Hawaiian Poke Linköping

Ågatan 24B, Linköping, Sweden     Restaurant







Hörnan

Hantverkargatan 1, Linköping, Sweden     Burger Restaurant, American Restaurant







IKI by ShinNori

Slöjdgatan 1B, Linköping, Sweden     Sushi Restaurant


Japansk take away i all ära!






Innergården

Apotekaregatan 14, Linköping, Sweden     Bar & Grill, Beer Garden, Lounge


120 STEG FRÅN STORA TORGET Det är något nästan lite magiskt över Innergården. 120 steg från Stora torget, och fortfarande är den så förbluffande lätt att missa. Lite som en väl bevarad hemlighet, inramad – nästan undangömd – mellan fyra husfasader. En sorts samlingsplats för den utvalda skara som hittat dit just idag. Det är så lätt att förföras av dofterna, smakerna, ljuden, människorna, intrycken och stämningen. Att bli påmind om den där alldeles perfekta rooftop-festen i Brooklyn eller gårdsfesten i Berlin. Eller egentligen vilken sommarkväll som helst när a...






Jade Asian Restaurant

Bielkegatan 2, Linköping, Sweden     Asian Fusion Restaurant







Jasmin Al sham café

Barhällsgatan 13, Linköping, Sweden     Arabian Restaurant







Johannes Kök

Apotekaregatan 14, Linköping, Sweden     Bar & Grill, Beer Garden


Johannes Kök är en restaurang för köttälskare. Visst finns det något för alla, men det absoluta fokuset kommer alltid att ligga på kött av absolut högsta klass. Rätterna som serveras talar för sig själva. Tidlösa klassiker. Utan krusiduller.






Kårhuset Kollektivet

Ågatan 55, Linköping, Sweden     Restaurant, Dance & Night Club, Pub


Har du hamnat på bild från någon av våra klubbkvällar och inte önskar synas? Ta kontakt med oss så tar vi självklart bort bilden omgående.






Kina Thai Tornby

Västra Svedengatan 2B, Linköping, Sweden     Buffet Restaurant, Chinese Restaurant, Thai Restaurant







Krogdirekt

Hertig Karlsgatan 5C, Linköping, Sweden     Restaurant Supply Store, Commercial & Industrial Equipment Supplier, Consulting Agency







La Fontana Mjärdevi

Teknikringen 7, Linköping, Sweden     Cafeteria, Diner







Laszlo's Krog & Catering

Hjulsbrovägen 38, Linköping, Sweden     Restaurant, Caterer, Beer Garden


Ibland vill du sitta kvar lite längre och ibland vill vi hem tidigare. Vi anpassar oss efter Er men stänger tidigast 21.00 och ibland till efter 23.00 ~ Vänligen beställ Pizza för avhämtning senast 21.30 för då stänger pizzaugnen.






Le Borgate

Timmermansgatan 5, Linköping, Sweden     Italian Restaurant


Välkommen till Le Borgate, en italiensk restaurang i Linköping som öppnar i början av 2017. Du som vår gäst kommer att möta det bästa från två världar - det genuint italienska med menyer, råvaror, recept, inredning och personal från Italien kombinerat med av oss handplockade råvaror från Östergötland. Vi vill bjuda våra gäster på fantastiska smakupplevelser i mat och dryck inspirerad av och tillagad i vårt italienska kök. Benvenuti!






Leanlink Kost & Restaurang skolmat i Linköping

Ågatan 31, Linköping, Sweden     Ristorante, Ente pubblico


Välkommen till Kost och Restaurangs facebooksida om skolmaten i Linköping. Här kommer vi att posta vad som händer hos oss, veckans matsedel och information om vår mat. Har du frågor om vår skolmat får du gärna ställa dem här. Kost och Restaurang är en konkurrensutsatt verksamhet som tillhör Leanlink, Linköpings kommun. Att vi är konkurrensutsatta innebär att kommunen upphandlar vilket företag som ska ansvara för måltidstjänster på olika skolor. Vi är idag 200 stolta medarbetare som levererar och serverar ca 24000 port i och till ca 220 förskolor, skolor, dagcenter, se...






Linköping Central Station

Järnvägsgatan, Linköping, Sweden     Train Station, Bus Station, Food & Beverage


Linköping Central Station is a railway station located at Linköping in Linköping Municipality, Sweden. It is located on the Södra stambanan, which runs from Katrineholm to Malmö.




"Find your restaurant in one click"