Bulgakov Café

Str. Inocentiu Micu Klein nr.17, Cluj-Napoca, Romania     Cafe, Restaurant, Arts & Entertainment


Café Bulgakov A Café Bulgakovot 2002. június 12-én szentelte föl a magyar költészet fejedelme, Faludy György. A hely mára Erdély egyik legismertebb kávéházává nőtte ki magát. A Virág utcai épület elülső részét a Szabó család építette, 1840–1843 között. A 19. század végén kibővítették, majd a 20. század hatvanas éveiben még hozzáépítettek. Állítólag az aranyidőkben bordélyházként fungált. A Bulgakov kávéház az évek során befogadott és otthont adott olyan eseményeknek, mint a Bretter György Irodalmi Kör (ex Gaál Gábor) és a Mirak...






Camino Cluj

Samuil Micu 6, Cluj-Napoca, Romania     Hotel







Caro Club

Piata Muzeului nr 6, Cluj-Napoca, Romania     Dance & Night Club, Restaurant, Pub


Rezervari: 0754471703, 0747030312, 0741069000






Casa Boema

Strada Iuliu Maniu numarul 34, Cluj-Napoca, Romania     Restaurant, Beer Garden


Casa Boema era locul de întâlnire a celor pe care îi legau voia bună și dragostea de frumos. Clădirea de pe Iuliu Maniu 34 a fost construită în urmă cu 180 de ani, pentru a-i servi ca reședință contesei Krisztina Bethlen (Kendeffy). Mai târziu casa a aparținut familiilor Tisza, Zeik și Hirsch, apoi a intrat în proprietatea statului comunist, fiind administrat o bună bucată de vreme de întreprinderea Arta Culinară, care a și deschis grădina de vară. Imobilul a fost apoi retrocedat proprietarilor de drept. În prezent e unul din cele mai apreciate restaurante din Cluj-Na...






Casa Maramureseana - Restaurant Traditional

21 Decembrie nr 82, Cluj-Napoca, Romania     Restaurant, Wine Bar, Beer Garden


În timp ce Clujul e Orașul Comoară al Transilvaniei, am putea declara hotărât că Maramureșul e regiunea cu cele mai de preț tradiții, păstrate până în ziua de astăzi. Cei cu dor de Maramureș și de bunătățile culinare tradiționale specifice, se pot opri în vizită la Casa Maramureșeană. Vor fi ospătați cum se cuvine, într-un decor ce amintește de frumusețea obiceiurilor românești. De la platouri tradiționale, la supe sau ciorbe, grilluri sau deserturi, Casa Maramușeană își primește musafirii cu drag și veselie! Iar în zilele de toamnă senine și frumoase,...






Casa Piraților

Ravasului 16, Cluj-Napoca, Romania     Theme Restaurant


Restaurantul nostru are un meniu foarte diversificat, începând de la multe feluri de mic-dejun și terminând cu o cină pe cinste. Avem preparate specifice românești, precum mititei, ciorbă de burtă, papanași cu gem, clătite dar și preparate din bucătăria franceză sau maghiară. Organizăm diferite mese festive: nunți, botezuri, majorate, petreceri de copii, parastase, la care avem meniuri standard, bufet suedez sau la alegere sunt și meniuri all inclusive. Pentru mai multe detalii vă așteptăm la noi în restaurant.






CASA TIFF

Strada Universității no.6, Cluj-Napoca, Romania     Diner, Bar, Coffee Shop


Situat pe Strada Universităţii nr. 6, CASA TIFF este un centru cultural care îşi propune să promoveze educaţia cinematografică şi nevoia de exprimare prin artă, cultivând şi dezvoltând pasiunea pentru film, fotografie, teatru, artele vizuale în general, în rândul clujenilor.






Charlie

Piata Muzeului 3, Cluj-Napoca, Romania     Lounge, Pub, Restaurant







CHIOS Social Lounge

Parcul Central, Cluj-Napoca, Romania     Restaurant, Arts & Entertainment


Aducem oamenii împreună, pentru o comunitate unită, solidară și o identitate autentică în Cluj-Napoca. #TogetherAsOne






Cimbru

Cluj, Cluj-Napoca, Romania     Caterer, Food Truck


Ai un eveniment si vrei sa fie cool? Ofera invitatilor tai un "street food" gourmet de la Cimbru. Venim cu un meniu personalizat in functie de petrecere. Nu uitati sa rezervati din timp data urmatorului eveniment, se anunta un an aglomerat.






Colin's Gastro Pub

Str Cardinal Iuliu Hossu 30-32, Cluj-Napoca, Romania     Gastropub, Bar & Grill, Beer Garden


După călătoria sa în jurul lumii, Colin și-a desăvârșit gusturile și le-a aplicat în meniul unuia din cele mai fanteziste locuri din oraș!






Condiment Catering & Delivery

Tudor Vladimirescu 2-4, Cluj-Napoca, Romania     Caterer, Food Delivery Service, Health Food Restaurant


Good food for good people!






Crama Noastra Cluj-Napoca

str.i.c.bratianu nr 35, Cluj-Napoca, Romania     Wine Bar







Crazy Banana Cafe

Nicolae Titulescu nr 165, Cluj-Napoca, Romania     Restaurant







Crush Wine Bar Cluj

Victor Deleu 1, Cluj-Napoca, Romania     Wine Bar


Located in the historical center of Cluj Napoca, CRUSH Wine Bar provides comprehensive, and affordable opportunity for wine enjoyment. The long and respectable wine list with focus on Romanian wines (over 50 choices by glass) can offer satisfaction for both beginners and connoisseur. Our establishment has a perfect blend of casual bar food and sophisticated wines in a vibrant atmosphere.




"Encuentra tu restaurante con un clic"