Egon

Karl Johans gate 37, Oslo, Norway     Family Style Restaurant







Egon

Ekebergveien 228b, Oslo, Norway     Restaurant


I 1984 åpnet Egon sin første restaurant, Egon Nordstrand. Gjennom snart 30 år har vi servert tusenvis av fornøyde gjester. Med hyggelig atmosfære, blide servitører og dyktige kokker ønsker vi velkommen til oss.






Ekebergrestauranten

Kongsveien 15, Oslo, Norway     Modern European Restaurant


Velg førsteklasses retter fra våre mange og varierte menyer, alltid komponert etter sesongens beste råvarer. Chef menyen er en svært populær smaksopplevelse, og på kjøkkenet blander vi det moderne med det klassiske. Det gjør vi selvsagt uten å inngå kompromiss på hverken råvarer eller tilberedning.






Eldorado Norge

Karenslyst allé 12-14, Oslo, Norway     Food & Beverage Company


Alle ønsker å spise god mat som ikke koster for mye! Eldorado består av et bredt utvalg produkter du og familien kan velge mellom for å spise godt og variert hver dag. Smak og kvalitet skal svare til dine forventninger, uten at du skal betale for mye.






Fiskeruta

Professor Birkelands vei 30B, Oslo, Norway     Deli, Shopping & Retail, Food & Beverage Company


Fiskeruta leverer SMAK AV HAVET. Vi ønsker at du som kunde skal oppleve et møte med havets skattekammer og la deg begeistre over hva Norge har å tilby av sjømat. Alle fortjener å nyte sjømat av ypperste klasse når havet alltid ligger et steinkast unna. Fiskeruta har siden starten fokusert på kunnskap, service og lidenskap. Utvalgte leverandører gjør at tilgangen på sjømat av ypperste klasse er god.






Freia Hjemmekonditori

Oslo, Norway     Food & Beverage


Inspirerende bake- og dessertoppskifter






Frognerseteren Restaurant og Kafe

Holmenkollveien 200, Oslo, Norway     Ristorante scandinavo, Trattoria


Åpningstider Kafe Seterstua: Mandag - lørdag: 11:00 - 22:00 Søndag: 11:00 - 21:00 Restaurant Finstua: Mandag - fredag: 12:00 - 22:00 Lørdag: 13:00 - 22:00 Søndag: 13:00 - 21:00 I 1865 kjøpte konsul Thomas Heftye landområdet rundt dagens Frognerseter, og i 1884 åpnet han et friluftsmuseum med blant annet fem bygninger som han hentet inn fra forskjellige steder av landet. Kristiania kommune kjøpte stedet av Heftyes enke i 1889. Kommunen satte straks i gang å bygge Frognerseteren, og i 1891 stod den eldste delen av huset ferdig. Stedet fungerte som en turiststue, den første i hoved...






Fru K

Landgangen 1, Oslo, Norway     Restaurant, Residence, Hotel


Den uformelle livsstilsrestauranten THIEF FOODBAR er hotellets hjerte og sjel. Her serverer vi global mat med nordisk tvist, og nordisk mat med global tvist. Rocka attityde og en elegant setting for sesongens fisk og lokale råvarer. Kom og spis endeløs brunsj i helgene og avslutt med våre signatur-cocktails. For selskap over 10 personer vennligst kontakt oss på mail eller telefon: +47 24 00 40 00 | eat@thethief.com This relaxed and elegant lifestyle restaurant is the heart and soul of the hotel. THIEF FOODBAR offers a global menu with a Nordic twist: Rock star attitude, top quality food...






Funksjonell Mat

Gamle Leirdals vei 12, Oslo, Norway     Food & Beverage Company


Funksjonell Mat AS tilbyr innovative produkter som gjør det enklere å leve sunt. Alle Funksjonell Mat sine produkter er basert på naturlige ingredienser og er utviklet av oss. Produktene våre selges via vår nettbutikk, i helsekost og i velassorterte dagligvareforretninger. Etterspørselen etter produkter fra Funksjonell Mat har økt enormt, og vi er nå representert i de fleste land i Europa.






G10

Grensen 10, Oslo, Norway     Restaurant, Bar, Dance & Night Club


G10 Club & Society (Mona Lisa Huset) er et av Oslos it-steder. Med beliggenhet i 4 etasje på Mona Lisa Huset er dette en skjult perle som bare må besøkes. I tillegg til å tilby fantastisk musikk, hyggelige ansatte og et lysshow utenom det vanlige, kan vi også friste med matservering hele kvelden. Skal du ut i helgen, er dette stedet å dra til.






Geitmyra matkultursenter for barn

Tåsenveien 2, Oslo, Norway     Food Consultant, Recreation Center, Food & Beverage Company


På Geitmyra matkultursenter for barn jobber vi for at flest mulig barn skal bli glade i mat som gjør dem godt. Vi har skoleundervisning, fritidskurs og åpne arrangementer for tusenvis av barn hvert år, og du finner oss midt mellom øst og vest i Oslo.






Gilde

Postboks 360 Økern, Oslo, Norway     Food & Beverage Company


Gilde er en ledende merkevare innenfor kjøtt i Norge. Vi garanterer at våre produkter inneholder 100% norsk kjøtt. Vi er her mellom 10 og 14 alle hverdager. Dersom du skriver en melding til oss i helgen håper vi på forståelse for at vi svarer deg påfølgende uke. Denne siden er laget for de som liker Gilde og Gildes produkter. For å sikre en positiv opplevelse for alle brukere har vi satt noen gårdsregler for denne siden: - Spam, upassende innlegg, kommersiell eller ikke-Gilde relatert innhold kan bli fjernet - Utskjelling, rasistisk eller støtende innhold aksepteres ikke på v...






Gladkokken

Oslo, Norway     Food & Beverage Company


Norges gladeste matblogg! Matglede og inspirasjon. For de som verdsetter god mat og drikke! matoppskrifter, drinker, videoer, opplevelser og tips!






Godt.no

Akersgata 55, Oslo, Norway     Food & Beverage Company







Grand Café Oslo

Karl Johans gate 31, Oslo, Norway     Restaurant


I 1874 åpnet Grand Café dørene, den gang Oslo het Kristiania. Det var her hele Grand Hotels historie startet. Caféen var stamstedet for blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland og Fridtjof Nansen i tillegg til en rekke andre “Kristianabohemer”. Nye Grand Café er en restaurant med en helt spesiell atmosfære. Det er bokstavelig talt høyt under taket, en storstue med plass til i underkant av 200 gjester. Her serveres frokost, lunsj og middag og passer til alle anledninger. Den nye vinkjelleren er det perfekte møtestedet for et glass vin og litt småmat e...




"Find your restaurant in one click"