Stužková v Žiline

Závodská cesta 6, Zilina, Slovakia     Event Planner, Performance & Event Venue


Stužková slávnosť v tanečnej sále Tanečnej školy Plešinger v Žiline. Výborné priestory s vlastnou kuchyňou a neopakovateľnou atmosférou.






Sultan Kebab

Makovického 10 (Centrum), Zilina, Slovakia     Fast Food Restaurant, Turkish Restaurant, Grocery Store


Sultan Kebab - Original Döner Kebab & Gyros je otvorený pre vás od 1.3. 2012. Ste hladní? Chcete sa rýchlo ale hlavne chutne najesť? Tak ste na správnej adrese! Vyskúšajte náš Originál Döner Kebab & Gyros pripravovaný v rôznych kombináciách. Tešíme sa na vašu návštevu!






Trezor

Budova Banka Žilina, Legionárska 1, Zilina, Slovakia     Restaurant, Cafe, Wine Bar


Prvý a jediný aperitív bistro bar v Žiline. Už ste niekedy navštívili skutočný trezor? Nie? Tak to určite musíte prísť k nám do bistra Trezor. Môžete si tu vychutnať nielen výbornú kávu, sicílske vínka, domáce dezerty či studenú a teplú taliansku kuchyňu pripravenú z tých najčerstvejších surovín ale môžete u nás obdivovať aj pôvodné trezorové dvere za ktorými bol kedysi uschovaný česko-slovenský poklad. Ochutnajte našu ponuku dňa či každý týždeň nový Aperitív Špeciál - výborný drink v kombinácii s ešte lepšou chuťovkou. Nechajte sa ...






VegGo Bistro

Kálov 7, Zilina, Slovakia     Restaurant







Villa Nečas

Pri Celulózke 3494, Zilina, Slovakia     Hotel, Family Style Restaurant


Hotel Villa Nečas je členom Asociácie historických hotelov Slovenska. Ide o skupinu hotelov v zámkoch, kaštieľoch a historických budovách, stelesnenie tradície a histórie, ktorú svojím pokrytím ponúka celá krajina a národ vo forme svojej pohostinnosti a výnimočnosti s dôrazom na jedinečný zážitok. Garanciou a zárukou kvality a výnimočnosti je členstvo tejto asociácie v celoeurópskej asociácii historických hotelov, ktorá združuje viac ako 600 výnimočných hotelov v 20 krajinách Európy.






Západná reštaurácia

Športová 9, Zilina, Slovakia     Ristorante







Zlatá Líška

Gaštanová 55, Zilina, Slovakia     Gastropub







Špagetéria SiJa

Mariánske námestie 29/6, Zilina, Slovakia     Restaurant


Špagetéria SiJa je podnik, v ktorom Vám pripravujeme domáce cestoviny spolu s domácimi omáčkami priamo pred vašimi očami. Všetky recepty, či už na cestoviny alebo na omáčky sme sa naučili v Toskánsku. Ponúkame vám priestory na sedenie, ale najmä možnosť zobrať si cestoviny so sebou a vychutnať si ich doma alebo v práci :)






Žilinská piváreň BBC

Makovického 5, Zilina, Slovakia     Wine Bar, Pub


Miesto, kde sa najlepšie zašiješ so svojou partiou pri pivku a chutných snackoch! Obsluha, ktorá ťa svojim šarmom musí očariť! Okrem toho máme špeciálne pivo z Belského pivovaru BBC.Tiež Ti ponúkneme ovocné vína, burčiak, gazdovskú klobásu, kvalitné syry a fantastické domáce toasty!






Čajovňa U dobrej víly

P.O.Hviezdoslava 9, Zilina, Slovakia     Tea Room


Všetkým, ktorým sa náš tovar páči a chceli by ho, ale nie sú zo Žiliny a nemôžu si preň osobne prísť, že všetko čo je v našich albumoch na FB je možné zaslať na dobierku. Pri objednávke presahujúcej 25 € neplatíte poštovné.






Čibab's

Solinky, Smreková ulica, Zilina, Slovakia     Food Stand, Burger Restaurant


Dӧner kebab: (točiť mäso) Chutné kuracie mäso opečené na grile v okrúhlej chrumkavej žemli, poliate výborným dresingom a doplnené zeleninou na želanie. Okrem toho burger a hot dog




"Find your restaurant in one click"