan 15, Norrköping, Sweden     Food & Beverage, Performance & Event Venue





"Encuentra tu restaurante con un clic"