Ravintola Trappi

Nunnakatu 3, Naantali, Finland     Diner


Ravintola Trappi on perinteikäs ja merkittävän historian omaava tunnelmallinen ruokaravintola aivan Naantalin sydämessä meren rannalla. Ravintola Trappi sijaitsee luostarikirkon kupeessa, yhdessä Naantalin vanhimmista rakennuksista, Kallanderissa, Laurilan naapurissa. Ravitsemusperinne on kiinteistössä alkanut jo 1800-luvun puolelle. Trappi on vakiinnuttanut paikkansa viihtyisänä lounas- ja à la carte -ravintolana. Ruokalistalta löytyy herkkuja niin läheltä kuin kaukaakin. Ruokailun kruunaavat Naantalin upeat merelliset puitteet. --- Kallanderin krouvi oli tunnettu jo 1800-l...






Ravintola Uusi Kilta

Mannerheiminkatu 1, Naantali, Finland     Restaurant







Ravintola Valborg

Mannerheiminkatu 1, Naantali, Finland     Italian Restaurant, Pub


Seurustelu- ja viihderavintola, jonka keittiöstä gourmet-pizzoja, salaatteja, hampurilaisia ym. muita herkkuja. Keskikesällä ohjelmaa ke, to, pe ja la. Lisätietoja tulevasta ohjelmatarjonnasta kotisivuiltamme.






Restaurant Snickari

Mannerheiminkatu 2, Naantali, Finland     Restaurant, Cafe


Snickari on täysin uudistunut ravintola Naantalin vanhankaupungin ja vierasvenesataman kupeessa, historiallisessa puutalomiljöössä. Ravintola Snickari on oivallinen paikka nauttia kiireettömästä kahvittelusta, aurinkoisista terassikeleistä, tunnelmallisista illallisista ja tietysti hyvästä seurasta. Meillä tarjoillaan puhtaita makuja kera merinäköalan ja ainutlaatuisen tunnelman. Tervetuloa!






Saariston Savutuote Oy

Rymättyläntien ja Särkänsalmentien risteys, Naantali, Finland     Food & Beverage


www.savukalaa.fi






SunTown Naantali

Luostarinkatu 25, Naantali, Finland     Ristorante, Locale notturno, Locale per spettacoli ed eventi







Wanha Salakuljettaja

Teersalo, Naantali, Finland     Bar & Grill, Pub, Pizza Place


Ravintola Wanha Salakuljettaja tunnetaan Naantalin saariston ehdottomana kesämestana. Wapusta elokuun loppuun kestävä pyrähdys sisältää upeita festareita ja bändejä rennoissa kesäfiiliksissä. Maistuvat pizzamme ovat niittäneet mainetta saariston parhaina, poikkeappa siis maistiaisille!




"Find your restaurant in one click"