Pinchos

Storgatan 36, Halmstad, Sweden     Tapas Bar & Restaurant


Välkommen till Pinchos - världens första app-restaurang! Ingen gillar allt, men alla gillar något. Med den vetskapen bestämde vi oss för att sätta ihop en meny med godbitar från hela världen; allt från smarriga burgare till färsk laxsashimi, plankstek och belgisk våffla. För att öka valmöjligheterna ytterligare har vi valt att servera våra rätter i praktiskt (och ganska gulligt) tapasformat. Målet är helt enkelt att kunna erbjuda alla något och lite av varje, oavsett tycke och smak. Men inte ens här nöjde vi oss - för att spetsa till konceptet ytterligare bestämde v...






Pio Matsal Och Bar

Storgatan 37, Halmstad, Sweden     Restaurant, Pub


Ett besök hos oss på Pio Matsal & Bar är lika trevligt och okomplicerat som det är njutbart. Hos oss vill vi att du bara ägnar dig åt att njuta av mat, dryck och ditt sällskap. Resten tar vi hand om! Jarl med personal ÖPPETTIDER: MÅNDAG - FREDAG 18.00 * LÖRDAG 17.30 * SÖNDAG 17.00






Plenus Food & Friends

Kristinehedsvägen 1, Halmstad, Sweden     Restaurant


Vi är ett litet cateringföretag som ger dig och dina gäster ett varmt mottagande med mat och service av högsta kvalité. Vi ser till att du som beställare kan känna dig trygg och lämna jobbet åt oss så du får tid att ägna dig åt dina gäster. Du som kund är antingen företagare eller privatperson, vi hjälper dig mer än gärna, och fantasin är enda hindret för våra möjligheter!






Punch Restaurang, bar och Äventyrsgolf

Tylösandsv. 26, Halmstad, Sweden     Restaurant


Tylösands Kvarterskrog






Ralphs Tylösand

Tylösandsvägen 28, Halmstad, Sweden     Restaurant







Restaurang Lotus

Brogatan, Halmstad, Sweden     Buffet Restaurant, Thai Restaurant


Restaurang Lotus erbjuder meny mat från tre asiatiska kök, det mongoliska köket med dess barbeque (BBQ), det thailändska köket och sist men inte minst, det kinesiska köket. Vi vill gärna att vår mat ska tilltala alla; livfulla som lugna, stora som små, gamla som unga, spontana som eftertänksamma. Vi hoppas göra din kväll avkopplande och god! Vi finns i centrala Halmstad Brogatan 17! ( Gamla Asian Palace lokal) Varmt välkomna till Restaurang Lotus!






Restaurang Norre Port

Storgatan 45, Halmstad, Sweden     Bar, Bar & Grill







Restaurang Paradiso

TjuvahÃ¥lsvägen 44, Halmstad, Sweden     Restaurant


Öppet från 25 maj alla dagar från kl 11-sent. Du hittar oss på Tylösands vackra sandstrand, Halmstads pärla.Hos oss finner du inte bara havet,solen och lugnet, utan dessutom utsökt västkustinspirerad mat som serveras i sin sanna miljö. Kick Off, konferens eller romantiskt bröllop vid havet? Vi skräddarsyr ditt event!






Restaurang Salt

Tyludden 1, Halmstad, Sweden     Restaurant







Restaurang Salt

Tylöudden 1:1, Halmstad, Sweden     Restaurant, Food & Beverage Company


Om Salt Belägen vid vattenkanten av Tylösands strand hittar du Restaurang Salt. På sitt oslagbara läge möts hav, strand och människor i en atmosfär som bär Salts unika signum. Välkommen hit för att njuta av en bit mat och något gott att dricka, under en sol som sakta sänker sig över Tylösandsbukten. Restaurangen har 160 platser inomhus och 75 på soldäck, där även 20 st solsängar finns. Baren och loungen har 45 platser. Det går utmärkt att boka oss för evenemang såsom bröllop eller företagsevent. För mer information kontakta Paul Lundin på telefon: 035-335 0...






Restaurang Takenaka

Hantverksgatan 19, Halmstad, Sweden     Japanese Restaurant


Hos oss får du genuin japansk mat tillagad av Yasuo Takenaka. Vi är specialiserade på sushi men serverar även tempura och andra smårätter. Uteservering på fram- o baksidan, fullständiga rättigheter!






Roots - Norre Port

Tyghusgatan10, Halmstad, Sweden     Pub, Restaurant, Arts & Entertainment







Rosto Halmstad

Brogatan 2, Halmstad, Sweden     Ristorante arabo, Ristorante fast food, Ristorante con barbecue


Här serverar vi riktigt god mat från det Syriska köket. Välkommna !!






Rotundan

Norre Katts Park, Halmstad, Sweden     Restaurant


Den klassiska Rotundan i Norre Katts Park i Halmstad bedrivs sommaren 2017 av kulturföreningen FIKA. Vi återkommer med öppettider och mer information! Verksamheten får stöd av Halmstad Kommun, nolltrefem och idépengen.






Sakura

Brogatan 34, Halmstad, Sweden     Restaurant





"Encuentra tu restaurante con un clic"