MIA Nijmegen

Stationsplein 6C, Nijmegen, Netherlands     Asian Restaurant







Mister Panda

Goffertweg 17, Nijmegen, Netherlands     Restaurant







Nelis

Kelfkensbos 22, Nijmegen, Netherlands     Restaurant







New York Pizza Nijmegen

St. Annastraat 53b, Nijmegen, Netherlands     Pizzeria


New york pizza is al 20 jaar marktleider in Nederland. Al onze producten worden met passie voor u bereid. En dat proef je. In Nijmegen hebben wij 3 filialen op de volgende locatie`s. St Annastraat 53B 6524Eg Nijmegen Tel: 024-3607508 en Leuvensbroek 1101 6546XC Nijmegen Tel: 024-8000777. St Jacobslaan 402 6533VW Nijmegen 024-8000770. We bezorgen in geheel Nijmegen, Malden, Lent, Oosterhout, en Beuningen.






Nimma

Weurtseweg 478, Nijmegen, Netherlands     Hotel, Restaurant, Bar


Hotel Nimma, de plek om samen te komen om te eten, werken, een drankje te doen of te overnachten. Voor backpackers, zakenmensen, partypeople en tortelduifjes. Waar je jezelf kunt zijn, mensen ontmoet of jezelf even terugtrekt. Voor de kickstart van je week met een gezond ontbijt of om het weekend in te luiden met je vrienden en een lokaal gebrouwen biertje. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs.






No17b

Schependomlaan 17a, Nijmegen, Netherlands     Just For Fun


Het creëren van een ruimte waar mensen elkaar ontmoeten. Waar mensen elkaar vinden in een goed gesprek, een uitdagende meeting, een creatieve workshop, bij fijne muziek, een smakelijke maaltijd, een goed glas wijn of heerlijk wegdromend in elkaars armen. Dat was wat Debby en Arnaud voor ogen hadden toen ze de ruimte naast hun huis ombouwden tot No17b, een moderne loft waarin de sfeer bepaald wordt door het gebruik van natuurlijke materialen, gerecyclede elementen en robuuste afscheidingen. “No17b is een ruimte die continu in ontwikkeling is doordat we gebruikte spullen steeds weer een ni...






Open

Lange Hezelstraat 39,, Nijmegen, Netherlands     Tea Room, Restaurant, Lounge


OPEN Slow Café Life in the fast lane. Je agenda is vol, je praat niet maar appt, je bent permanent online, zelfs je lunch is te vaak fastfood. Herken je dit? OPEN wil de broodnodige balans bieden. Door de inrichting van het café, de keuze van producten en de houding van de medewerkers willen we een omgeving scheppen waar jij even tot je zelf kunt komen. Waar je een waardevolle ontmoeting, een verdiepend gesprek met anderen of jezelf kunt hebben of een van onze evenementen bezoekt. Meer nog: wij zouden het fantastisch vinden wanneer een bezoek aan OPEN jou nieuwe inzichten en inspiratie bie...






Orient Plaza

Kerkenbos 1017, Nijmegen, Netherlands     Asian Restaurant


Genieten van echte, authentieke Oosterse gerechten in een Oriëntaalse ambiance? Hiervoor hoeft u niet naar het verre Oosten, maar naar Orient Plaza in Nijmegen. Onder het dak van Orient Plaza bevinden zich vier verschillende Oriëntaalse restaurants die vanuit een eeuwenoude Oosterse traditie een grote diversiteit aan smaakvolle, traditionele en nostalgische gerechten uit de Thaise, Indonesische, Chinese of Japanse keuken bereiden.






Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje

Hoogstraat 3, Nijmegen, Netherlands     Family Style Restaurant


pannenkoeken restaurant in centrum van Nijmegen






Plaats1

Barbarastraat 104, Nijmegen, Netherlands     Restaurant


Plaats1 bevindt zich op een bijzondere locatie: de Commanderie van Sint Jan in Nijmegen. Bij Plaats1 staat smaak voorop, bij alles wat we doen! Je kunt bij Plaats1 terecht voor brunch, lunch, high tea en diner. Op de avondkaart staan kleine uitdagende gerechten en wijnen met karakter, waar je een hele avond van kunt genieten. Elke eerste zondag van de maand tussen 10:30 en 14:00 : lazy Sunday Brunch. Tot ziens in Plaats1!






Restaurant de Sjalot

Groesbeeksedwarsweg 304 a, Nijmegen, Netherlands     Restaurant


Restaurant de Sjalot heeft een eigen moestuin in Valburg. Wij werken met biologische Fair Trade producten. Restaurant de Sjalot heeft een Frans/ Arabische keuken op ambachtelijke culinaire wijze.






Restaurant Wally

Hertogstraat 47/57, Nijmegen, Netherlands     Restaurant, Food & Beverage Company


Uitgangspunt is: “Doe één ding en doe het goed”. Deze formule is erop gericht om juist iets eenvoudigs als een burger tot iets hoogwaardigs te maken. Het assortiment wordt verder aangevuld met salades, side dishes, milkshakes, internationale bieren en desserts.






STOOM beer&food

Waalbandijk 14D, Nijmegen, Netherlands     Brewery, Restaurant, Cafe







Sumo Capital

Molenstraat, Nijmegen, Netherlands     Sushi Restaurant







T'S

Draaiom 122, Nijmegen, Netherlands     Tea Room, Restaurant


T'S stort zich graag in alles wat maar met (kwalitatieve) thee te maken heeft. Een theeproeverij, een theediner, een theeconsult... Alles dus. Geeft hierin graag het enthousiasme rondom thee door. Dan zijn er nog de zelfgemaakte stroopwafels met uiteenlopende smaken als roquefort, sambal of citroen. Met deze wafels verrast T'S graag mensen die ze thuis willen oppeuzelen of juist bedrijven die ze graag op de menukaart willen zetten.




"Encuentra tu restaurante con un clic"