Caffé Dieci & Cocktails

Denisova 11, Olomouc, Czech Republic     Coffee Shop, Breakfast & Brunch Restaurant







Caffé Opera

Horní náměstí 21, Olomouc, Czech Republic     Coffee Shop







CÔDÔ Olomouc

Palackého 642/13, Olomouc, Czech Republic     Asian Fusion Restaurant


CÔDÔ Vietnamese deli & Sushi bar je jediná restaurace v Olomouci, kde nabízíme jedinečné vietnamské jídlo, nápoje a vynikající sushi za lidovou cenu.






Clarion Congress Hotel Olomouc

Jeremenkova 1082/36, Olomouc, Czech Republic     Hotel, Restaurant


Hotel je situován přímo naproti hlavnímu vlakovému nádraží, přibližně 500 m od autobusového nádraží a má výborné dopravní napojení na dálnici směr Praha, Brno a Ostrava. Zastávka MHD do centra města se nachází přímo u hotelu. Hotel disponuje celkovou kapacitou 125 pokojů a apartmánů - Clarion Congress Hotel Olomouc - Váš partner pro ubytování v Olomouci. S konferenční kapacitou až pro 1 400 delegátů (přičemž největší sál bude až pro 1 100 delegátů) je Clarion Congress Hotel Olomouc jedním z největších kongresových hotelů v Olomouci a okol...






Cobra Restaurant

Rooseveltova 10, Olomouc, Czech Republic     Restaurant


Vítejte v době, kdy světu vládl rock and roll, muži obdivovali krásu a půvab Marylin Monroe, ženy naopak image Elvise Presleyho, v době rychlých mustangů a zaprášených motorek. Jsme rádi, že v naší restauraci můžete po celodenním shonu zapomenout na starosti a nechat své myšlenky "odlétnout" někam daleko a při dobrém jídle, dobrém pití, poslechu dobré hudby "natankovat" tu pravou a příjemnou atmosféru a "sáhnout" si kousek na něco, co kdysi dělalo lidi šťastné a veselé.






Coffee Library

Biskupské náměstí 1, Olomouc, Czech Republic     Cafe, Restaurant


Nabízíme prvky Asijské kuchyně (sushi box, Vietnamskou obědovou polévku Pho Bo, nesmažené jarní závitky). Dále denní polévku, široký sortiment sladkého i slaného pečiva vlastní výroby, kuskus, saláty... Veškeré pokrmy podáváme formou take away (s sebou). Nabízíme také výbornou kávu, Indický čaj, domácí limonády, fresh juice a další.






Cuban Cocktail bar Osa

Mahlerova 15, Olomouc, Czech Republic     Pub, Cuban Restaurant


1st. Cuban Cocktail Bar v Olomouci s 16letou historii, vynikající koktejly, nejširší nabídka rumů a doutníků.. Akční koktejly měsíčně...Party každý víkend... Pokud chcete zařít pravou atmosféru Kuby není jiná volba. Těšíme na vás.. Cuba Libre!!!!






Eiscafe Delikana Olomouc

Kafkova 1223/8, Olomouc, Czech Republic     Candy Store, Shopping & Retail, Food & Beverage Company







Element Restaurant

Uhelná 11, Olomouc, Czech Republic     Family Style Restaurant


Kde jsou kořeny vzniku Element Restaurantu? K počátkům myšlenky otevřít si vlastní restauraci se zaměřením na zdravé účinky stravy se musím vrátit do minulosti. Kalendář ukazoval rok 2013. V tomto roce jsem bydlela ve Svitavách, kde jsem téměř každý den navštěvovala zdravou jídelnu. Našla jsem tam výborná a různorodá jídla, která pro mě splňovala všechny aspekty kvalitního stravování. A jelikož je Olomouc moje srdeční záležitost, tak jsem začala pátrat, kdo za tímto smysluplným projektem stojí, abych mohla trošku toho zdraví přenést také ...






ENTREE RESTAURANT

Ostravská 1, Olomouc, Czech Republic     Restaurant


Vítejte na facebookových stránkách nově vzniklé restaurace Entrée v Olomouci. Restaurace je součástí RESORTU HODOLANY, společně s hotelem, wellness a casinem. Nabízíme jídla z české i světové kuchyně v moderních úpravách. V čele kuchařského týmu stojí mladý šéfkuchař Přemek Forejt. Gurmánský zážitek umocní profesionální obsluha a moderně zpracovaný interiér s otevřenou kuchyní a živou zahradou. Výběr vín ze starého kontinentu a destilátů z celého světa.






FÆNCY FRIES Olomouc

Ztracená 15, Olomouc, Czech Republic     Fast Food Restaurant


FÆNCY FRIES je mladý ostravský street food concept zaměřený na domácí hranolky, které se vyrábějí z lokálních surovin poctivou přípravou přímo před zraky zákazníku, kteří se stávají svědky celého procesu výroby hranolek. Základní surovina, brambory, jsou odebírány od českých zemědělců a každá odrůda prochází dlouhým testováním aby byla zajištěna dokonalá chuť a struktura. Hranolky jsou podávány s originálními domácími dipy, které jsou čerstvě připravovány každý den pro docílení nejvyšší kvality a nejlepší chuti. FÆNCY FRIES ...






Garden Food Festival

Hálkova171/2, Olomouc, Czech Republic     Festival, Event Planner, Food & Beverage Company


Nejchutnější festival jídla a pití na Moravě! Jsme festival dobrého jídla a pití, který si klade za cíl ukazovat veřejnosti, že v regionech je řada kvalitních restaurací a kuchařů, kteří dělají svoji práci s radostí a dobře. Podporujeme místní výrobce a farmáře, regionální potraviny a značky, cestovní ruch, propagujeme gastroturistiku. Přinášíme nové trendy v gastronomii, ukazujeme zajímavé koncepty, přivážíme špičkové kuchaře.






Gnome's coffee

U cukrovaru 24, Olomouc, Czech Republic     Food & Beverage Company


E-shop s prodejem vlastní světle pražené unikátní výběrové kávy. Ochutnejte v kavárnách, ale hlavně u sebe doma.






Go4games Ołomuniec - turnieje pokerowe w Czechach

Ostravská 975/1, Olomouc, Czech Republic     Casino, Czech Restaurant, Hotel


Pachnący świeżością nowy pokerroom niedaleko granicy z Polską. Codzienne turnieje z gwarantowanymi pulami. Sprawdź nasz rozkład i przyjeżdżaj. Zapraszamy!






Green Bar

Ztracená 321/3, Olomouc, Czech Republic     Vegetarian/Vegan Restaurant, Diner


Oblíbený podnik GREEN BAR se samoobslužným provozem je zaměřený především na lehká vegetariánská jídla ze zaručeně čerstvých surovin. Nabízíme Vám bohatý a pestrý výběr teplých hlavních jídel, salátů, dezertů i nápojů.




"Find your restaurant in one click"