Christiansminde Is & Minigolf

Christiansmindevej 20E, Svendborg, Denmark     Miniature Golf Course, Ice Cream Shop, Bar & Grill


Vi kan og vil ikke beskrives! Vi vil OPLEVES!!!!!






Hello Banh Mi

Gerritsgade 24A, Svendborg, Denmark     Ristorante vietnamita







Hotel Christiansminde

Christiansmindevej 16, Svendborg, Denmark     Restaurant, Hotel


Du finder Hotel Christiansminde på Sydfyn omkranset af Christiansmindeskoven, engen, det gamle banespor og selvfølgelig med en beliggenhed helt ud til vandet med udsigt over Det Sydfynske Øhav.






Jensens Bøfhus Svendborg

Gerritsgade 25, Svendborg, Denmark     Family Style Restaurant, Steakhouse


Jensens Bøfhus er en dansk restaurationskæde med bøfrestauranter i tre lande: Danmark, Sverige og Norge. Palle Skov Jensen åbnede den første restaurant i centrum af Århus i 1984 (under navnet Bøf Espanã). I årene efter købte Palle Skov Jensen yderligere en håndfuld restauranter, og i 1990 strømlinede han konceptet og gav alle restauranterne navnet Jensen's Bøfhus. Siden er adskillige restauranter kommet til. I dag har Jensens Bøfhus 46 restauranter, der alle arbejder ud fra samme koncept om gode bøffer til en pris, hvor alle kan være med.






Jettes Diner

Kullinggade 1, Svendborg, Denmark     Burger Restaurant, Diner







Kammerateriet - Musik & Events i Svendborg

Frederiksø 2, Svendborg, Denmark     Cocktail Bar, Tapas Bar & Restaurant, Live Music Venue


Hver eneste fredag og lørdag hersker der den lækreste klubstemning på Kammerateriet. Et event- og spillested indrettet i det gamle værft på Frederiksøen i Svendborg Havn. Med jævne mellemrum slår vi dørene op til festlige koncerter med store navne og danseglad musik. Hver eneste måned har vi tilbagevendende dansefester, quizaftener, filmaftener og irske jamsessions. Se mere under vores events på siden. Der sker altid noget på Kammerateriet... Skriv til post@kammerateriet.com hvis vi kan hjælpe dig med at arrangere din næste fest - det er vi ret gode til!






King's buffet & running sushi restaurant

Færgevej 34, Svendborg, Denmark     Buffet Restaurant, Sushi Restaurant, Cantonese Restaurant







Knæwr på Havnen - is- & kaffebar

Frederiksø 2, Svendborg, Denmark     Coffee Shop, Ice Cream Shop


Frederiksøens Kaffebar ligger allerførst på den gamle værftsø midt i Svendborg Havn. Her tilbyder vil kvalitetskaffe to-go eller to-stay. Ægte italiensk is, skønne kager, milkshakes, øko-juicer og gode te-varianter. Kaffebaren ligger i Svendborg Værfts gamle portnerhus - i skønne rå, historieske rammer. Du kan sidde indenfor eller i vores udendørsservering på kajen - eller du kan tage kaffen med dig. Vi hjælper gerne med virksomhedsarrangementer, hvis du skal bruge en god kaffeløsning. Ring til os på 70 50 57 00.






Kunstbryggeriet Far & Søn

Vestergade 24, Svendborg, Denmark     Brewery


Kunstbryggeriet Far & Søn har siden foråret 2015 været beliggende i en hyggelig baggård til et ældre byhus i Svendborg. Her finder man udover selve bryggeriet, også vores hyggelige smags- og salgslokale. Bryggeriets sortiment består af vores faste øl, som man løbende også vil kunne finde i anderledes udgaver, samt bryg, der kun vil blive lavet én gang. Vi brygger i små batches, der gør det muligt for os, at realisere vores ideer, så forvent mere end bare et standardsortiment. Kunstbryggeriet Far & Søn er båret af, at der skal være plads til leg og eksperimenter. Derfor skal...






Lollipop Svendborg

Tinghusgade 20B, Svendborg, Denmark     Food & Beverage Company







Lundby Kiosken

Sundbrovej 96, Svendborg, Denmark     Hot Dog Joint, Fast Food Restaurant, Gelato Shop


Pølsevogn, Iskiosk, Fastfood, take away






Mauritz

Gerritsgade 56, Svendborg, Denmark     Cafe, Burger Restaurant


Mauritz slog for første gang dørene op i 2002, hvor Skibhuskvarteret i Odense blev beriget med en cafe, som havde en vision om at servere veltilberedt cafemad i hyggelige omgivelser. Ikke meget har ændret sig siden da, udover at Mauritz har fået større ambitioner. Udover Mauritz på Skibhusvej indgår der også en Mauritz på Dalumvej og Mauritz To Go på Læssøegade og nu også Mauritz i Svenborg i hyggelige lokaler, hvor der både er mulighed for nyde maden i cafeen eller tage den med hjem.






Nordi

Møllergade 11, Svendborg, Denmark     Ristorante di hamburger, Hamburger, Ristorante fast food







PizzaJuni

Jernbanegade 12, Svendborg, Denmark     Pizzeria







Restaurant Resumé

Møllergade 35A, Svendborg, Denmark     Restaurant





"Find your restaurant in one click"