Ravintola Amar

Laurinkatu 31-33, Lohja, Finland     Indian Restaurant, Buffet Restaurant, Diner


Arkisin monipuolinen lounasbuffet klo 10.30-15.00, intialaista ja suomalaista ruokaa, naanleipää,patonkia, salaattipöytä sekä kahvi. Myös laaja ala-carte lista sisältää sekä suomalaisia että intialaisia herkkuja, perheen pienimmille oma lista!






Ravintola Ismet -lohja

Laurinkatu 55, Lohja, Finland     Family Style Restaurant







Ravintola Nahkurintalli

Nahkurinkatu 10, Lohja, Finland     Buffet Restaurant, Steakhouse







Ravintola Petteri

Virkkalantie 12-16, Lohja, Finland     Pub, Restaurant







Ravintola Sugam

torikatu 3,, Lohja, Finland     Nepalese Restaurant







Ravintola Wanha Vaunu

Mäntynummentie 14, Lohja, Finland     Bar, Diner


Aukiolot 01.10.16 alkaen Ma,Ti, Ke ja To klo 9:00 - 20:00 Pe klo 9:00 - 02:00 La klo 12:00-02:00 Su Talvikauden suljettu (Tapahtumailtoina olemme auki 04:00 asti.)






Royal Raiders

Suurlohjankatu 4, Lohja, Finland     Sports Bar, Restaurant, Pub


Ravintola & Sports Bar Royal Raiders – Herkuttelun ja viihtymisen olohuone Lohjan keskustassa Ravintola Royal Raiders toivottavaa sinut lämpimästi tervetulleeksi viihtymään ja nauttimaan laadukkaista ja intohimolla tehdyistä ruoka-annoksistamme. Listaltamme löydät monipuolisen valikoiman pihvi- ja burger ateriavaihtoehtoja. Ruokamme valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista. Viihtyisässä Sports Barissamme pääset nauttimaan kattavasta juomavalikoimastamme ystäviesi kanssa. Sports Bar on penkkiurheilijan paratiisi, jossa voit 20 näytön kautta nauttia urheilusta jalkapallosta ...






Siilo Cafe & Catering

Mäntynummentie 1, Lohja, Finland     Caffetteria, Servizio catering, Ristorante


Kahvila-ravintola-pitopalvelu Lohjan asemalla. Avoinna joka päivä ja lämmintä ruokaa aukioloajanpuitteissa! Lounas ma-pe klo 10-15, pitopalvelun kautta makeat ja suolaiset kakut, leipomuksia, lämmintä ruokaa ja tarjoiluhenkilökunta! Vuokraamme myös osia tai koko kahvilan juhliesi puitteiksi :)






St Laurence Klubiravintola

Kaivurinkatu 133, Lohja, Finland     Restaurant


Greenside Cafe & Restaurant Oy:n hoitamat golfravintolat tunnetaan maistuvasta ruoasta ja mutkattoman ystävällisestä palvelusta. Tarjoamme makuelämyksiä niin pelaajille kuin ympäristössä asuville ja liikkuville. Golfravintola sai 2015 raikkaan ilmeen uusitusta kahvilasta ja buffetista. Oikeat maut syntyvät hyvistä raaka-aineista ja keittiöhenkilökuntamme osaamisesta. Ensiluokkaisessa kotiruokabuffetissa maistuu kesän tuoreus. Kahvimme jauhetaan tuoreista pavuista jokaista pannullista varten. Klubi- ja yritystapahtumat hoidamme tunnetusti vakaalla ammattitaidolla.






Trattoria GUSTO

LAURINKATU 32, Lohja, Finland     Italian Restaurant





"Find your restaurant in one click"