De Koperen Hoogte

Lichtmisweg 51, Zwolle, Netherlands     Hotel, Restaurant, Meeting Room


De Koperen Hoogte is een uniek hotel met terras aan het water. Een culinair draaiend restaurant op 55 meter hoogte met Franse keuken, Een Grand Café met een à la carte restaurant en lounge. All-in buffetrestaurant, All-in Gourmetrestaurant en een Fresh Fish Corner. Een bedrijfsfeest, een gala, een symposium, een teambuilding, een conferentie, uw bruiloft! De Koperen hoogte is dé locatie bij uitstek. Kom en ervaar het zelf! Visvijver "De Koperen Plas" is het grootste en mooiste private visdomein van Nederland voor karper- en forelvissers.






De Librije

Spinhuisplein 1, Zwolle, Netherlands     European Restaurant, Hotel


Stap binnen bij De Librije en geniet van de bijzondere sfeer en ambiance. Het Zwolse succes van Jonnie en Thérèse Boer begon in 1993 toen zij Restaurant De Librije overnamen. Twee jonge inspirerende en ondernemende mensen die zich vanaf dag één op hun passie hebben gestort. Passie voor koken, de wijnen en de gastronomie. De Librije is niet meer alleen een restaurant; het is ook een vijfsterren hotel, kook-en wijnschool, wijnbar, cateringbedrijf Food on Tour en een delicatessenwinkel.






De Lichtmis

Hermelenweg 190, Zwolle, Netherlands     Diner, European Restaurant


Pannenkoeken en Wegrestaurant op 1 locatie uniek voor jong en oud. Al meer dan 100 jaar en thuishaven voor weggebruikers. Snelweg A-28, afrit 22. Iedereen is WEG van de Lichtmis.






De Pizzabakkers Zwolle

Zwolle, Netherlands     Pizzeria, Ristorante italiano







De Vlaamse Hoogmis

Melkmarkt 46, Zwolle, Netherlands     Tapas Bar & Restaurant, Bar


Bar






Dinoland Zwolle

Willemsvaart 19, Zwolle, Netherlands     Playground, Museum, Restaurant


In Dinoland Zwolle kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, ontdekken en spelen tussen de dino's. Er is zowel binnen als buiten van alles te beleven. Dus ook met regen kun je je bij Dinoland prima vermaken! Activiteiten Dinoland Test je kennis met de Dino-speurtocht en ontdek alle dinosaurussen die verspreid staan over het park. Speel in de overdekte speelhal vol met speeltoestellen en interactieve games, eet een hapje in het restaurant, graaf een dinoskelet uit, ga op onderzoek uit in het Paleolab, beklim het klimparcours, speel een potje minigolf of leef je uit in de speeltuin! ...






Dogtails - Fancy Hotdogs & Original Cocktails

Gasthuisplein 13, Zwolle, Netherlands     Bar & Grill, American Restaurant, Cocktail Bar


Dogtails is een echte cocktailbar waar je naast een bijzondere cocktail of je favoriete drankje ook een lekkere fancy hotdog kunt bestellen.






Dortji's Diner & Bed

Asterstraat 17, Zwolle, Netherlands     Restaurant, Travel Agency







Giulia's Kitchen

Von Piekartzmarke 27, Zwolle, Netherlands     Automotive, Aircraft & Boat, Italian Restaurant


dfhgfhg






Grand Café Zuijdt

Ministerlaan 254, Zwolle, Netherlands     Restaurant


Op het zonnigste plekje van Zwolle Zuid pruttelt de koffie, staat de wijn koud, zijn de broodjes vers en ligt de loper voor u uit.






Grandcafé Wijnbar Restaurant Het Wijnhuis Zwolle

Grote Kerkplein, Zwolle, Netherlands     Wine Bar, Cafe, French Restaurant


Als u lekker wilt lunchen en genieten van vers gebakken brood met verrassend beleg en frisse salades bent u bij ons op het goede adres! In de avonduren bieden (h)eerlijke stoere gerechten, van de grill en creatieve visgerechten en mooie vega- gerechten en salades en knapperige wedges. Onze specialiteit zijn de wijnen wel 36 bijzondere open wijnen vanuit onze klimaatkasten, en meer dan 80 soorten per fles Maar ook voor diverse koffie/losse thee. Een goed glas bier 5 verschillende van de tap en diverse per fles. Een borrel na het werk of zo maar een wijnproeverij en nog zo veel meer om U een aa...






Het Refter Stadscafé

Bethlehemkerkplein 35A, Zwolle, Netherlands     Restaurant, Monument, Cafe







In Den Hoofdwacht

grote markt 20, Zwolle, Netherlands     Restaurant, Wine Bar







Ingeburgerd

Nieuwe Markt 25-26, Zwolle, Netherlands     Burger Restaurant


Ingeburgerd kunt u vinden aan het gezelligste en sfeervolste plein van Zwolle: De Nieuwe Markt. Het plein heeft een rijke historie en bevindt zich in hartje Zwolle. Een goede plek om na een dag winkelen of cultuur snuiven bij ons plaats te nemen voor een heerlijke burger, grillgerecht of frisse salade!






Irish Pub Sally O'Briens Zwolle

Bethlehemskerkplein 46, Zwolle, Netherlands     Pub, Cafe, European Restaurant


Live sports on big screen Live music every saturday Check www.sally-obriens.nl for our menu Always 10 draft beers




"Find your restaurant in one click"