Gastropub Eino

Hallituskatu 3, Mikkeli, Finland     Gastropub, Pub


Gastropub Eino on monipuolinen pub hyvän ruoan, oluen, viinin ja rennon ohjelman ystäville. Konstailemattomat ja maukkaat lounasannokset pöytiintarjoiltuna ma-pe klo 11-14 lounasystävälliseen hintaan yhdessä monipuolisen ruokalistan kanssa eivät jätä ketään kylmäksi. Viinitupa ja Vintti varattavissa ravintolasta tai myyntipalvelusta edulliseen hintaan kokouskäyttöön, pieniin juhlatilaisuuksiin, tai iloiseen illanviettoon ystävien (4-100hlö) kanssa!






GBL - GrilliBaari Launiala

Keltasirkunkatu 11, Mikkeli, Finland     Pub, Bar & Grill


Bilis,darts, Kimble,Trival Pursuit, Flipperi, Nintendo Wii, Jukebox, Round table, olutta, viinaa, shotteja, drinkkejä, siideriä ja lonkeroa sekä hampurilaisia, valkkariherkku, munapeksi ym.






Heinäsaaren Tila

Salosaarentie 20 B, Mikkeli, Finland     Farm, Food & Beverage, Brand


Heinäsaari on mikkeliläinen perhetila, jossa harrastuspohjalta kasvaa marjoja, vihanneksia ja juureksia. Tila toimii myös virkistäytymispaikkana, jossa ystäville ja vieraille tarjoillaan herkkuja saaren tapaan.






Hotel Anttolanhovi

Hovintie 224, Mikkeli, Finland     Hotel Resort, Restaurant, Day Spa







Kahvila&Leipomo Vilee

Raatihuoneenkatu 14, Mikkeli, Finland     Cafe, Wholesale Bakery, Restaurant


"Keittiömme perustana ovat lähellä tuotetut sesongin mukaiset tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, puhtaat maut ja käsityö" -Ilkka Arvola Oman leipomon leivonnaiset, kakut, suolaiset piiraat ja leivät ovat käsityönä tehtyjä ja lähituottajien jauhoista leivottuja. Lisäksi pizzauunissa paistuu rustica pizzoja ja pientä nälkää taittaa erilaiset salaatit ja keitto, jotka vaihtuvat päivittäin. Kahvina on vastajauhettu Löfbergin Dash of dark-kahvi, ja tee hautuu erilaisista teelaaduista, joista löytyy varmasti oma suosikki. Kaikkea saa myös kotiin mukaan vietäväksi.






Kahvio Marski

Poleninkatu 1, Mikkeli, Finland     Cafeteria, Restaurant


Tervetuloa viihtymään Kahvio Marskiin! Kahvio Marski sijaitsee kävelymatkan päässä Mikkelin torilta. Marskiin on kätevä tulla myös autolla, sillä kahvion läheisyydessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Kahvion sisätiloissa on asiakaspaikat noin 40 henkilölle ja kesällä asiakkaamme pääsevät nauttimaan virvokkeita viihtyisällä aurinkoterassilla. Marskin palvelut ympäri vuoden: Veikkauksen pelit, Toto-TV, kioski- ja kahviotuotteet, kukat, aamiainen sekä arkilounas, juhlapalvelut, karaoke sekä korttipeliturnaukset. Kesäisin pelataan petanque- turnaukset.






KB Terassi

Hallituskatu, kävelykatu, Mikkeli, Finland     Restaurant







Kekkolan Kartano

Vanhamäentie 36, Mikkeli, Finland     Restaurant







Kiinalainen Ravintola Dragon Sheng

Vuorikatu 11, Mikkeli, Finland     Chinese Restaurant







Kivijalka Mikkeli

Kunnanmäki 7, Mikkeli, Finland     Restaurant, Performance & Event Venue







Kotipizza Mikkeli

Hallituskatu 6 / Carlsonin talo, Mikkeli, Finland     Pizza Place







Kulma Pub Lähemäki

Juvantie 9-11, Mikkeli, Finland     Bar & Grill, Pub, Burger Restaurant







Kyyhkylän Kartano

Kyyhkyläntie 6 A, Mikkeli, Finland     Travel Service


Saimaan rannalla, 7 km Mikkelistä sijaitsee tämä viehättävä 1856-vuonna rakennettu herraskartano. Satumaisen kaunis ympäristö luonnonhelmassa, erinomaiset ja laajat aktiviteettimahdollisuudet, tasokas keittiö sekä palvelualtis henkilökunta. Hotelli-, ravintola-, kokous- ja juhlapalvelut ympäri vuoden! Kyyhkylä tarjoaa unohtumattomia lomakokemuksia ja virkistystä vapaa-aikaan. Kyyhkylän perinteikäs kartano on täysin uudistettu hotellikäyttöön ja palvelee viihtyisänä kartanohotellina ympäri vuoden. Kartanon pihapiirissä on yhteensä 50 huonetta, osa kartanon yläkerrass...






McDonald's Mikkeli Graani

Graanintie 2, Mikkeli, Finland     Fast Food Restaurant


Suomessa ensimmäiset McDonald’s-hampurilaiset syötiin Tampereella vuonna 1984. Nykyään McDonald’s-ravintoloita on yhteensä 83 ympäri Suomea.






Mikkelin satamakahvila

Laiturikatu, Mikkeli, Finland     Port, Restaurant


Satamakahvila avoinna ma-pe 9–19 la 10–18 su 11–18




"Find your restaurant in one click"