Mentos Eesti

Paldiski mnt 11, Tallinn, Estonia     Food & Beverage Company







Mozart Catering

Tõnismägi 2, Tallinn, Estonia     Food & Beverage Company


Olgu tegemist firmaürituse, seminari, konverentsiga või vajab mõni muu eraeluline sündmus tähistamist - MOZART CATERING katab Teie lauad vaid valitud hõrgutistega, olenemata asjaolust, kas tegemist on sise- või väliüritusega.






MULL joogid

Pääsküla, Tallinn, Estonia     Food & Beverage Company


Naturaalsete jookide tegemiseks on tarvis teadlikult valitud toormaterjali, pühendumist ja pisut õnne. Valmistame käsitöösiidrit ja vahuveine Eestimaal kasvanud õuntest ja toorainest. Meie joogid on vintage- ehk aastakäigujoogid, et püüda pudelisse just selle aasta õunte unikaalne iseloom. In order to make tasty cider and sparkling wines, one needs wisely selected local raw materials, passion and little luck. We produce craft cider and sparkling wines from Estonian countryside apples. All our drinks are vintage, with a purpose to capture unique spirit of Estonian apples from each ye...






Mychef.ee

Tallinn, Estonia     Food & Beverage Company


Tallinna sõbralikuim toidukuller, kiire ja mugav! Toimetame toitu koju ja kontorisse enam kui 100 restoranist. Lisaks pakume kvaliteetset cateringi ja tiimilõunaid. Seda restoranidest ja söögikohtadest, mis on end tõestanud ja mille kvaliteet ning hinnad on meile sobilikud. Oleme pisut pirtsakad, nii jõuab ka meie klientidele toit ja valik, mida ise sooviksime oma toidulaual näha. Sarnast "restoranimaaklerteenust" Eestis keegi teine ei osuta. :)






MySushi Mere puiestee

Mere puiestee 4, Tallinn, Estonia     Sushi Restaurant







New Thai restoran - Tai restoran

Lastekodu 9, Tallinn, Estonia     Thai Restaurant


Imelised Tai reisid viisid meid aastate jooksul erinevatesse Tai piirkondadesse, kus avastasime fantastilisi maitseid. Need elamused erinesid Phuketi ning Pattaya turistirestoranidest. Nüüd tahamegi seda õiget Tai'd Eestis näidata. Juba üle aasta enne avamist tegutsemine jõudiski 23. juulil 2016 restorani avamiseni. Pikkade bürokraatiliste tegevustega saime ka oma toredatele kokapoistele elamisload ning nüüd saame pakkuda kõikidele seda elamust, mis meid Tai Kuningriigis lummas. Head nautimist kõigile!






NOA

Ranna tee 3, Tallinn, Estonia     Restaurant







NOCCO Eesti

Pärnu maantee 139E/2, Tallinn, Estonia     Food & Beverage, Food & Beverage Company


NOCCO BCAA on funktsionaalne süsivesikuvaba jook, mis on rikastatud aminohapetega, vitamiinidega ning mineraalidega. http://www.nocco.com






NOK NOK

Vana-Posti 7, Tallinn, Estonia     Restaurant


Chef de Cuisine Pensiri Pattanachaeng Tai Kuningriigist toob Tallinna vanalinna lähikonna kõige autentsemad Tai maitsed.






Nāganaga

Uus 25, Tallinn, Estonia     Restaurant, Bar







O'Learys

Endla 45, Tallinn, Tallinn, Estonia     Ristorante americano, Bar sport, Sala da bowling


Esimene O´Learyse spordibaar ja restoran Baltikumis avab uksed juba 2018. aasta kevadel. Kristiine keskuses massiivne, ligi 4 000 ruutmeetril laiuv O’Learys spordirestoran ja meelelahutuskeskus hakkab koosnema Ameerika restoranist, mida täiendavad baarid, bowlingu-rajad, piljardilauad, pallimänguväljakud, interaktiivsed mängud, üle saja ekraani spordivõistluste vaatamiseks, seminariruumid ürituste korraldamiseks ja ka täiesti ainulaadne kinosaal. Juba kevadel saavad kõiki spordi ja hea toidu fännid tulla O`Learyse meelelahutusmaailma meelt lahutama!






Odeon Bar

27 Kopli, Tallinn, Estonia     Restaurant, Cocktail Bar







OLAF CAFE • RESTO

Lootsi 14 & Peterburi tee 2, Tallinn, Estonia     Restaurant







OLD BOY MARY JANE

A. Weizenbergi 18, Tallinn, Estonia     Restaurant







OLD MONK RUM

Tallinn, Estonia     Wine/Spirits, Food & Beverage Company


(In English below) Old Monk Rum on üks vanimaid ja enim müüdavamaid rumme maailmas, mille ajalugu ulatub 1855. aastasse, kui Indias, Himaalaja mägedes loodi Aasia esimene pruulikoda nimega Edward Dyer Breweries. Esimene Old Monk Rum’i pudel jõudis poodidesse aastal 1954 ja on täna laialdaselt tuntud madalmaades ning Ameerikas, samas kogub aina enam tuntust ka Euroopas. Traditsiooniliselt valmivad kõik pudelid otsast lõpuni käsitööna ja alates 1982. aastast on Old Monk Rum´i pärjatud rohkete kuldmedalitega prestiižse kvaliteedimärgi Monde World Selections´i, poolt. Old Mon...





"Find your restaurant in one click"