Café Hollywood

Ny BanegÃ¥rdsgade 47, Aarhus, Denmark     Cafe, Restaurant, Local Service


Lækker cafémad og drikke. Vi tilbyder alt fra store burgere til møre bøffer. Foruden vor almindelige cafe og bardrift står vi også klar til at byde velkommen i et af midtbyens mest attraktive selskabslokaler. Læs mere






Café Oskar

Mejlgade 49, Aarhus, Denmark     Cafe, Restaurant


Kommunistisk Parti i Aarhus driver Cafe Oskar, hvor du kan købe bøger og t-shirts samt få en snak og en kop kaffe. Her er også udstillinger, debat og musik. Adresse: Mejlgade 49. Kommunistisk Parti mener, at virkelig forandring ikke skabes i Folketinget, men i hverdagens kampe. Vi er aktive i fagforeninger og ungdomsbevægelser og mod krig og EU. Kommunistisk Parti udgiver Danmarks røde dagblad, Arbejderen, som udkommer fire dage om ugen og opdateres dagligt på web. www.arbejderen.dk.






Café Sidewalk

Ã…boulevarden 56-58, Aarhus, Denmark     Cafe, Restaurant







Cafe FolkeVen

Thorvaldsensgade 17, Aarhus, Denmark     Restaurant, Coffee Shop, Internet Cafe


VWcafe startede som en mobil kaffebar indrettet i en VW bus fra 1963. Vi kører ud til events og forkæler folket med lækre espressodrikke, te, chai latte, varm chokolade og andet efter aftale. VWcafe har fået en storebror i Thorvaldsensgade, Aarhus. VWcafe - Thorvaldsensgade er en take-away cafe med fokus på gryderet, sandwich, salater og selvfølgelig kaffe.






Cafe Viggo

Ã…boulevarden 52, Aarhus, Denmark     Cafe, Restaurant, Cocktail Bar


I midt-halvfemserne vågnede Aarhus for alvor til dåd, og en del af den før så trafikerede Åboulevard måtte vige pladsen til fordel for en fritlagt Aarhus Å. I kølvandet åbnede Café Viggo i 1996 og er den dag i dag en klassisk, velsmagende café, som altid er klar til at byde på opdaterede klassiske café-retter og velbrygget kaffe. Og er du mere til cocktails end cappuccino, så kan vi selvfølgelig også klare det.






CANblau Tapasbar

Klostertorvet 9, Aarhus, Denmark     Tapas Bar & Restaurant







Casablanca Aarhus

Rosensgade 12, Aarhus, Denmark     Restaurant, Lounge, Cafe


Café Casablanca var den første café af sin art i Århus, med inspiration fra den franske brasserie-stil. Den blev grundlagt den 1. maj 1981 af arkitekten Jan Rode. Cafèen er smukt beliggende i Latinerkvarteret bag domkirken, og har igennem alle årene altid været flittigt besøgt. Dengang som nu, er kvaliteten i højsæde og servicen i top. Stemningen er unik og traditionerne holdes i hævd ved evnen til konstant fornyelse.






CasaV58

Vestergade 58, Aarhus, Denmark     Latin American Restaurant, Cafe







Castenskiold

Ã…boulevarden 32, Aarhus, Denmark     Bar, Restaurant


Velkommen til Castenskiold ved åen i Aarhus! På Castenskiold Madklub er god mad alles ret, og vores smukke rammer er det ekstra krydderi, der skaber en sanselig oplevelse og indbydende atmosfære, som du kan læne dig tilbage og nyde med behag. Castenskiold Natklub er en eksklusiv og moden natklub, hvor der bliver lagt vægt på gode oplevelser og god service. Vores dygtige DJs sørger for lækker musik, når scenen ikke lige er indtaget af etablerede kunstnere, der fylder vores smukke rammer med oplevelse og stemning, hvilket garanterer nattens succes. Kig forbi eller book online






Centralværkstedet

Værkmestergade 9, Aarhus, Denmark     Meeting Room, Convention Center, Food & Beverage Company







Charlies cafe

Guldsmedgade 17, Aarhus, Denmark     Restaurant, Sandwich Shop, Cafe


Århus midtby har sin helt egen charme, og det har Charlie’s bestemt også. Et ægte café-hit med et imponerende udvalg af byens bedste sandwich og burger! Med 60 siddepladser og 5 stjerner ud af 5 - kåret af Jyllands-Posten, Århus Stiftstidende, 24 timer og vinder af Mango Spotprisen i 2008.






Cock's & Cows Aarhus

Ã…boulevarden 9, Aarhus, Denmark     Burger Restaurant







CROSS CAFE & RESTAURANT

Ã…boulevarden 66, Aarhus, Denmark     Diner, Bar, Cafe


CROSS CAFE & RESTAURANT er byens hyggeligste café. Placeret i centrum af Smilets By, helt ned til åen der løber tværs gennem Aarhus. Vi holder åbent mandag til søndag, hvilket gør vores sortiment og muligheder meget varierede. Kom forbi mandag til fredag og smag vores morgenbuffet eller frokostbuffet samt vores brede udvalgt af portionsretter. Fredag og lørdag aften har vi de dygtigste DJ's bag pulten, der sammen med vores bartendere skruer op for festen, som bliver ved til kl 03. Hvorefter de tømmermænds ramte eller folk der blot ønsker en hyggelig stund, kan komme forbi til vores ...






Dale's Café

Høegh-Guldbergs gade 4, Aarhus, Denmark     Coffee Shop, Restaurant


The café offers quality coffee, sandwiches and a wide selection of beers. It has an informal lounge area where students and young researchers can relax while enjoying snacks and beverages. The café features Group, Streetview, a wall mosaic by the Danish artist Erik A. Frandsen. Like the main building, Dale’s Café is named after Aarhus University’s 2010 Nobel Laureate in Economic Sciences, Dale T. Mortensen.






Det Glade Vanvid

Pakkerivej, Aarhus, Denmark     Modern European Restaurant





"Encuentra tu restaurante con un clic"