The House

M. K. Čiurlionio g. 61, Druskininkai, Lithuania     Family Style Restaurant, Cafe, Hotel


Pavargai nuo kasdienybės, nuo namų ruošos, maisto gamybos, o gal -antrosios pusės? Nori pailsėti ir atsipūsti neįpareigojančioje aplinkoje? Pasilepinti SPA malonumuose, vandens parke ir Snow arenoje. Ar tiesiog padaryti šventę savo skrandžiui? Mes laukiame jūsų „The House“ – tavo atostogų namai. Mes siūlome skandinavišku stiliumi įrengtus jaukius kambarius ir restoraną. Esame pačiame miesto centre iki pagrindinių Druskininkų gydyklų ir vandens parko 5 min. pėsčiomis. Iki snow arenos 10 min. automobiliu. Šalia, Druskonio ežeras.






Toli Toli / Druskininkai

Vilniaus al. 8, Druskininkai, Lithuania     Restaurant


Gal seniai, gal neseniai, toil toli, už devynių jūrų, už devynių marių ir dešimt kalvų… Čia, Druskininkų širdy, istorijomis dalinamės – skaniu maistu vaišiname. Iš produktų šviežių, natūralių, kuo mažiau perdirbtų ir kruopščiai atrinktų. “Ne, ačiū” sakome ir draugauti atsisakome su skonio stiprikliais, sultinio kubeliais, mielėmis, maisto šildymu mikro bangų krosnelėje (tokios pas mus nerasite). Čia valgis ruoštas su džiugesiu ir pozityvumu - taip, kaip sau, kaip savo artimui. Meniu nedidelis ir nuolat kintantis, mat šviežumas – mūsų siekiamyb...






Velvetti

Vilniaus al.16., Druskininkai, Lithuania     Restaurant, Cafe


Seasonal-regional kitchen, best world desserts, gift shop, weekend farmers market.






Viešbutis Pušynas

Taikos str. 6, Druskininkai, Lithuania     Spa, Hotel, Restaurant


Pačiame Druskininkų centre esantis viešbutis „Pušynas“ pasitinka miesto svečius, poilsiautojus, pasiilgusius ramybės, gamtos, gryno oro. 3 žvaigždučių viešbutyje rasite visus patogumus, užtikrinsiančius turiningą, kokybišką ir jaukų poilsį bei viešnagę. „Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos“ SPA centras Druskininkuose, įsikūręs viešbutyje „Pušynas“, pirmasis kurorte savo svečiams pasiūlė pasimėgauti Negyvosios jūros vandens vonia.






Viešbutis Regina Druskininkai

T.Kosciuškos str. 3, Druskininkai, Lithuania     Health Spa, Hotel Resort, Family Style Restaurant


Kartu su atgimstančiu Druskininkų kurortu duris atvėręs šiuolaikiškai įrengtas viešbutis „Regina“ ilgą laiką buvo geriausias miesto viešbutis, kuriame apsistodavo Lietuvos ir užsienio valstybių prezidentai, garbingi miesto svečiai, menininkai ir garsenybės. Bėgant metams šis klasikinio stiliaus viešbutis, įsikūręs pačioje Druskininkų širdyje, išsaugojo savo jaukią eleganciją, išliko daugelio kultūrinių renginių rėmėju ir iki šiol traukia ieškančius ramybės poilsiautojus, su darbo reikalais atvykusius verslininkus ir įvairių mokymų ar konferencijų or...






Vitaminas B12

M.K. Čiurlionio g. 97-4, Druskininkai, Lithuania     European Restaurant


Sveiki atvykę į restoraną VIT B12. Kodėl VIT B12? Vitaminas B12 yra būtinas kiekvieno iš mūsų organizmui – jis naudingas mūsų nervų ir kraujo ląstelėms, yra gyvybiškai reikalingas smegenų sveikatai bei imuniteto palaikymui. Net ir medžiagų apykaitos sistema be šio vitamino tinkamai neveiktų. Patys geriausi vitamino B12 šaltiniai –jautienos mėsa, kalakutiena, vištiena, lašiša. Mes esame tam, kad Jūs būtumėte sveiki ir sugrįžtų natūralūs gaminimo būdai, o su maistu gautumėte viską ko Jums reikia.




"Encuentra tu restaurante con un clic"