The Note Pub

Bulevardul Mihai Eminescu, nr 2, Timisoara, Romania     Pub


The Note Pub Timișoara este locul perfect unde poți asculta muzică live de calitate, savura specialități culinare și băuturi de import. Organizăm party-uri și concerte live în fiecare weekend, avem un meniu variat pentru cei care vreți să vă delectați după o zi de muncă și o atmosferă fermecătoare unde distracția este pe primul plan.






The Scotland Yard - Gastropub

Eugeniu de Savoya Nr.9, Timisoara, Romania     European Restaurant, Pub, Gastropub


The Scotland Yard şi povestea porcului... Asta nu-i o poveste în care tragem mâţa de coadă şi despicăm firul în patru. N-o să auzi cum numele de yard vine din engleză sau franceză – cum se poartă şi nici n-o să ne batem cu pumnu-n piept c-avem cimpoaie pe pereţi şi tradiţie scoţiană în farfurie. Pentru că n-avem! Unu’ la mână, nici vorbă s-avem grădină (say wahaaat?) şi doi la mână, Scotland Yard n’are nimic de-a face cu Scoţia. Nici cu Sherlock Holmes. Nu, nici cu Scotch Wiskey. Cu nimic, ţi-am zis! E Scotland pentru că în spate suntem ăia trei de-av...






Urban Food & Drink

Str Marasesti, Nr 12, Timisoara, Romania     Restaurant, Wine Bar, Lounge


Restaurant, lounge si demisol cu sarm - asta inseamna spatiul Urban. Un loc unde poti sa-ti creezi propriul tau orasel. Ia-ti prietenii, familia, iubita si vino sa mananci cele mai gustoase retete din bucataria internationala asezonate cu vinuri de calitate. Avem loc pentru toata lumea.






Vegan Shine 4U

Timisoara, Timisoara, Romania     Food & Beverage Company


www.veganshine4u.com VEGAN SHINE 4U s-a nascut din dorinta de a aduce publicului alte alternative de alimentatie vegana pentru cei care sunt interesati de un stil de viata sanatos. ABONATI-VA AICI - www.veganshine4u.com pentru a putea primi direct in emailul dumneavoastra ultimele retete noi. Va multumim pentru alegerea facuta!






Villa Trevi

Bazoșu Nou, Timisoara, Romania     Hotel Resort, Italian Restaurant, Event Planner


La Villa Trevi Resort & SPA, îți aducem luxul confortabil al Italiei, exuberanța Spaniei, căldura pastelurilor și energia naturii. Evenimente fastuoase sau ceremonii private în aer liber, momente relaxante cu familia și prietenii, sală de bal cu dotări de ultimă oră, restaurant de fine dining, SPA și piscină exterioară cu jacuzzi. În cadrul perfect înconjurat de verdele energic al pădurii. Liniște și prospețime, la doar 10 minute de oraș! Marea deschidere: aprilie 2017!






Vineri 15

Bulevardul Vasile Pârvan, Timisoara, Romania     Tapas Bar & Restaurant


Vineri 15 este restaurantul-terasă care vine să completeze perfect experiența oferită de vizitarea Centrului Timișoarei. Varietatea meniului face din Vineri 15 o destinație prietenoasă. Fiecare zi și seară au specificul și farmecul lor, însă atmoasfera acestora este întotdeauna cea care te duce cu gândul la cea mai relaxantă zi, ziua de VINERI. Evenimentele organizate în fiecare vineri şi sâmbătă animă malul Begăi și fac din terasa generoasă spațiul bunei dispoziții, atât pentru timișoreni, cât și pentru turiști.






Vintage Caffe Complex

Aleea STUDENTILOR CANTINA 4C, Timisoara, Romania     Coffee Shop, Restaurant, Pub







VivoTimisoara

Str. Francesco Griselini, nr. 2, Timisoara, Romania     Pizza Place, Italian Restaurant


Vivo este locul în care pizza, pastele, deserturile și multe alte bunătăți sunt vedetele din farfurie. Meniul este selectat din gastronomia italiană, savoarea și autenticitatea preparatelor fiind garantată de către o echipă de bucătari italieni. Pentru o experiență unică, vă invităm să descoperiți gustul unor preparate deosebite, și confortul unei serviri impecabile.






Wake Up Pub & Restaurant

Piata Iancu Huniade 3, Timisoara, Romania     Pub, Restaurant, Pool & Billiard Hall


În centrul orașului, în Clădirea Modex, pub-ul Wake Up se distinge printr-un ambient călduros și o gamă foarte diversificată de rețete pregătite într-o manieră originală. Cu specific internațional, mâncarea pregătită de către bucătarii noștri experimentați satisface și cele mai exigente gusturi. Pub-ul Wake Up este unul modern, elegant, unde punem accentul pe calitatea serviciilor oferite și pe confortul clienților.






yOyO Cafe

Calea Buziasului nr 11, Timisoara, Romania     Cafe, Restaurant


Suntem un coffee shop, ce comercializează pe de o parte preparate pe bază de cafea, ceai, sucuri de fructe proaspat stoarse, patiserie, sifon cu sirop iar pe de altă parte produse pentru acasă (cafea de specialitate proaspăt prajită, ceai si accesorii de preparare și servire a cafelei și ceaiului ).






zai après café

Florimund Mercy no.5, Timisoara, Romania     Breakfast & Brunch Restaurant, Coffee Shop, Burger Restaurant


zai après café este un loc cu o poveste specială care își propune, înca din 2011, să aducă muntele în oraș. Pentru că suntem îndrăgostiți de zona alpină, de sporturile de iarnă, de libertatea pe care o aduce zăpada și mai ales de sentimentul de liniște după o zi lungă pe pârtie, ne dorim să aducem această bucurie și în Timișoara. Așadar, zai après café este locul perfect pentru o ceașcă de cafea și un prânz tirolez în pauza de masă, dar și pentru un pahar de vin alături de prieteni după o zi de muncă. Regăsești la noi de la cele mai aromate ceaiuri, ...






Zmudy

Calea Buziasului nr 11, Timisoara, Romania     Health Food Store, Smoothie & Juice Bar


Producem zilnic o gama variata de sucuri si smoothie-uri naturale din fructe proaspete pline de nutrienti, fara zahar sau alte substante adaugate.






ZONE café bar & bistro

Uranus 29, Timisoara, Romania     Bar, Restaurant





"Find your restaurant in one click"